Siirry sisältöön

Oletko vuokraamassa asuntoa?

Tiesitkö, että Sp-Koti välittää myös vuokra-asuntoja? Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme auttavat sinua niin luotettavan vuokralaisen löytämisessä ja valinnassa kuin hakukriteeriesi mukaisen uuden vuokrakodin löytymisessä ja asianmukaisen vuokrasopimuksen laatimisessa.

Välittäjä tuo turvaa asunnon vuokraamiseen

Säästät kiireisessä arjessasi aikaa ja vaivaa, kun käytät Sp-Kodin vuokravälityspalvelua ja annat kiinteistöalan ammattilaistemme hoitaa asuntosi vuokraamisen. Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä etsii asuntoosi luotettavat vuokralaiset, tarkistaa heidän luottotietonsa ja hoitaa kaikki asunnon vuokraamiseen liittyvät paperityöt asianmukaisesti ja luotettavasti puolestasi.

Yhtä lailla autamme sinua uuden vuokrakodin haussa ja vuokrasopimuksen teossa. Käymme kanssasi yksityiskohtaisesti läpi vuokraehdot sekä vuokra-asuntoon liittyvät oikeutesi ja velvollisuutesi. Meidän kauttamme saat myös hankittua helposti kattavan kotivakuutuksen uuteen vuokrakotiisi.

Ota yhteyttä

Täyttämällä lomakkeen ja valitsemalla vetovalikosta haluamasi Sp-Kodin toimipisteen, välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.