Siirry sisältöön

Susanna Artukka

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Asiakasarvio 4.5/5
(Keskiarvo asiakasarvioista)

Kielitaito: suomi


Puhelinnumero: +358 50 339 8125

WhatsApp

Sähköpostiosoite: susanna.artukka@spkoti.fi

Kiinteistönvälitystä lämmöllä ja asiantuntemuksella

Olen iloinen, tehokas ja helposti lähestyttävä välittäjä, jolle kotisi on sydämen asia. Asiakkaitani olen palvellut jo yli kahdeksan vuotta ammattitaidolla ja hyvää välitystapaa noudattaen. Jo heti urani alussa suoritin kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) sekä LKV-tutkinnon, lisäksi päivitän osaamistani säännöllisesti erilaisin koulutuksin. Aikaisempi urani ja koulutukseni ravintola-alalla ja opetustyössä on auttanut minua myös välittäjän työssä – vankasta kokemuksesta asiakaspalvelussa, esimiestyössä ja myynnissä on ollut valtavasti hyötyä asiakaskontakteissa.

Olen syntyjäni Piikkiöstä, mutta olen asunut koko aikuisikäni Turussa. Vuosien varrella olenkin kerennyt asumaan eri puolilla kaupunkia, ja vuosien varrella välittäjänä loppukin kaupunki on tullut tutuksi. Vapaa-aikaani vietän purjehtien Turun kauniissa saaristossa sekä mökkeillen Satavan saarella yhdessä puolisoni ja koirani kanssa.

Erityisosaamisenani voisi myös mainita vanhat puutalot, sillä olenhan itsekin puutaloasukas. Palveluni on henkilökohtaista, aktiivista ja kokonaisvaltaista ja tavoitteeni on tehdä töitä niin, että asunnon vaihtaminen on Sinulle helppoa ja vaivatonta.

Olit sitten myymässä tai ostamassa ja oli kyse sitten kiinteistöstä tai asunto-osakkeesta, niin autan suurella ilolla. Ollaan yhteydessä, kun mietit kotisi myyntiä tai uuden hankintaa!

Miksi valita minut

Avaimet asuntounelmiesi tavoitteluun
Kotisi on minulle sydämen asia
Lupaus ammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä palvelusta

Kohteeni

Ole minuun yhteydessä!

Autan sinua mielelläni kaikissa asuntoasioissa. Jätä yhteystietosi niin palaan asiaan.

Haluan yhteydenoton
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.