Siirry sisältöön

Franchising-yrittäjäksi Sp-Kotiin

Sp-Koti-ketjussa voit valita itsellesi parhaiten sopivan tavan toimia kiinteistönvälittäjänä. Tarjoamme kaikille franchising-yrittäjillemme alan arvostetun menestyskonseptin, ketjun jatkuvan ja vahvan tuen, modernit ja monipuoliset työkalut sekä testatusti hyviksi todettuja ratkaisuja menestyksekkääseen yrittämiseen ja kasvuun.

Valtakunnallinen, franchising-pohjalta toimiva Sp-Koti on osa Säästöpankkiryhmää(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun). Läheinen yhteistyökumppanimme Säästöpankki(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun) on yksi Suomen pitkäikäisimpiä ja maineikkaimpia brändejä. Itsenäisenä franchising-yrittäjänämme pääset sinäkin tekemään tiivistä yhteistyötä pankin kanssa, ja voit hyödyntää kaikille suomalaisille tuttua luotettavaa rahapuubrändiä. Myös asiakastyytyväisyytemme ja työhyvinvointimme ovat korkealla tasolla.

Lisätietoa franchising-yrittäjyydestä:

Jussi Hurme

Kenttäjohtaja MBA, LKV

+358 40 519 9951

jussi.hurme@spkoti.fi

Välittäjäksi tai yrittäjäksi Sp-Kotiin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia vahvistamaan asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista välittäjäkuntaamme. Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.