Siirry sisältöön

Oletko ostamassa asuntoa?

Oma asunto on elämän arvokkain hankinta suurimmalle osalle meistä. Siksi ostopäätöstä ei kannata tehdä hätiköiden, vaan kiinnostaviin kohteisiin huolellisesti etukäteen tutustuen ja yhdessä Sp-Kodin ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän kanssa. Näin vältät parhaiten asuntokauppaan liittyvät riskit ja varmistat kaupat, joita sinun ei tarvitse jälkeenpäin katua.

Anna meidän auttaa sinua uuden kodin tai sijoitusasunnon löytymisessä. Ota yhteyttä lähimpään Sp-Kotiin ja sovi arviointikäynnistä!

Sp-Kodilla on myynnissä tuhansia asuntoja eri puolilla Suomea

Myynnissä olevien kohteidemme laajassa valikoimassa on kaikenkokoisia ja -hintaisia asuntoja pienistä kaupunkiyksiöistä perhekokoisiin pihallisiin rivitaloasuntoihin ja idyllisiin omakotitaloihin. Meillä on myynnissä asuntoja kaikkialla Suomessa – kaupungeissa, kasvukeskuksissa ja maaseudulla.

Tee ostotoimeksianto, jolla uusi koti löytyy usein helpommin

Maailmalla suosittu ostotoimeksianto yleistyy myös Suomessa. Kun teet ostotoimeksiannon Sp-Kodin kiinteistönvälittäjän kanssa, hän etsii sinulle yksilöllisiä hakukriteerejäsi ja toiveitasi vastaavia asuntoja ­– myös suoraan yksityisiltä asunnonomistajilta sekä sellaisia, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Ostotoimeksianto ei sido sinua tekemään kauppoja kanssamme, vaikka sopiva kohde löytyisikin.

Mitä hyvää Sp-Koti tarjoaa asunnonostajalle?

Asuntokaupan riskien minimointia

Asuntokauppaan liittyy riskejä, jotka voit minimoida käyttämällä kaupanteossa apuna kiinteistönvälityksen ammattilaista. Sp-Kodin ammattitaitoiset ja kokeneet kiinteistönvälittäjät huolehtivat kaupanteon sujuvuudesta ja lainmukaisuudesta osakehuoneisto- ja kiinteistökaupoissa. Vastuullamme on, että kaupanteon hetkellä kaikki kauppaan kuuluvat asiat on hoidettu valmiiksi asianmukaisesti ja lakeja noudattaen.

Pidämme huolta sekä ostajan että myyjän velvollisuuksien, vastuiden ja oikeuksien toteutumisesta. Laadimme kauppakirjat, sovimme pankkitapaamiset sekä huolehdimme ajoissa vakuusjärjestelyistä ja mahdollisesti tarvittavista lisäasiakirjoista.

Kaikki kiinteistönvälittäjämme ovat sitoutuneita noudattamaan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton (KVKL:n) Hyvää välitystapaa(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun). Huolellisuus, avoin tiedonkulku ja selonteko kaupan kaikille osapuolille ovat asioita, joista emme tingi työssämme.

Kun teet asuntokaupat Sp-Kodin kiinteistönvälittäjän kanssa, vältyt ikävältä jälkipyykiltä kaupanteon jälkeen. Välittäjän palkkio on lopulta hyvin pieni verrattuna esimerkiksi asuntokauppariitojen selvittely- ja oikeudenkäyntikuluihin.

Lainaa hyvillä ehdoilla paikallisesta Säästöpankista

Sp-Koti ja Säästöpankki(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun) ovat läheisiä kumppaneita kaikkialla Suomessa. Teemme paljon yhteistyötä ja toimimme samoissa tiloissa useilla paikkakunnilla. Voit halutessasi saada kauttamme paikallisesta Säästöpankista kilpailukykyisen lainatarjouksen ja asuntolainapäätöksen nopeammin kuin muista pankeista.

Säästöpankin asuntolaina(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun) joustaa aina elämäntilanteesi mukaan. Voit halutessasi muuttaa lainan ehtoja, sopia lyhennysvapaista kuukausista ja ottaa lainaasi omaa talouttasi ja maksukykyäsi koronnousulta suojaavan lainaturvan.

Luotettavaa apua oman asumisen unelman toteuttamiseen

Yli 70 prosenttia suomalaisista asuu omistamassaan asunnossa. Omistusasuminen on Suomessa yleisin asumismuoto. Oma koti on paitsi tärkeä turvasatama, myös suhteellisen riskitön ja turvallinen tapa vaurastua. Omaan asuntoon sijoittaminen ja säästäminen on taloudellisesti järkevää, sillä jokainen kuukausittainen lainanlyhennys lisää omaa varallisuuttasi toisin kuin vuokralla asumisessa.

Otathan Sp-Kodin kiinteistönvälittäjään yhteyttä, kun harkitset oman asunnon ostamista. Autamme sinua löytämään tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan kodin, laatimaan siitä ostotarjouksen ja tekemään onnistuneet ja turvalliset kaupat. Moni ei tule ajatelleeksi, miten paljon oma koti tuo taloudellistakin turvaa elämään.

Ota yhteyttä

Täyttämällä lomakkeen ja valitsemalla vetovalikosta haluamasi Sp-Kodin toimipisteen, välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.