Siirry sisältöön

Myyntijohtaja Ouluun avattavaan uuteen Sp-Kotiin

Sp-Koti on yksi maamme nopeimmin kasvavista valtakunnallisista kiinteistönvälitysketjuista, jolla on käytössä alan moderneimmat liiketoimintamallit. Kasvamme kovaa vauhtia myös paikallisesti, ja haemme myyntijohtajaa Ouluun avattavaan toimistoomme. Jos olet LKV-tutkinnon suorittanut kiinteistönvälittäjä, Oulu on sinulle asuinalueena tuttu ja haluat aidosti johtaa myyntiä, pidät kotien välittämisestä sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, olemme sinusta todella kiinnostuneita. Enemmän kuin työvuosista olemme kiinnostuneita asenteestasi ja tuloksistasi.

Sp-Koti on aidosti paikallinen ja valtakunnallisesti vahvasti verkostoitunut kiinteistönvälitysketju, joka toimii yhteistyössä Säästöpankin kanssa. Palvelemme yhdessä asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.

Pääasiallinen tehtäväsi on yhdessä yrittäjän kanssa johtaa toimiston myyntiä ja henkilöstöä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi sekä pääset osallistumaan vahvasti tiimin rakentamiseen. Hoidat myös aktiivisesti asuntojen ja kiinteistöjen hankinta-, myynti- ja vuokraustehtäviä yhtiön noudattaman toimintamallin ja antamien ohjeiden mukaisesti. Lisäksi pääset tekemään aktiivista yhteistyötä Säästöpankin kanssa.

Tarjoamme sinulle

Toivomme, että olet

Hakuaika päättyy 6.10.2023 mutta haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen haun päättymispäivää.

Lähetäthän hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen jussi.hurme@spkoti.fi

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa

Jussi Hurme

Kenttäjohtaja MBA, LKV

+358 40 519 9951

jussi.hurme@spkoti.fi