Siirry sisältöön

Käskynhaltijantie 40

Helsinki, Oulunkylä

kerrostalo 2024 , 3H+K+VAR

Rakennettu
2024
Pinta-ala
72 m²
Velaton hinta
383 240 €

Kohteen kuvaus

Muuta Oulunkylään – rauhallisella, kehittyneellä asuinalueella on mukava asua! Kivalterintien ja Käskynhaltijantien väliselle alueelle, Teininpuiston viereen, nousee viisikerroksinen rakennus, johon tulee 50 asuntoa. Rakentaminen etenee mukavaa tahtia, ja syksyllä 2024 – siis jo hyvin nopeasti – pääset muuttamaan täysin uuteen kotiin. Yhtiössä on kaiken kokoisia asuntoja eri elämäntilanteisiin: yksiöistä viiden huoneen asuntoihin. Isoimmissa asunnoissa on omat saunat. Talosauna on ylimmässä kerroksessa, jossa on myös kerhohuone. Pesutupa, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarastot ovat alakerrassa. Jokaisella on oma irtaimistovarastonsa joko asunnon yhteydessä tai pohjakerroksessa, jossa on myös autohalli. Käskynhaltijantietä liikennöi poikittaisliikenteen pikaraitiolinja 15, jolla liikut helposti Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välillä. Ratikka pysähtyy Ogelin juna-asemalla, jolloin pääset hyppäämään lähiliikenteen junaan, onpa suuntanasi sitten keskusta tai lentokenttä. Lähikauppa ja koulut ovat pienen kävelymatkan päässä. Vantaanjokivartta seuraavat ulkoilureitit houkuttelevat liikkumaan. Oulunkylän liikuntapuistossa on kuntosali, jalkapallo- ja koriskentät sekä yleisurheilumahdollisuudet. Talvisin käytössä on iso tekojääkenttä. Tuomarinkylän kartanolla on ratsastustalli. Puolihitasyhtiössä ensimmäinen ostaja pääsee kiinni uuteen omistusasuntoon edullisemmin. Jälleenmyynnissä ei ole hintarajoitteita. Asuntokauppa Helsingin Onnimannista on sujuvaa: maksa 23% kaupanteossa ja loppuosa myyntihinnasta valmistumisen yhteydessä syksyllä 2024! Kun teet päätöksen nyt, jää hyvin aikaa myös nykyisen asuntosi myynnille. Otathan yhteyttä! Anne Korkeakoski 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Seuraava esittely

17.7.2024 klo 16:30-17:00

Perustiedot

Kohdenumero
20602544
Sijainti
Käskynhaltijantie 40, 00640 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
3H+K+VAR
Huoneita
3 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
72 m²
Kokonaispinta-ala
72 m²
Kerrokset
4
Asuinkerrosten määrä
5
Rakennusvuosi
2024
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
heti (uudiskohde)

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
116 408,00 €
Velkaosuus
266 832,00 €
Velaton hinta
383 240,00 €
Neliöhinta
5 322,78 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
535,68 €/kk
Rahoitusvastike
555,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 090,93 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
22,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Autohallipaikat 80 euroa/kk. Sähköautonlatauspaikoista maksetaan lisäksi ennakkomaksuna 30 euroa/paikka/kk; tasaus tehdään paikkakohtaisen mittauksen perusteella. Arvioitu hoitovastike 7,44 euroa/m2/kk jakaantuu hoitovastikkeeseen 3,30 euroa/m2/kk sekä tontinvuokravastikkeeseen 4,14 euroa/m2/kk. Vesimaksu 22 euroa/hlö/kk on ennakko. Asuntoihin asennetaan vesimittarit. Huoneistoissa kulutetusta vedestä ja jätevedestä suoritetaan eri korvaus käyttäen perusteena mittareiden osoittamia kulutuslukuja. Pääomavastikearvio lainan lyhennyksestä on 0,493 euroa/osake/kk, 967,27 euroa/kk. Pääomavastikearvio sisältäen lyhennyksen ja korot on 1 522,51/euroa/kk. Yhtiölaina on mahdollista maksaa pois yhtiön valmistuessa tai myöhemmin yhtiön ilmoittamina ajankohtina tai alkaa lyhentää lainaa pääomavastikkeella. Taloyhtiön laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta lyhennysvapaata on kaksi vuotta valmistumisesta. Laina on tasaerälaina. Korko on sidottu 12 kk:n euriboriin. Marginaali on 0,95 % p.a. Yhtiölainan ensimmäinen arvioitu lyhennys on huhtikuussa 2027. Lainan lyhentämiseen tarvittavaa ensimmäistä pääomavastiketta voidaan alkaa kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu. Kaikki vastikearviot perustuvat 12 kuukauden euribor-korkoon (19.08.2022 +1,258) sekä oletukseen siitä, että euribor lainasta 2025 maksettavaa korkoa laskettaessa olisi 1,55 %. Todellisuudessa euribor-korkojen taso vaihtelee, ja tällä vaihtelulla voi olla huomattava suurentava vaikutus edellä esitettyihin vastikearvioihin. Korkotason muutokset ovat perustajaurakoitsijan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

Asunnon lisätiedot

Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset
Yhtiö on puolihitas, jossa hintasääntely koskee vain ensimmäisen omistajan kauppahintaa. Jatkossa jälleenmyyntihinta on rajoituksista vapaa.
Parvekkeen tyyppi
sisäänvedetty
Parvekkeen ilmansuunta
koillinen, luode
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke
Energialuokka
B2018
Yleiskunto
uusi
Lisätietoa kunnosta
Arvioitu valmistuminen elo-lokakuu 2024.
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Näkymät
Ilmansuunnat koillinen-luode.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Bitumikate

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1491 m²
Tontin omistus
vuokrattu
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra
147 773,16 €/vuosi
Tontin vuokra-aika
31.12.2080
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki 09 310 1691

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Onnimanni
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, talopesula, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiön hallipaikat
27
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Yhtiöllä on 27 autohallipaikkaa, joista osa on sähköauton latauspaikkoja.
Taloyhtiössä muuta
Huoneistoissa, kylpyhuoneissa ja huoneistosaunoissa on termostaatein ohjattava vesikiertoinen lattialämmitys. Kylmän ja lämpimän veden mittaus on etäluettava. Palovaroittimet on kytketty verkkovirtaan. Asunnoilla on huoneistokohtainen koneellinen tulo/poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on ovipuhelinjärjestelmät. Yhtiöön tulee kaapeli-tv ja valokuitukaapeli. Kaikkiin asuntoihin on kytkettävissä laajakaistayhteys. Porrashuoneissa on automaattiovilla toimiva henkilöhissi. Osa irtaimistovarastoista, taloyhtiön tekniset tilat, liiketilat ja jätehuone sijaitsevat kellarikerroksessa. Talopesula ja varastotiloja on ensimmäisessä kerroksessa. Osalla asunnoista irtaimistovarasto sijaitsee asunnon yhteydessä. Ylimmässä kerroksessa on yhteiskäyttöinen kerhotila ja talosauna. Taloyhtiön väestönsuoja on yhteisjärjestelysopimuksen perusteella Asunto Oy Helsingin Oulunkylän Dominon rakennuksessa. Yhtiö on savuton, ks. yhtiöjärjestyksen 20 §. Lyhytaikainen vuokraustoiminta on kielletty, ks. yhtiöjärjestyksen 19 §.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita