Siirry sisältöön

Sentraalitie 7

Lohja, Pusula

liiketila 1969 , Liikehuoneisto + varasto

Rakennettu
1969
Pinta-ala
107 m²

Kohteen kuvaus

Tee oma tarjouksesi Huutokaupat.com -sivustolla! Tämän kohteen kaupankäynti tehdään osoitteessa huutokaupat.com - kohdenumero 4375767. Nyt mahdollisuus edulliseen liiketilaan keskeisellä sijainnilla Lohjan Pusulassa. Liiketila on jaettu kahteen osaan, joihin molempiin on kulku ulkokautta. Katutason tila on avara ja valoisa ikkunoiden auetessa kahteen suuntaan. Parkkipaikkoja löytyy suoraan liiketilan edestä. Alakerta on aikaisemmin toiminut varastotilana ja tänne kuljetaan sisäpihan puolelta rakennuksen kulmasta. Molemmissa kerroksissa on rakennettuna keittiöt sekä wc -tilat. Tämä yhtiö on liitetty maalämpöön ja katolta löytyvät aurinkopaneelit - paljon isoja remontteja on myös tehty vuosien varrella. Soita ja varaa esittelyaikasi: Elisa Rinne p. 050 5215212 elisa.rinne@spkoti.fi * Korkeimman tarjouksen tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen Sp-Kodin välityksellä 3 vrk kuluessa huutokaupan päättymisestä. Huutokaupassa tehty tarjous ei sellaisenaan ole vielä sitova tarjous. Ostotarjouksen hyväksynnän jälkeen kaupanteko 1-2 vk sisällä. * Tutustu kohteen tietoihin huolellisesti ja ole yhteydessä Sp-Kodin välittäjään ennen huutokauppaan osallistumista. * Huutokaupan päätyttyä Sp-Kodin välittäjä on yhteydessä korkeimman huudon tehneeseen kirjallisen tarjouksen laatimiseksi sekä kauppaprosessin loppuunsaattamiseksi. * Sp-Koti ei vastaa huutokaupan toteutuksesta Huutokaupat.com -sivustolla.

Perustiedot

Kohdenumero
20341785
Sijainti
Sentraalitie 7, 03850 Pusula
Tyyppi
liiketila
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
Liikehuoneisto + varasto
Asuintilojen pinta-ala
107 m²
Muiden tilojen pinta-ala
118 m²
Kokonaispinta-ala
225 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Liikehuoneisto 107 m2. Tähän huoneistoon kuuluu lisäksi alakerta, jossa on varasto 118 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Kerrokset
2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Yhtiövastike
722,10 €/kk
Hoitovastike
722,10 €/kk
Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
e / kk
Lisätietoja maksuista
Varainsiirtovero 2%. Yhtiössä peritään sähköennakkoa. Nyt myytävälle huoneistolle sähköennakkomaksu 4,27 € / kk. Ennakkomaksu määritellään kulutuksen mukaan. Vesimaksu ollut liikehuoneistossa 20 € /kk. Vesimaksua päivitetään tilanteen mukaan. Mahdollisen putkiremontin yhteydessä asennetaan vesimittarit. Ilmoitettu hoitovastike 722,10 € / kk koostuu liikehuoneiston hoitovastikkeesta 465,45 € sekä varaston osuudesta 256,65€.

Kohteen lisätiedot

Lisätietoja
välitysliike on vastaanottanut avaimet
Energialuokka
C2018
Energialuokan lisätiedot
Viimeinen voimassaolopäivä 20.2.2032.
Yleiskunto
tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmä
maalämpö
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Yläkerran ikkunat ja kulku katutasosta. Toimii hyvin liiketilana, mutta yhtiö on myös selvitellyt viereisen heidän omistuksessaan olevan liiketilan muuttamista asuinhuoneistoiksi. Muutostyö saattaisi olla mahdollinen myös nyt myytävän liiketilan osalta, mutta tämä vaatii hyväksytyn rakennuslupapäätöksen kaupungilta. Tällä hetkellä rakennuslupaa ei ole haettu eikä tämän myöntämisestä ole varmuutta. Alakertaan sisään kulku taloyhtiön sisäpihalta. Alakerta on entinen varastotila. Yhtiön sähköpääkeskukseen kulku tapahtuu alakerran puolelta, tämä tila (4 m2) on yhtiön hallinnassa. Yhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostaja hakee omistuksen rekisteröinnin sähköisesti kaupanteon yhteydessä.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Keittiön seinät
maalattu
WC:n määrä
2

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
7794 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
As Oy Pusulan Kirkonmäki
Isännöitsijän yhteystiedot
Hallituksen pj Peter Sjöblom
Huolto
talonmies
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone
Taloyhtiön autopaikat
Parkkipaikkoja: 14
Taloyhtiön autotalleja
11
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Paikat vuokrataan hakemuksesta, asukasrekisterissä oleville henkilöille, käytössä olevien ajoneuvojen säilytystä varten, seuraavan etusijajärjestyksen mukaisesti: a. Ensimmäisenä jonossa olevalle yhtiössä asuvalle osakkeenomistajalle. b. Ensimmäisenä jonossa olevalle talossa asuvalle asukkaalle. c. Ensimmäisenä jonossa olevalle yhtiön ulkopuolella asuvalle osakkaalle.
Tehdyt remontit
2022 Aurinkopaneelit 2020 Asuin- ja liiketalon kattohuovan korjaus Asuinkerrostalon ja liiketilan viemärit pinnoitettu 2019 Öljysäiliön uusinta Rivitalon takapihan porttien uusinta 2018 Rivitalon käyttövesiputkisto uusittu / saneerattu 2015 Rivitalon käyttövesikourujen/rännien korjaus/uusinta Savupiipun yläosan muuraus ja pellitys Käyttöveden syöksyputken ja tämän sulkujen uusinta Lukostojen uusinta Maalämpö 2013 Piipun putkitus 2012 Keskuslämmitysjärjestelmä / Öljykattila ja poltin vaihdettu 2005 Julkisivuremontti 2004 Liikehuoneistojen liukulasi-ikkunoiden uusiminen Kerrostalon kellarin ulko-ovien uusinta 1998 Asuintalon käyttövesiputkiston uusinta 1996 Asuintalon vedeneristyksen uusinta 1993 Liikehuoneistosiiven vedeneristyksen uusinta 1991 Kerrostalon yläpohjan lämmöneristys 1989 Rivitalon katon muutos harjakatoksi 1982 Kerrostalon ikkunaremontti
Tulevat remontit
Asuintalon ja liiketilan viemärisaneeraus
Liiketilojen määrä
3

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Kaikki Pusulan keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Pusulan kirkko 150m, Pusulan Krouvi (ravintola) 140 m, Apteekki 170m, ruokakauppa 300m. Pusulan urheilukenttä 400m, uimaranta 850m.
Koulut
Pusulan koulu 350m

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita