Siirry sisältöön
Sp-Koti Valoa

Uusia osaajia tarvitaan jatkuvasti: paikallisen välitysliikkeen ja pankin yhteistyöllä suuri merkitys urapolulla


Julkaistu:

Sp-Koti on paikallisesti tunnetuimpien välitysliikkeiden joukossa läntisellä Uudellamaalla. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, ja hallussamme on merkittävä osuus toimialueen asuntomarkkinasta.

Asiantuntevien välityspalveluiden lisäksi samojen kattojen alta löytyy myös meidät omistava Länsi-Uudenmaan Säästöpankki(Siirryt toiseen palveluun), jossa joukko talouden asiantuntijoita istuvat vierellämme valmiina auttamaan. Tiivis yhteistyömme mahdollistaa hyviä kontakteja ja kumppanuuksia, ja myös alalle sopeutuminen on helpompaa yhteisten tapahtumien ja koulutusten ansiosta. Meillä töitä tehdään yhdessä ja tuetaan aina joukkuekaveria – siksi ihan tuoreimmatkin alan osaajat pääsevät todella hienosti välitystyön arkeen kiinni.

Millaista on työskennellä välittäjänä paikallisessa Sp-Kodissa Länsi-Uudellamaalla?

Meillä saat kannustavan työyhteisömme lisäksi kattavan perehdytyksen työn peruspilareihin toimitusjohtajamme Janne Vermasheinän johdolla. Myös uusille osaajille löytyy käytännön tukea arjessa, ja siitä huolehtii vastuullisesti kiinteistönvälittäjämme Elisa Rinne.

– Me varmistamme yhdessä, että uudet osaajat pääsevät mutkattomasti sisään Sp-Kodin joukkueeseen, missä käyttöön tarjotaan koko tiimin tuki tehtävissä alkuun pääsemiseksi. Välittäjän uran ensimmäiset vuodet ovat isoimman kehityksen aikaa, mutta rohkeudella, sinnikkyydellä ja oikealla asenteella menestys on taattu. Myös alan konkarit saavat koulutusta ja voivat päivittää osaamisensa ajan tasalle Sp-Kodin luotettavina ja ammattitaitoisina asiantuntijoina, Rinne kertoo.

Tavoitteena paikallisella Sp-Kodilla on kasvattaa ammattitaitoisten välittäjien joukkoa, ja löytää tiimikavereita, jotka panostavat asiakkaiden kohtaamiseen ja luotettavaan palveluun. Meillä tiimin tuoreimmat vahvistukset eivät jää taustatöihin, vaan pääsevät heti kiinni käytännön tekemiseen ja mukaan asiakaskäynneille kerryttämään kokemusta. Näin ollen uudet osaajat saavat nopeastikin taskuunsa onnistumisia, jotka ruokkivat omaa kehitystä sekä halua menestyä.  

Sp-Kodin joukkueessa päätät itse pelipaikkasi 

Välittäjän työ on monipuolista ja vapaata, mutta samalla vastuullista. Myös mahdollisuus vaikuttaa omiin ansioihin houkuttelee alalle uusia osaajia. Ala tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti moneen suuntaan, eikä urapolku ole siis missään nimessä valmiiksi käsikirjoitettu.

Työskentelet aluksi myyntineuvottelijana, mikä tarkoittaa, että olet saanut Sp-Kodin koulutuksen sekä oppinut alan perusasiat. Sen jälkeen kouluttaudutaan usein laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi, jota varten opiskellaan ja suoritetaan LKV-koe. Tämän jälkeen voi hankkia vielä esimerkiksi ylemmän kiinteistönvälittäjän tittelin tai hakea kaupanvahvistajan oikeuksia. Kaikki riippuu sinusta ja halustasi menestyä kilpaillulla alalla!

Kanssamme voit työskennellä laajalla Länsi-Uudenmaan alueella Nummelassa, Lohjalla, Veikkolassa, Kirkkonummella tai Karkkilassa. Osan tehtävistäsi voit hoitaa myös kokonaan etänä, joten saat suunnitella omia aikataulujasi sekä kalenteriasi vapaasti, mutta tietysti aina asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Monissa toimipisteissä on lähellä myös pankin palvelut, joten verkostoituminen uusien työkavereiden kanssa on helppoa ja luontevaa.

– Yhteistyö pankin asiantuntijoiden kanssa on korvaamatonta. Se tuo meille valtavan edun kilpaillussa markkinassa, kun saamme ohjata asunnonvaihtaja asiakkaitamme suoraan keskusteluihin myös pankin ammattilaisten kanssa. Yhteistyö antaa paljon hyviä tilaisuuksia välittäjille, mutta erityisesti se vaikuttaa asiakaspalvelun laatuun positiivisesti, tiivistää Länsi-Uudellamaalla toimivan paikallisen Sp-Kodin toimitusjohtaja, Janne Vermasheinä.

Kiinnostuitko? Jätä meille avoin hakemuksesi verkkosivuillamme. Ja jos haluat kuulla heti lisää välittäjän työstä tai alueen asuntomarkkinoista – soita, laita viestiä tai tule kahvikupin äärelle asuntomyymäläämme juttelemaan lisää!

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki etsii myös uusia osaajia

Työ Länsi-Uudenmaan Säästöpankissa on loistava mahdollisuus kasvaa finanssialan ammattilaiseksi ja oppia moniammatillista yhteistyötä porukassa, jossa apua ja tukea on aina saatavilla. Länsi-Uudenmaan Säästöpankki tunnetaan pankkina, jossa ollaan aidosti lähellä asiakkaita. Heidän tavoitteenaan on kouluttaa läntisen Uudenmaan alueelle uusia osaajia, joilla on halu kasvaa alansa huipuksi ja tehdä työtä ihmislähtöisesti.

Mikäli työ välittävässä paikallispankissa – ammattitaitoisten asiantuntijoiden joukossa herätti mielenkiintosi, voit lukea lisää aiheesta Länsi-Uudenmaan Säästöpankin uusimmasta blogista!(Siirryt toiseen palveluun)

Toimipisteen artikkelit


Muita julkaisuja samalta kirjoittajalta