Siirry sisältöön

Jarmo Hytti

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV

Kielitaito: suomi, englanti


Puhelinnumero: +358 45 163 5330

WhatsApp

Sähköpostiosoite: jarmo.hytti@spkoti.fi

Ammattitaitoinen pitkän linjan kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälitys kokemusta 25- vuotta. LKV- tutkinto vuonna 2002 sekä YKV- tutkinto/koulutus 2003-2005. Asiakaspalvelutehtävissä olen toiminut koko aikuisikäni, ennen kiinteistövälitys tehtäviä toimin mm. tv- mainostuottajana.

Etsitkö kiinteistönvälittäjää, joka ei ainoastaan tunne alueesi markkinat, vaan myös ymmärtää tarpeesi ja toiveesi? Tutustu Jarmo Hyttiin, kiinteistövälittäjään, joka on valmiina auttamaan sinua löytämään unelmiesi kodin tai myymään nykyisen asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Kuka on Jarmo Hytti?

Jarmo Hytti on kiinteistövälittäjä, jolla on 25 vuoden kokemus alalta. Hän on tunnettu ammattitaidostaan, asiakaskeskeisestä lähestymistavastaan ja kyvystään saada asiat tapahtumaan. Jarmo on välittäjä, joka kuuntelee asiakkaitaan ja tekee kaikkensa varmistaakseen, että asuntokaupat sujuvat mahdollisimman mutkattomasti.

Erikoisosaaminen

Paikallistuntemus: Syvällinen tieto ja ymmärrys paikallisista markkinoista ja alueen kehityksestä.
Markkinointi: Innovatiiviset markkinointimenetelmät ja laaja verkosto, jotka takaavat, että asuntosi saa maksimaalisen näkyvyyden.
Neuvottelutaidot: Vahvat neuvottelutaidot, jotka varmistavat, että saat parhaan mahdollisen hinnan asunnostasi tai löydät täydellisen kodin budjettiisi sopien.
Asiakaspalvelu: Asiakkaan tarpeiden kuuntelu ja niiden huomioiminen jokaisessa asuntokaupan vaiheessa.

Ota yhteyttä

Olitpa sitten myymässä tai ostamassa, Jarmo Hytti on valmis auttamaan sinua joka askeleella. Hän on tavoitettavissa ja valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Kohteeni

Ole minuun yhteydessä!

Autan sinua mielelläni kaikissa asuntoasioissa. Jätä yhteystietosi niin palaan asiaan.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.