Siirry sisältöön

Paikallista kiinteistönvälitystä Suomen pohjois- ja itäosissa

Täältä löydät Sp-Kodin toimipisteet, joiden erikoisosaaminen sijoittuu Suomen itä- ja pohjoisosiin.

Sp-Koti on osa Säästöpankkiryhmää ja toimimme franchising-periaatteella. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten Säästöpankkien kanssa asiakkaidemme asumistaloudesta yhdessä huolehtien. Olemme aito suomalainen kiinteistönvälitysketju, jolla on noin 80 toimipistettä ympäri Suomen ja kaksi toimipistettä manner-Espanjan suosituimmilla loma-alueilla.

Tarjoamme monipuolista ja ammattitaitoista palvelua asiakkaillemme kaikkialla Suomessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun kaipaat ensiluokkaista palvelua kiinteistönvälityksen saralla!

Joensuu

Olemme Joensuun Säästöpankki Optian kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva, joustava kiinteistönvälitystoimisto, jonka kanssa on mutkatonta asioida. Palvelukonseptimme perustuu laatuun, luottamukseen ja asiakkaan palvelemiseen. Meiltä löydät ratkaisun asumiseen, asuntosijoittamiseen sekä kodinvaihtoon liittyvissä asioissa

Kajaani

Valtakunnallisen Sp-Koti-ketjun tuella teemme työtä asiakkaidemme parhaaksi kaikissa kiinteistöjen, asunto-osakkeiden sekä vapaa-ajan asuntojen myyntiin ja ostoon sekä arviointiin liittyvissä asioissa. Käytössämme on ammattivalokuvaajan sekä ammattimaisen kuvankäsittelyn palvelut. Teemme myös kevyitä myyntistailauksia ja annamme mielellämme vinkkejä, kuinka saat kotisi parhaimmat puolet esiin myyntitilanteessa ja siten myös markkinoiden parhaan mahdollisen myyntihinnan kodillesi.

Kalajoki

Toimimme Kalajoella ja sen ympäristökuntien alueella. Olemme kotimainen ja paikallinen kiinteistönvälitysliike. Kuulumme maanlaajuiseen Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjuun. Palvelemme sinua sekä kiinteistöjen että asunto-osakkeiden myynnissä ja hankinnassa. Kun harkitset myymistä, pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille, teemme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan välityspalveluratkaisun.

Kokkola

Toimimme Kokkolassa ja sen ympäristökuntien alueella. Olemme kotimainen ja paikallinen kiinteistönvälitysliike. Kuulumme maanlaajuiseen Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjuun. Palvelemme sinua sekä kiinteistöjen että asunto-osakkeiden myynnissä ja hankinnassa. Kun harkitset myymistä, pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille, teemme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan välityspalveluratkaisun.

Kuopio

Kuopion Sp-Koti on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike. Meiltä saat apua kiinteistönvälityksen lisäksi myös asuntosi vuokraukseen sekä kaikenlaisiin arviointitoimeksiantoihin. Kauttamme on saatavana myös kaupanvahvistajan palvelut.

Olemme toimineet alalla pitkään ja omaamme vahvan paikallistuntemuksen. Toimialueemme on Kuopio ja lähikunnat. Saumaton yhteistyömme Säästöpankki Optian kanssa takaa sinulle parhaan lopputuloksen oletpa ostamassa, myymässä tai vuokraamassa.

Lappeenranta

Sp-Koti Kiinteistönvälitys Lappeenranta on Säästöpankki Optian kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva, joustava kiinteistönvälitystoimisto, jonka kanssa on mutkatonta asioida. Palvelukonseptimme perustuu laatuun, luottamukseen ja tavoitteemme on paikkakunnan paras asiakaspalvelu.

Välitämme omakotitaloja, kerros- ja rivitalohuoneistoja, vapaa-ajanasuntoja, tontteja sekä liikehuoneistoja ja -kiinteistöjä. Toimialaamme kuuluvat myös asuntojen ja kiinteistöjen vuokraukset. Suoritamme kiinteistöjen ja huoneistojen arvioinnit sekä laadimme kirjalliset arviointilausunnot. Hoidamme kauppa- ja lahjakirjojen laadinnat sekä lainhuutojen ja kiinnitysten haut. Meiltä saat myös julkisen kaupanvahvistajan palvelut.

Metsä

Tarvitsetko mutkatonta palvelua metsätilasi myyntiin? Olemme erikoistuneet metsäkiinteistöjen myyntiin ja ostoon, ja meillä on vankka ammattitaito metsäasioiden hoitamisessa. Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua myymään oma metsätilasi ripeällä aikataululla ja mahdollisimman hyvään hintaan.

Olipa kyseessä sitten metsätilan myynti tai osto, meidän ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa vaiheissa. Voit luottaa siihen, että me huolehdimme kaikista käytännön asioista, kuten sopimusten laadinnasta ja kaupanvahvistuksesta.

Metsämaisema

Mikkeli

Valitse avuksi myyntiin paikallinen kokenut välitysliike, jonka palvelukonsepti perustuu laatuun, luottamukseen ja ammattitaitoon. Saat aina henkilökohtaisen asuntoasioidesi hoitajan. Jokaisella välittäjällämme on lisäksi taustavoimanaan koko toimiston tiimi, yhteismyynti sekä paikallisen yrittäjän ja ison valtakunnallisen ketjun osaaminen. Meistä saat luotettavan kumppanin sekä alan kattavimman markkinoinnin asuntojen- ja kiinteistöjenvälityksessä, vuokravälityksessä ja toimitilavälityksessä. Lisäksi saat meiltä asiantuntevaa arviointipalvelua.

Närpiö

Olemme Vaasan ja Närpiön alueella toimiva kiinteistönvälitystoimisto. Toimimme osana valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä yhteistyössä Närpiön Säästöpankin kanssa. Palvelemme sinua kaikissa asumiseen, vapaa-ajan asumiseen ja tonttien välittämiseen liittyvissä asioissa laadukkaasti ja luotettavasti.

Välitämme myös yritystoimintaan soveltuvia toimitiloja kuten varastoja, teollisuushalleja, liiketiloja ja tuotantotiloja. Kun yhdistämme laajan medianäkyvyyden sekä ahkeran ja palvelualttiin henkilökuntamme tinkimättömän toiminnan kohteen myynnin edistämiseksi, kotisi tai muu myytävä omaisuutesi saa parhaan mahdollisen markkinointipanoksen alueellamme.

Oulu

Olemme paikallinen Oulun seudulla toimiva Sp-Koti-ketjuun kuuluva kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsee Rotuaarilla Säästöpankki Optian kanssa yhteisissä tiloissa. Sp-Kodin asumisen ammattilaisena tunnemme Oulun ja sen ympäristökunnat läpikotoisin ja olemme valmiina auttamaan sinua kodinvaihtoon, sijoittamiseen, vuokraukseen ja erilaisiin arviolausuntoihin tai arviokirjoihin liittyvissä asioissa (mm. perunkirja-arviot). Erityisosaamistamme ovat RS- ja uudiskohteiden konsultointi, hinnoittelu ja myynti.

Raahe

Toimimme Raahessa ja sen ympäristökuntien alueella. Olemme kotimainen ja paikallinen kiinteistönvälitysliike. Kuulumme maanlaajuiseen Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjuun. Palvelemme sinua sekä kiinteistöjen että asunto-osakkeiden myynnissä ja hankinnassa. Kun harkitset myymistä, pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille, teemme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan välityspalveluratkaisun.

Rovaniemi

Asuntoasioissa teitä auttaa Sp-Koti Rovaniemi ja meidät löydät Ainonkadulta, Säästöpankinyhteydestä. Me yhdessä Säästöpankin kanssa tuotamme laadukasta asiakaspalvelua, jonka tavoitteena on tehdä asuntokauppaprosessi yksinkertaisen helpoksi. Laadukas palvelu on toimintamme lähtökohta; Sp-Koti Rovaniemi haluaa toimia lähellä asiakasta ja tarjota kullekin asiakkaalle sopivat ratkaisut. Panostamme henkilökohtaiseen, asiantuntevaan ja paikkakunnan parhaaseen palveluun.

Osaamisemme perustuu hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä kokemukseemme kiinteistönvälittäjinä. Välitämme omakotitaloja, kerros- ja rivitalohuoneistoja, vapaa-ajanasuntoja sekä liikehuoneistoja ja -kiinteistöjä. Suoritamme kiinteistöjen ja huoneistojen arvioinnit sekä laadimme kirjalliset arviointilausunnot ja kauppaan liittyvät asiakirjat.

Vaasa

Olemme Vaasan ja Mustasaaren alueella toimiva kiinteistövälitystoimisto. Toimimme osana valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä yhteistyössä Koivulahden Säästöpankin kanssa. Palvelemme sinua kaikissa asumiseen, vapaa-ajan asumiseen ja tonttien välittämiseen liittyvissä asioissa laadukkaasti ja luotettavasti.

Välitämme myös yritystoimintaan soveltuvia toimitiloja kuten varastoja, teollisuushalleja, liiketiloja ja tuotantotiloja. Kun yhdistämme laajan medianäkyvyyden sekä ahkeran ja palvelualttiin henkilökuntamme tinkimättömän toiminnan kohteen myynnin edistämiseksi, kotisi tai muu myytävä omaisuutesi saa parhaan mahdollisen markkinointipanoksen alueellamme.

Ylivieska

Toimimme Ylivieskassa ja sen ympäristökuntien alueella. Olemme kotimainen ja paikallinen kiinteistönvälitysliike. Kuulumme maanlaajuiseen Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjuun. Palvelemme sinua sekä kiinteistöjen että asunto-osakkeiden myynnissä ja hankinnassa. Kun harkitset myymistä, pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille, teemme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan välityspalveluratkaisun.

Toimipisteen artikkelit

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja valitse vetovalikosta haluamasi Sp-Koti-toimipiste. Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.