Siirry sisältöön

Kimmeltie 22

Espoo, Tapiola

omakotitalo 1954 , 2oh+rt+k+3mh+2ask+vh+s+kph+khh+2wc+tekn+2var+at

Rakennettu
1954
Pinta-ala
122 m²
Velaton hinta
598 000 €

Kohteen kuvaus

SUURI MONITASOINEN KLASSISEN KAUNIS OMAKOTITALO OMALLA ISOLLA TONTILLA TAPIOLASSA METROASEMIEN LÄHEISYYDESSÄ. TALO ON SUUNNITELTU TUNNETUN SUOMALAISEN SÄVELTÄJÄN AINUTLAATUISEKSI KODIKSI. KUNTOTARKASTETTU 4/2023. MAALÄMPÖJÄRJESTELMÄSTÄ HANKITTU TARJOUS. TÄSTÄ TALOSTA SAA LOIHDITTUA REMONTOIMALLA HIENON JA KÄYTÄNNÖLLISEN PERHEELLE SOPIVAN KODIN. MONI MUUKIN ON JO NIIN TEHNYT TAPIOLAN ARVOKKAISSA KORTTELEISSA. Erinomainen pohjasuunnittelu ja moninaiset tilat mahdollistavat isonkin perheen viihtymisen, harrastamisen ja etätyöskentelyn tässä kodissa. Lisäksi isokokoiset luonnonvaloa sisään antavat ikkunat tekevät asunnosta ympärivuotisesti raikkaan ja valoisan. Kaksi olohuonetta ja ruokailutila muodostavat hienostuneen, laaja-alaisen ja yhtenäisen tilan sisääntulokerrokseen. Täällä vietät perheenne hienoimmatkin juhlahetket. Keittiö on ruokailutilan viereissä. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja aula. Alakerrassa lisää lämmintä tilaa kuten saunaosasto, kodinhoitohuone, wc, runsaasti säilytystiloja sekä ikkunallisia harrastetiloja. Tontti on osin loivasti rinteinen ja osin tasainen. Se rajoittuu yhdeltä sivultaan puistoalueeseen. Voit loihtia pihalle oman vehreän puutarhakeitaasi ja lapsille vaikka nurmikentän jalkapallon pelaamiselle. Tervetuloa tutustumaan tähän mahdollisuuksien taloon, jossa on luonnetta ja tilaa toteuttaa perheenne unelmia! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Westendintie 1, 02160 Espoo Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Perustiedot

Kohdenumero
21073623
Sijainti
Kimmeltie 22, 02110 Espoo
Tyyppi
omakotitalo
Huoneistoselitelmä
2oh+rt+k+3mh+2ask+vh+s+kph+khh+2wc+tekn+2var+at
Huoneita
6 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
122 m²
Muiden tilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
189 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Suomen Talokatsastus Oy teki huoneistoalan mittauksen 20.4.2023. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu edellä mainitun mittauksen raportin mukaan 122m2 ja muut tilat 67m2. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerrokset
1-4
Asuinkerrosten määrä
4
Rakennusvuosi
1954
Käyttöönottovuosi
1954
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
sopimuksen mukaan tai 31.10.2023 mennessä

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta
598 000,00 €
Myyntihinta
598 000,00 €
Neliöhinta
4 901,64 €/m²
Kiinteistövero
1364 €
Lisätietoja maksuista
Kulutustietoja vuodelta 2022 - Polttoöljy lämmitystä varten 5000 l/vuosi n. 5600€/vuosi eli n. 467€/kk - Sähkö 150-200kWh/kk 37-94€/kk - Puhtaanapito (sekajäte ja astiavuokra, 2-3 tyhjennystä/kk) n. 20€/kk - Vesi ja jätevesi n. 23€/kk Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Asunnon lisätiedot

Asuntoon kuuluu
oma sauna, kuntotarkastus tehty, antenni
Energialuokka
G2018
Energialuokan lisätiedot
Energiatodistuksen laatimispäivä 15.4.2023
Yleiskunto
välttävä
Lisätietoa kunnosta
Tarkempaa tietoa kohteen kunnosta ja remonttisuosituksista Suomen Talokatsastus Oy:n kuntotarkastusraportissa.
Lämmitysjärjestelmä
öljy
Lämmitysjärjestelmän lisätiedot
Suositellaan uusimista. Maalämpöjärjestelmätarjous hankittu. Seuraava omistaja voi tilata sen omalla kustannuksellaan.
Tulisija
takka
Ilmanvaihto
painovoimainen
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Tehdyt remontit
2022 Nuohous, Energiansäästäjät/Helsingin OKT huolto Oy 27.7.2022. Savuhormit nuohottu vuosittain. 2022 Katon huolto, Tiilikaton pesu ja sammaleenestokäsittely 2012 Öljykattilan hormi putkitettu ja eristetty, Suomen Hormistokeskus 2010-2011 Keittiö uusittu 2010-luku Tiilikatto huollettu ja pinnoitettu 2000-luku Öljysäiliö tarkastettu 2009-2010 Käyttövesijohdot uusittu 2000-luku Yläkerran wc kunnostettu 1983 Pesutilat kunnostettu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Rakennus on suojeltava sen kulttuurihistoriallisten ja kaupunkikuvallisten arvojen vuoksi. Rakennusta ei saa purkaa. Suojelumääräys koskee julkisivuja ja vesikattoja. Niiden korjaus- ja muutostöissä sekä mahdollisissa laajennuksissa tulee säilyttää rakennuksen ominaispiirteet. Erityisesti julkisivukorjauksissa ja laajennuksissa tulee kiinnittää huomiota rakennuksen mittasuhteisiin, julkisivujen materiaalien ja värien sekä muun rakennustavan sopeuttamiseen ympäristöönsä. Laajennusosan räystäskorkeus ei saa ylittää alkuperäisen rakennuksen räystäskorkeutta. Toimenpiteistä on aina neuvoteltava rakennusvalvonnan kanssa. Länsimetro Oy:n omaisuudenhallinan asiantuntijan Marko Koskisen mukaan: Länsimetron ratatunneleita on tontin osan alueen alapuolella. Ratatunneleita ympäröivät kalliotekniset rajoitevyöhykkseet, jotka rajoittavat maalämpökaivojen sijoittelua kiinteistöllä. Länsimetron puolesta rajoitteita ei ole rajoitevyöhykkeiden ulkopuolisilla alueilla metron rakenteista poispäin katsottuna. Länsimetro antaa virallisen lausuntonsa maalämpölupahakemusta varten lupaviranomaisen sitä pyytäessä. Maalämpöjärjestelmän hankkiminen edellyttää toimenpideluvan saamista Espoon kaupungilta. Espoon kaupunki puh. 09 816 21.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, tiili, betoni
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Betonitiilikate
Olohuoneen kuvaus
Olohuone 1: Avotakka, seinät maalattu ja lattia parkettia Olohuone 2: Käynti terassille, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Keittiön kuvaus
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, välitilat lasia, teräs- ja puutasot, seinät maalattu ja lattia korkkia.
Makuuhuoneen kuvaus
Mh1: Vaatekomeroita, seinät maalattu ja lattia laminaattia Mh2: Vaatekomeroita, seinät maalattu ja lattia laminaattia Mh3: Seinät maalattu ja lattia laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph: Suihku, lavuaari, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran wc: Peili, lavuaari, lavuaarikaappi, seinäkaappi, wc-istuin, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Alakerran wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarikaappi, välitila kaakelia, wc-istuin, seinät maalattu ja lattia laattaa.
WC:n määrä
2
Saunan kuvaus
Sauna: Sähkökiuas, ikkuna, seinät paneloitu ja lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Khh/pukeutumistila: Paikka pesutornille, työtaso, laatikoita, seinät paneloitu ja lattia muovimattoa.
Muut tilat
Keskikerroksen eteinen: Naulakko, seinät maalattu ja lattia parkettia Yläkerroksen aula: Seinät maalattu ja lattia parkettia Tuulikaappi: Lattia laattaa ja seinät maalattu Vaatehuone: Hyllyjä, tankoja, ikkuna, seinät maalattu ja lattia muovimattoa. Harrastetila 1: Yläkomeroita, Lattia korkkia ja seinät maalattu Harrastetila 2: Komeroita, lattia lautaa ja seinät ohutta panelia. Varasto 1: Entinen talouskellari, hyllyjä, betonilattia ja seinät maalattu Varasto 2: Entinen juurikaskellari, hyllyjä, betonilattia ja seinät maalattu Tekninen tila: Öljylämmityskattila, seinät maalattu ja lattia betonia. Autotalli: Ikkunoita, seinät maalattu ja lattia betonia.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1016 m²
Tontin rakennusoikeus
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Kiinteistötunnus
49-418-1-947
Tontin omistus
oma
Lisätietoja tontista
Kiinteistö on tilamuotoinen. Rakentaminen edellyttää poikkeuslupaa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin kaavoitustiedot

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Tapiolan kattavat palvelut kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Nopea ajoyhteys Kehä I:lle, Länsiväylälle ja Helsinkiin. Tapiolan keskustan metroasema ja tulevan Raide-Jokerin pysäkki kävelyetäisyydellä. Myös Otaniemen ja Keilaniemen metroasemat kävelyetäisyydellä. Lisäksi eriomaiset pyörätieverkostot.
Koulut
Alueella ja alueen läheisyydessä useita tasokkaita kouluja alakouluista yliopistoon.
Päiväkoti
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita