Siirry sisältöön
Vinkit

Tiivis yhteistyömme takaa henkilökohtaisen palvelun niin yrittäjän itsensä kuin yrityksenkin tarpeissa


Yritysasiakkaiden pankki- ja asuntoasiat mielletään usein monimutkaisiksi, hitaiksi ja hankaliksi prosesseiksi. Paikallisina toimijoina Säästöpankissa ja Sp-Kodissa haluamme kuitenkin kumota tämän ajatusmallin täysin. Saumattoman yhteistyömme ja paikallistuntemuksemme ansiosta ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa sekä merkitystä niin pienillä kuin hieman suuremmillakin paikkakunnilla. Näin ollen voimme myös keskittyä palvelemaan niin yrittäjiä kuin yrityksiäkin henkilökohtaisesti sekä nopealla aikataululla luotettavasti. Olemme itsekin liikenteessä yrittäjämäisellä asenteella, joten tunnemme yritysasiakkaidemme haasteet sekä yksilölliset tarpeet kuin omat taskumme. Tavoitteenamme on tehdä yrittäjien arjesta mahdollisimman vaivatonta, jotta he voivat keskittyä olennaiseen.

Yrittäjän asunnon oston ei tarvitse olla hankalaa ja aikaa vievää

Asuntokaupoilla yrittäjien kohtaamat haasteet liittyvät usein tulojen todentamiseen lainaa hakiessa. Erilaisia tositteita tarvitaan palkansaajaa laajemmin, ja monesti tuloja voi olla myös hankala ennakoida. Lainaprosessin rinnalla yrittäjän arki juoksee kuten ennenkin – työt eivät odota, yrityksen kehitykseen pitää jäädä aikaa ja myös perhe-elämää ja vapaa-aikaa on tärkeä vaalia.

Asunnon ostaminen on kiistatta merkittävä elämäntapahtuma, joka vaatii omistautumista niin yrittäjiltä kuin palkansaajilta. Usein yrittäjät kuitenkin kokevat rahoitusprosessin varsinaiseksi aikasyöpöksi. Säästöpankki ja Sp-Koti tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta yrittäjän lainanhaku ja asuntokaupat onnistuisivat mahdollisimman helposti ja nopeasti. Vaikka tietoa ja dokumentaatiota tulojen muodostumisesta tarvitaan yrittäjältä laajasti, voi pankin ja välittäjän yhteisellä toiminnalla olla suuri vaikutus kokonaisuuden sujuvuuteen. 

Yrityksen ja yrittäjän henkilökohtaisten talousasioiden keskittäminen Säästöpankkiin avaa yrittäjälle ovet henkilökohtaisen, kasvua tukevan ja kannustavan palvelun pariin – ja mahdollistaa myös ensiluokkaisen sujuvat asuntokaupat.

Pankkilaisten ja välittäjien yrittäjämäinen asenne sekä yhteistyö siivittää onnistuneisiin asuntokauppoihin

Mahdollistamme yrittäjille erinomaisen palvelukokemuksen toimimalla itsekin yrittäjämäisellä asenteella – ennakoiden, avoimesti ja aikaasi kunnioittaen. Ymmärrämme yrittäjän elämäntapaa ja aikataulupainetta, ja siksi panostamme palvelujen saavutettavuuteen ja henkilökohtaisuuteen. Säästöpankin yritysasiakkaana voit hoitaa niin yrityksesi kuin henkilökohtaisetkin pankkiasiasi kokonaistaloutesi tuntevan ammattilaisen kanssa: aina ajantasaisesti ja suoraviivaisesti.

Näin Länsi-Uudenmaan Säästöpankin(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun) yritysasiakkaiden rahoitusneuvoja Päivi Karjalainen kuvaa pankin ja yrittäjän välistä yhteistyötä:

– Käymme rahoituksessa aina taloudellisen tilanteen kokonaisuudessaan yhdessä läpi. Keskustelen yrittäjän kanssa asioista helppotajuisesti ja luonnollisesti, ja olen asiakkailleni helposti lähestyttävä yhteistyökumppani. Tehtäväni on varmistaa, että yrittäjä voi laittaa pään tyynyyn illalla rauhallisin mielin. Minä huolehdin siitä, että kokonaisuus pysyy hallinnassa, eikä vaikkapa lainan lyhennyksistä tarvitse olla epävarmoilla fiiliksillä.  

Päivi Karjalainen, Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Ostajan markkinat suosivat nyt myös yritysasiakkaita

Yrittäjien on nyt oiva aika hoitaa omat asumistalouden asiat kuntoon ja pohtia oman kodin ostoa tai ehkäpä sellaisen rakennuttamista. Tämänhetkinen markkinatilanne tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tehdä asunnonvaihto tai -rakennussuunnitelmista totta, sillä myytävien asuntojen(Avautuu uuteen ikkunaan) lisäksi myös tonttien hinnat ovat alhaiset. Yrittäjien kannattaa harkita myös mahdollisen liiketilan ostamista omaksi, sillä tällä hetkellä se saattaa olla kannattava sijoitus.

Rakennusprojekteissa sekä tonttikaupoilla yritysasiakkaat arvostavat usein sitä, että rahoitusasiat hoituvat pankissa oman yhteyshenkilön kanssa – juuri siksi Säästöpankissa saa aina henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua. Yrittäjänä sinun kannattaa jättää lainahakemus pikimmiten lähimpään Säästöpankkiisi(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun), sillä pankkisi hoitaa loput siitä eteenpäin. Lisäksi tukenasi on joukko Sp-Kodin ammattitaitoisia välittäjiä, jotka ovat apunasi sopivan kohteen valinnassa ja koko osto- tai myyntiprosessin läpiviennissä.

Muita uutisia