Siirry sisältöön

Miksi tehdä asunnon myynnistä vaikeaa? Anna kotikulmasi tuntevan ammattilaisen hoitaa se puolestasi. Alkuun pääset jättämällä yhteydenottopyynnön.

Aika myydä asunto? Sovi maksuton arviokäynti

Jos haluat varmistaa parhaan mahdollisen hinnan asunnollesi ja onnistuneet asuntokaupat ilman ikävää jälkipyykkiä, anna asuntosi myynti Sp-Kodin kiinteistönvälittäjälle – asuinalueesi tuntevan asuntokaupan ammattilaisen hoidettavaksi.

Sp-Koti on Suomen suurimpiin kuuluva valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jonka välittäjien supervoimiin kuuluu vahva paikallistuntemus. Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä hoitaa puolestasi asunnon myynnin alusta loppuun asiantuntevasti ja luotettavasti – toiveitasi, hyvää välitystapaa ja voimassa olevia lakeja noudattaen.

Asunnon myynti alkaa aina arviokäynnistä

Sp-Kodin kiinteistönvälittäjän arviokäynti on maksuton, eikä sido sinua vielä mihinkään. Ota yhteyttä lähimpään kiinteistönvälittäjäämme ja pyydä häntä käymään, niin pääsemme saman tien alkuun asuntosi myynnissä.

Oikean myyntihinnan ja -tavan määrittäminen on tärkeää ennen asunnon myynnin ja markkinoinnin aloittamista. Liian korkea lähtöhinta karkottaa potentiaalisia ostajia ja hidastaa myyntiä. Sp-Kodin kiinteistönvälittäjän antama hinta-arvio perustuu asuntosi kunnon lisäksi aina myös myyntiajankohdan yleiseen markkinatilanteeseen ja asuntojen hintatasoon asuinalueellasi.

Valtakunnallisesta ketjusta lisävoimaa myyntiin

Kun valitset asuntosi myyntiin Sp-Kodin, oman välittäjäsi lisäksi asuntoasi voivat myydä kaikki ketjuumme kuuluvat kiinteistönvälittäjät yli 80 toimipisteessämme eri puolilla Suomea. 

Lisäksi kumppanuutemme ja jatkuva yhteistyömme Säästöpankin kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa pankkipalvelusi sekä neuvotella hyvät asunto- tai remonttilainaehdot uuteen kotiin. Säästöpankkien konttorit sijaitsevat usein paikallisten Sp-Kotien naapurissa.

Ota vaikka saman tien yhteyttä lähimpään Säästöpankkiin >>(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun)

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja valitse vetovalikosta haluamasi Sp-Koti-toimipiste. Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.