Siirry sisältöön
Sp-Koti Valoa

Haluaisitko panostaa kotisi myyntiin helposti ja riskittömästi?


Julkaistu:

Oman kodin myyntiin laittaminen on tunteikas prosessi, johon liittyy paljon osa-alueita paperitöistä asuntonäyttöihin ja ostotarjousneuvotteluihin. Usein kodin myynti alkaa yhteydenotosta sopivaan kiinteistönvälittäjään. Ammattitaitoinen välittäjä neuvoo myyjää askeleissa kohti kodin myyntikuntoon laittamista ja yrittää parhaansa mukaan saada aikaiseksi myyntihinnan, johon kaupan molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä – niin myyjä kuin uusi omistajakin.

Sp-Kodit Länsi-Uudellamaalla haluavat tehdä asunnon myyntiin panostamisesta myyjälle mahdollisimman helppoa. Siksi olemme koonneet asiakkaillemme yhteen kaikki tärkeimmät palvelut, joita hyödyntämällä huolehdimme kuntoon kaiken oleellisen matkalla kohti onnistunutta myyntiä. Mitään ei jätetä sattuman varaan, kun potentiaalisia ostajia kutsutaan kohti heidän uutta unelmakotiaan. 

Kiinteistönvälittäjä tukee ratkaisuissa, kun myynti tulee ajankohtaiseksi

Sp-Kodin ammattitaitoiset välittäjät tutustuvat ensin tarpeeseesi: millainen koti sinulla on, miksi on tullut aika myydä ja mitä ajatuksia sinulla on myyntiin liittyen. Tilanteeseesi huolellisen tutustumisen jälkeen välittäjämme suosittelevat sinulle sopivaa palvelupakettia kotisi myyntiin. 

Me Valoa Kodeilla olemme päättäneet, ettei mitään jätetä asuntokaupassa sattuman varaan. Olemme selvittäneet sinulle, mitä kaikkea kodin myyntiin laittaminen parhain tuloksin edellyttää, ja miten potentiaaliset ostajat houkutellaan kohti heidän uutta unelmakotiaan. Valmis resepti menestyksekkääseen myyntiin on nimeltään LOISTE

LOISTE-palvelupaketti: kaikki se, mitä onnistuneen kaupan eteen voidaan tehdä

  • Ammattilaisen ottamat myyntikuvat 
  • Asunnon stailaus Asuntostailauksen ammattilainen tekee kotiin yksilöllisen stailaussuunnitelman ja tuo valokuvaukseen mukanaan sopivaa rekvisiittaa. Yhdessä kuvaajan kanssa he varmistavat, että kohteen parhaat puolet ja tilojen tarjoamat mahdollisuudet nousevat kuvissa esiin. 
  • 3D-virtuaalikierros / kohdevideo Matterport 3D -virtuaalikierros on täysin realistinen esitys, jossa asiakkaat voivat vaikka kotisohvaltaan navigoida asunnon sisällä aivan kuin olisivat itse paikan päällä. Vaihtoehtoisesti 3D-virtuaalikierroksen sijaan voidaan käyttää kohdevideota. Liikkuvien kuvien lisääminen ilmoitukseen sopii erinomaisesti markkinointiin sosiaalisessa mediassa. 
  • Ilmakuvaus Drone-ilmakuvaus videona ja/tai valokuvina, joka on loistava mahdollisuus esitellä ympäristöä ja aluetta sekä tuoda esiin kohde ja sen piha-alue näyttävästi erilaisesta kuvakulmasta. 
  • Etuovi.com lisänäkyvyys Etuovi.com Startti-lisänäkyvyydellä tavoitetaan kohteen alueen asunnonvaihtajat ja unelmoijat heti markkinoinnin alussa myös sosiaalisessa mediassa. Startti-lisänäkyvyys sisältää maksettua Facebook- ja Instagram-mainontaa kohteen paikkakunnan alueella asuville ja paikkakunnasta kiinnostuneille Etuovi.comin käyttäjille (Näkyvyyden/kampanjan kesto on 4 vuorokautta. Aikaan sisältyy Facebookin tekemä tarkastus). 
  • Tehostettu näkyvyys somessa Tehostettu näkyvyys maksetun mainonnan keinoin Valoa Kodit LKV sosiaalisen median kanavissa. Markkinointi sosiaalisessa mediassa takaa kodillesi laajan näkyvyyden myyntialueella. Markkinointi sosiaalisessa mediassa tapauskohtaisesti harkituille alueille ja kohderyhmille vahvistaa näkyvyyttä ja mahdollistaa uusien potentiaalisten ostajaehdokkaiden tavoittamisen. 
  • Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, joka on tukenasi koko prosessin ajan aina arviokäynnistä asuntokaupoille! 

LOISTE-palvelupaketissa kokonaispalkkio muodostuu myynnin järjestelykulujen ja välityspalkkion osuudesta. Myynnin järjestelykulut ovat 400 € ja välityspalkkio on 5,5 % velattomasta kauppahinnasta. Minimipalkkio on huoneistoissa 5 900 € (Välityspalkkio 5 500 € + myynnin järjestelykulu 400 €) ja omakotitaloissa ja vapaa-ajan asunnoissa 6 900 € (Välityspalkkio 6 500 € + myynnin järjestelykulu 400 €). Palkkio ja myynnin järjestelykulut sisältää arvonlisäveron osuuden. 

Kaikkien palveluiden kustannukset on laskettu palvelupaketin hintaan ja kaikki pakettiin kuuluvat asiat järjestyvät yhteisesti sovittuina ajankohtina. Mikäli kaikista toimista huolimatta toimeksiantosopimus päättyy tai kohdetta ei saataisi kaupaksi, jäisi myyjälle maksettavaksi vain myynnin järjestelykulu.  

HEHKU-palvelupaketti: kodin myynnin peruspaketti 

Kodin myynti onnistuu hienosti myös peruspaketin avulla. HEHKU-palvelupaketissa saat aina asiantuntevan kiinteistönvälittäjän huolehtimaan asuntokaupan sujuvuudesta sekä lisäksi ammattivalokuvaajan, joka loihtii kodistasi upeat kuvat myynti-ilmoitukseen. Jos kaipaat kuitenkin jotakin enemmän, voit täydentää pakettia valitsemalla palveluita, kuten stailauksen, ilmakuvauksen ja 3D-virtuaalikierroksen tai kohdevideon erikseen lisähintaan. 

HEHKU-palvelupaketissa kokonaispalkkio muodostuu myynnin järjestelykulujen ja välityspalkkion osuudesta. Myynnin järjestelykulut ovat 400 € ja välityspalkkio on 4,5 % velattomasta kauppahinnasta. Minimipalkkio on huoneistoissa 4 900 € (Välityspalkkio 4 500 € + myynnin järjestelykulu 400 €) ja omakotitaloissa ja vapaa-ajan asunnoissa 5 900 € (Välityspalkkio 5 500 € + myynnin järjestelykulu 400 €). Palkkio ja myynnin järjestelykulut sisältää arvonlisäveron osuuden. 

Mikäli kaikista toimista huolimatta toimeksiantosopimus päättyy tai kohdetta ei saataisi kaupaksi, jäisi myyjälle maksettavaksi vain myynnin järjestelykulu. 

Mistä tiedän, sopiiko kotini myyntiin paremmin LOISTE vai HEHKU-palvelupaketti? 

Me autamme sinua tekemään valinnan! Laskemme kanssasi, mikä on sinulle ja kodillesi kannattavin ratkaisu, jotta myynti onnistuu toivotulla tavalla ja asuntokaupoille päästään sekä onnellisen myyjän että uuteen kotiinsa tyytyväisen ostajan kanssa. 

Valoa Kotien asiantuntijat ovat palveluksessasi: mietit sitten myyntiä tai uuden ostamista. Välittäjämme ovat puhelimen ja sähköpostin päässä ja vastaavat mielellään kysymyksiisi – he ovat kanssasi tahdon asialla, kun tulee aika vaihtaa kotia. 

Toimipisteen artikkelit


Muita julkaisuja samalta kirjoittajalta