Siirry sisältöön

Jatkuvan oppimisen poluilla Sp-Koti Akatemiassa

Sp-Koti Akatemia on Sp-Koti-ketjun sähköinen verkko-oppimisympäristö, joka sisältää erilaisia oppimispolkuja ja kursseja.  Sp-Koti Akatemia tarjoaa Sp-Kodin välittäjille kattavan mahdollisuuden kehittää ja päivittää osaamistaan – oli sitten jo välittäjävuosia kerryttänyt konkari tai alan tuoreempi osaaja. Ammattitaitoaan ylläpitävät välittäjämme tarjoavat takuulla asiakkaillemme korkealuokkaista palvelua ja varmistavat turvallisen asuntokaupan. 

Mistä välittäjien koulutusohjelmassa on kyse? 

Sp-Koti Akatemia koostuu neljästä urapolusta: Startti, Kisälli, Mestari ja Yrittäjänä toimiminen. Tämän jaottelun ansiosta välittäjä voi edetä urapoluillaan välitystyön perustaidoista kohti syvällisempää osaamista. Sp-Kodin yrittäjillemme löytyy koulutuskokonaisuudesta omat osa-alueensa. Jokaisesta suoritetusta urapolusta välittäjä ja yrittäjä saa diplomin.  

Kurssit sisältävät muun muassa kattavan ohjeistuksen siihen, miten Sp-Koti brändiä hyödynnetään, miten myyntityön eri vaiheissa onnistutaan ja kuinka välittäjä voi rakentaa omaa asiantuntijabrändiään sekä tehostaa markkinointia.  

Syventävistä koulutuksista löytyy tukea osaamisen kasvattamiseksi lakiasioihin sekä meille tärkeään Säästöpankkiyhteistyöhön.

”Akatemiassa on jo lähes 50 yksittäistä kurssia, joiden avulla voi oppia kaiken tarvittavan välittäjäntyöstä. Lisäksi LKV-pätevyyden suorittaneet saavat itselleen osaamismerkin, jota voi jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa”, kannustaa Sp-Kodin erikoisasiantuntija, ja koulutuspalvelun kehittäjä Pipsa Sarin.  

Miksi Sp-Koti Akatemia on avainasemassa jatkuvassa oppimisessa?

Sp-Kodin välittäjillä on hallussaan alan tuorein osaaminen, ja siksi välittäjämme voivat palvella asiakkaitaan luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Sp-Kodin välittäjät osaavat auttaa kaikissa asuntokauppaan liittyvissä kysymyksissä!  

Sp-Koti Akatemia tarjoaa alalle tulijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa ja edetä uralla. Sp-Koti Akatemian koulutukset kattavat monipuolisesti välittäjäntyön eri osa-alueet asiakaspalvelusta myyntityöhön ja alan lakitietouteen. Sp-Koti Akatemiassa pääset oppimaan niin välittäjäntyön perusteet kuin tarvittaessa syventämään osaamistasi.  

”Ketjun tuki osaamisen kehittämiseen on todella hyvä! Jos tulee uutena välittäjänä mukaan, niin Sp-Koti Akatemia on helppo ponnahduslauta alan ammattilaiseksi. Sen kautta näkee, kuinka kokonaisvaltainen ala on, ja kuinka paljon tarvitaan osaamista esimerkiksi taustatyön tekemiseen”, Sp-Koti Mikkeli, Valtteri Vänskä 

Haluatko kuulla lisää kouluttautumismahdollisuuksistamme? 

Jos haluat lisätietoa Sp-Koti Akatemiasta tai haaveilet työskentelemisestä Sp-Kodilla välittäjänä tai yrittäjänä, keskustelemme mielellään kanssasi. Odotamme jo yhteydenottoasi!

Välittäjäksi tai yrittäjäksi Sp-Kotiin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia vahvistamaan asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista välittäjäkuntaamme. Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.