Siirry sisältöön

Tanja Heinonen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Asiakasarvio 4.5/5
(Keskiarvo asiakasarvioista)

Kielitaito: suomi


Puhelinnumero: +358 50 463 8663

WhatsApp

Sähköpostiosoite: tanja.heinonen@spkoti.fi

Vahvaa paikallista välittämistä

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2007 ja yrittäjänä vuodesta 2015. Koulutukseltani olen talonrakentaja, joka antaa hyvän pohjan kiinteistönvälittäjän vaativaan työhön. Heti urani alussa opiskelin Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT, nykyinen KiLAT) sekä suoritin laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden (LKV).

Syntymäkuntani on Multia ja Jämsässä olen asunut vuodesta 1997. Kotikaupunkini palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat tulleet tutuksi neljän aktiivisesti harrastaneen lapseni myötä. Alueen vahva paikallistuntemus on tullut tutuksi vuosien myötä.

Olen urani aikana hoitanut lukuisia asunto- ja kiinteistökauppoja sekä vuokrauksia. Useat kodit ovat vaihtaneet kauttani omistajaa jo useamman kerran. Olen aktiivisesti kouluttautunut säännöllisesti, olen opiskellut mm. yrittäjän ammattitutkinnon, Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto kiinteistönvälitysalan osaamisala, Toimitusjohtajakurssi.

Minulle tärkeä asia on liikunta ja hyvinvointi. Harrastukseni beach volley, lentopallo, kuntosali ja kuntoliikunta. Olen toiminut vuosia vapaaehtoisena järjestö- sekä seuratyössä. Vuosia nuorten yleisurheiluohjaajana sekä aikuisten kahvakuulaohjaajana, tällä hetkellä aktiivisena Yrittäjänaisissa.

Teen työni innolla, luotettavasti ja asioihin perehtyen, ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voin sinua palvella! Minut on palkittu useampana vuonna työstäni ja tästä olen kiitollinen.
– Vuoden 2021 Jämsän Yrittäjänainen
– Vuoden 2022 Sp-Koti-yritys
– Vuoden 2023 Franchisingyrittäjä

Miksi valita minut

Kuuntelen asiakasta ja kunnioitan hänen toiveitaan
Paikalliselta välittäjältä saat parasta paikallista palvelua
Rakennusalan koulutus on hyödyksi työssäni
Minut on palkittu useampana vuonna työstäni, josta olen kiitollinen

Kohteeni

Ole minuun yhteydessä!

Autan sinua mielelläni kaikissa asuntoasioissa. Jätä yhteystietosi niin palaan asiaan.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.