Siirry sisältöön

Koti myyntiin tarjouskaupalla

Sp-Koti Tarjouskauppa tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia erityisesti sellaisten asuntojen myyntiin, joihin kohdistuu kovaa kysyntää tai joita on vaikea hinnoitella niiden uniikkiuden vuoksi.

Tarjouskauppa on kauppatapa, jossa asunnon tai kiinteistön myynti aloitetaan välittäjän ja asunnon myyjän yhdessä määrittelemällä kohtuullisen alhaisella velattomalla lähtöhinnalla. Tarkoituksena on, että alhainen hinta herättää mahdollisimman monen mielenkiinnon ja halun tutustua kohteeseen tarkemmin.

Tarjouskaupassa ostotarjoukset ovat julkisia

Tarjouskaupassa asunnosta kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat tehdä netissä tarjouksia velattomasta lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä, jolloin muut asunnosta kiinnostuneet voivat halutessaan korottaa omaa tarjoustaan.

Sp-Koti Tarjouskauppa -kohteiden tarjoukset on annettava aina kirjallisesti ja niiden on oltava voimassa vähintään 48 tuntia. Tarjous voi olla myös ehdollinen, mutta asunnon myyjä ei voi tehdä vastatarjousta kuten perinteisessä asuntokaupassa. Myyjä voi hylätä tai hyväksyä tarjouksen aikaisintaan sen oltua voimassa 44 tuntia.

Lopullinen myyntihinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan perusteella myyjän tehtyä päätöksen, myykö hän kohteen tai kenelle hän sen myy, millä hinnalla ja ehdoilla.

Kiinnostaako Sp-Koti Tarjouskauppa oman kotisi myynnissä?

Ota yhteyttä

Täyttämällä lomakkeen ja valitsemalla vetovalikosta haluamasi Sp-Kodin toimipisteen, välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.