Siirry sisältöön
Uutiset

Sp-Koti Akatemia – Asiantuntijuuden ajankohtaisuudesta huolehtiminen on tärkeää kiinteistönvälitysalalla


Sp-Koti Akatemia on ainutlaatuinen koulutusohjelma, joka tarjoaa välittäjillemme mahdollisuuden oppia ja kehittyä alansa parhaiksi. Välittäjän työ on monipuolista ja vaativaa, ja juuri siksi haluamme tarjota parhaat mahdolliset työkalut menestykseen. Sp-Koti Akatemia on suunniteltu tukemaan niin uusia kuin kokeneitakin välittäjiä, ja koulutus antaa heille kaiken tarvittavan tietotaidon, aina asiakashankinnasta jälkihoitoon ja oikeudellisiin kysymyksiin.

Sp-Koti Akatemia on perustettu jatkuvan oppimisen ylläpitämiseksi 

Kyseessä ei ole vain digitaalinen koulutusalusta, vaan Sp-Koti Akatemia on oppimisen urapolku, joka auttaa välittäjiä kasvamaan rooleissaan, kehittymään urallaan ja parantamaan sen myötä asiakaspalvelun laatua. On tärkeää, että Sp-Kodin asiakkaat ja tulevat työntekijät voivat luottaa siihen, että Sp-Kodin välittäjät ovat markkinoiden ammattitaitoisimpia osaajia.  

Koulutuksia on mahdollista suorittaa itselle sopivassa järjestyksessä, mutta Akatemiaan on suunniteltu myös optimaalinen suoritusjärjestys – urapolku – jonka läpikäymällä varmistaa saaneensa tärkeimmät ja ajankohtaisimmat opit.  

– Kiinteistönvälittäjänä onnistuminen pitkäjänteisesti edellyttää jatkuvaa oman ammattitaitonsa ylläpitämistä ja kehittämistä. Tästä syystä olemme rakentaneet välittäjillemme ainutlaatuisen koulutusalustan Sp-Koti Akatemian. Se pitää sisällään lukuisten valmennusten lisäksi myös välittäjän urapolun, mikä ohjaa kehittymään juuri oikeissa asioissa. Valmennukset ovat sisältörikkaita ja motivoivia, kertoo Jukka Rantanen, Sp-Koti-ketjun toimitusjohtaja. 

Sp-Koti Akatemia valmistelee välittäjät menestymään  

Koulutuksista on valtavasti hyötyä välittäjille – niin uusille osaajille kuin kokeneille konkareille, jotka haluavat päivittää osaamistaan. Monilla välittäjillä edellisistä alan opinnoista voi olla vierähtänyt aikaa, ja asiantuntemuksen ajantasaisuuden tarkastamiselle on tarvetta. Sp-Koti Akatemian sisällöistä löytyykin kaikki tarvittavat tiedot ja taidot, joita välittäjämme tarvitsevat menestyäkseen alalla. Ohjelma sisältää kursseja, jotka kattavat kaikki kiinteistönvälityksen keskeiset osa-alueet, kuten esimerkiksi juridiset asiat, joiden ymmärtäminen vähentää reklamaatioita ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. 

– Ketjun tuki osaamisen kehittämiseen on todella hyvä! Jos tulee uutena välittäjänä mukaan, niin Sp-Koti Akatemia on helppo ponnahduslauta. Sen kautta näkee, kuinka kokonaisvaltainen kiinteistönvälityksen ala on. Monet ajattelevat, että välittäjän työ on vain kohteiden kauppaamista, vaikka tosiasiassa selvittämistyötä tehdään paljon ennen kaupoille menoa. Moni asiakas on myyntiprosessin jälkeen yllättynyt siitä, mitä kaikkea välittäjä on matkan varrella tehnyt. Kertoo Valtteri Vänskä, myyntineuvottelija, Sp-Koti Mikkelistä

Sp-Koti Akatemia vaikuttaa positiivisesti asiakaskokemukseen 

Kun välittäjämme suorittavat Sp-Koti Akatemian koulutukset, he ovat valmiimpia kohtaamaan asiakkaidemme tarpeet ja toiveet. Tämä tarkoittaa parempaa palvelua, sujuvampia kauppoja ja tyytyväisempiä asiakkaita. Välittäjän ammattitaito on asiakkaan turva kiinteistökaupoissa, ja tämän takia asiantuntemuksen ylläpitämisen merkitys on korvaamaton. 

Koulutukseen kuuluu esimerkiksi erilaisten asiakaspersoonien hahmottaminen ja erilaisten palvelutilanteiden sparraaminen, jotka valmistelevat välittäjiä toimimaan muuttuvissa ympäristöissä. 

– Sp-Koti Akatemia on selkeä ja käyttäjäystävällinen väylä päivittää osaamista. Esimerkiksi uuden työntekijän kanssa lähdettiin Startti-urapolusta liikkeelle, kun tutustuttiin Akatemian tarjontaan. Meidän konkarimmekin ovat aloittaneet opiskelun alusta ja siitä edenneet. Akatemiasta pystyy myös nopeasti tarkistamaan askarruttavia asioita aihetta käsittelevästä koulutuskokonaisuudesta. Summaa Tanja Heinonen, Sp-Koti Jyväskylän, Jämsän, Oriveden, Muuramen ja Ylöjärven yrittäjä ja kiinteistönvälittäjä.  

Sitoutuminen ammattitaidon kehittämiseen lähtee välittäjästä itsestään 

Sp-Koti Akatemiassa opiskelu ei ole pakollista, mutta siihen kannustetaan vahvasti. Jatkuva oppiminen ja kehittyminen ovat keskeisiä arvojamme, ja ne näkyvät myös siinä, kuinka koulutamme välittäjiämme. Koulutukset ovat saatavilla verkkokursseina ja niiden ajankohtaisuutta tarkastellaan jatkuvasti. Otamme vastaan palautetta ja toiveita koulutusten kehittämiseksi, ja joskus järjestämme suosituista aiheista livekoulutuksia ja puheenvuoroja tilaisuuksiimme.  

– Sp-Koti Akatemiassa on jo lähes 50 yksittäistä kurssia, joiden avulla voi oppia kaiken tarvittavan välittäjäntyöstä. Lisäksi LKV-pätevyyden suorittaneet saavat itselleen osaamismerkin eli sertifikaatin osaamisestaan, jota voi jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Kouluttautumalla välittäjämme voivat osaltaan varmistaa, että Sp-Kodista saa joka päivä ammattitaitoista ja turvallista palvelua asuntoasioissa. Sp-Kodin erikoisasiantuntija ja koulutuspalvelun kehittäjä Pipsa Sarin kannustaa välittäjiämme kouluttautumaan ja hyödyntämään Sp-Koti Akatemian kursseja, jotta asiakkaamme saavat joka päivä ammattitaitoista, ajantasaista ja turvallista palvelua asuntoasioissa.

Sp-Koti Akatemia valmistaa välittäjät olemaan parhaita mahdollisia kumppaneita asiakkaillemme ja antaa heille työkalut menestyksekkään uran rakentamiseen. Koulutuksen myötä välittäjämme onnistuvat yhdessä asiakkaidemme kanssa ja ylittävät asuntokaupoissa onnistumisen odotukset. 

Muita uutisia