Siirry sisältöön

Paikallista kiinteistönvälitystä keskisessä Suomessa

Täältä löydät Sp-Kodin toimipisteet, joiden erikoisosaaminen sijoittuu Suomen keskiosiin.

Sp-Koti on osa Säästöpankkiryhmää ja toimimme franchising-periaatteella. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten Säästöpankkien kanssa asiakkaidemme asumistaloudesta yhdessä huolehtien. Olemme aito suomalainen kiinteistönvälitysketju, jolla on noin 80 toimipistettä ympäri Suomen ja kaksi toimipistettä manner-Espanjan suosituimmilla loma-alueilla.

Tarjoamme monipuolista ja ammattitaitoista palvelua asiakkaillemme kaikkialla Suomessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun kaipaat ensiluokkaista palvelua kiinteistönvälityksen saralla!

Akaa

Olemme Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysalan yritys ja toimimme tiiviissä yhteistyössä Someron Säästöpankin kanssa. Toimistomme sijaitsee Someron Säästöpankin tiloissa Akaassa, Valtatie 18. Hyvä paikallistuntemuksemme, kokemuksemme sekä sydämellinen palveluasenteemme takaavat sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen kotisi myymiseen tai ostamiseen liittyvissä asioissa.

Jyväskylä

Harkitsetko asunnon ostoa, myyntiä tai vuokrausta? Autamme Sinua kaikissa asuntoasioissa. Kauttamme myös kaupanvahvistukset ja arviointipalvelut. Olemme osa Sp-Koti-ketjua ja tiiviissä yhteistyössä paikallisen Säästöpankki Optian kanssa. Tervetuloa palveltavaksi paikalliseen Sp-Kotiin!

Jämsä

Toimimme osana kotimaista ja valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä ja tehokkaassa yhteistyössä Säästöpankki Sinetin kanssa. Meille on tärkeää, että omistajanvaihdos on mutkatonta ja joustavaa, saat asiantuntevaa palvelua ja vinkkejä jokaisessa kaupanteon vaiheessa. Olet sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa, ole yhteydessä. Katsotaan miten parhaiten saamme asuntoasiasi hoidettua. Soita jo tänään!

Kangasala

Sp-Koti Kangasalan tiimi on valmis tekemään kaikki ja hieman päälle, jotta asiakkaamme pääsevät haluamaansa lopputulokseen. 

Metsä

Tarvitsetko mutkatonta palvelua metsätilasi myyntiin? Olemme erikoistuneet metsäkiinteistöjen myyntiin ja ostoon, ja meillä on vankka ammattitaito metsäasioiden hoitamisessa. Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua myymään oma metsätilasi ripeällä aikataululla ja mahdollisimman hyvään hintaan.

Olipa kyseessä sitten metsätilan myynti tai osto, meidän ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa vaiheissa. Voit luottaa siihen, että me huolehdimme kaikista käytännön asioista, kuten sopimusten laadinnasta ja kaupanvahvistuksesta.

Muurame

Paikallisella palvelulla ammattitaitoista kotien välitystä Muuramen ja Jyvässeudun alueella. Meille on tärkeää, että omistajanvaihdos on mutkatonta ja joustavaa, saat asiantuntevaa palvelua ja vinkkejä jokaisessa kaupanteon vaiheessa. Olet sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa, ole yhteydessä. Katsotaan miten parhaiten saamme asuntoasiasi hoidettu. Toimimme yhteistyössä Säästöpankki Sinetin kanssa ja saman katon alta saat myös pankkipalvelut.

Nokia

Sp-Koti Nokian tiimi on valmis tekemään kaikki ja hieman päälle, jotta asiakkaamme pääsevät haluamaansa lopputulokseen.

Orivesi

Olemme ripeä ja asiantunteva kiinteistönvälitys, toimimme osana kotimaista ja valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä ja tehokkaassa yhteistyössä Säästöpankki Sinetin kanssa. Pidämme tärkeänä, että omistajanvaihdos on mutkatonta ja joustavaa, saat meiltä asiantuntevaa palvelua ja vinkkejä jokaisessa kaupanteon vaiheessa. On sinulla ajankohtaista myynti tai osto, ole meihin yhteydessä. Katsotaan, miten parhaiten saamme asuntoasiasi hoidettua. Soita jo tänään, olemme täällä sinua varten!

Pirkkala

Olemme Pirkkalassa ja Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitystoimisto. Toimimme osana valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä yhteistyössä Aito Säästöpankin kanssa. Palvelemme sinua kaikissa asumiseen, vapaa-ajan asumiseen ja tonttien välittämiseen liittyvissä asioissa laadukkaasti ja luotettavasti. Välitämme myös vuokra-asuntoja.

Aloita asuntosi myynti tilaamalla ilmainen arviokäynti meiltä, kartoitamme ja suunnittelemme yhdessä parhaan tavan myydä kotisi! Meillä on paljon ostotoimeksiannolla asuntoja etsiviä asiakkaita. Soita heti ja kysy onko meillä kodillesi ostaja valmiina.

Pori

Palvelemme ilolla ja innolla kaikissa kiinteistönvälitykseen ja kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Olemme intohimoisia, osaavia ja motivoituneita huippumyyjiä! Varaa meidät arviokäynnille, niin tehdään juuri sinun kodillesi sopiva myyntisuunnitelma. Käytössämme ovat nykyaikaiset palvelut, ammattikuvaajasta somemarkkinointiin. Löydät meidät Aito Säästöpankin tiloista Pohjoiskauppatorilta, parhaiten tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse. Kauttamme asiakkaat saavat myös nopean lainatarjouksen, josta on suuresti hyötyä kun etsit uutta kotia! Ole yhteydessä, tehdään yhdessä suunnitelma tulevaisuuden asuntohaaveillesi!

Pälkäne

Olemme Sydän-Hämeessä, Pirkanmaan ja Hämeen alueella toimiva kiinteistönvälitys- ja sisustusalan yritys. Omien muuttojemme myötä tunnemme tienoot hyvin ja siksi olemme käytettävissäsi paikallistuntemuksemme ja kokemuksemme turvin. Meiltä saat rehellistä palvelua niin myynnin kuin oston osalta, mutta myös vuokrauksissa. Autamme mielellämme myös asunnon stailauksissa laajan kalustevarastomme turvin, mutta myös arvioasioissa voit kääntyä puoleemme.

Sastamala

Olemme energinen, iloinen ja toimelias toimisto! Teemme aina asioita ja töitä intohimolla, mutta sydämellä sekä nauttien hetkistä. Pyrimme aina huomioimaan asiakkaan koko kokonaisuuden. Asuminen, rakentaminen, luonto, ympäristö ja vastuullisuus sekä tasapainoinen arki jokaiselle ihmiselle ovat työmme inspiraation lähteitä. Jokaisessa myyntiprosessissa on tärkeää huomioida niin asuntonsa eteenpäin luovuttavan arvot kuin uuden asukkaan unelmien toteuttaminen. Tahdomme toteuttaa unelmat mutkattomasti, viiveettä ja palvellen.

Seinäjoki

Palvelemme ilolla ja innolla kaikissa kiinteistönvälitykseen ja kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Laadukas palvelu on toimintamme lähtökohta. Me Sp-Kodissa lupaamme tarjota kaikille asiakkaillemme henkilökohtaista ja parasta mahdollista palvelua.

Ammattitaitomme, kokemuksemme ja ennen kaikkea paikallistuntemuksemme takaavat sinulle vertaansa vailla olevan palvelun.

Tampere Aula

Sp-Koti Tampere Aulan tiimi on valmis tekemään kaikki ja hieman päälle, jotta asiakkaamme pääsevät haluamaansa lopputulokseen. 

Tampere Hallituskatu

Toimimme Pirkanmaan alueella osana kotimaista ja valtakunnallista Sp-Koti-ketjua sekä tiiviissä yhteistyössä paikallisen Aito Säästöpankin kanssa. Välittäjillämme on vuosien kokemus asunto- ja kiinteistökaupoista. Meiltä on saatavilla myös kaupanvahvistajan palvelut. Kun yhdistämme vankan paikallistuntemuksen nykyaikaiseen medianäkyvyyteen sekä ahkeran ja palvelualttiin henkilökuntamme tinkimättömän toiminnan kotisi myynninedistämiseksi, kauppa käy! Kutsu meidät arviokäynnille, aloitetaan kodinvaihdon suunnitteluun jo tänään. Soita jo tänään niin sovitaan tapaaminen! Vaihda Sinäkin mukavampaan!

Tampere Hervanta

Olemme Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysalan yritys ja toimimme tiiviissä yhteistyössä paikallisen Aito Säästöpankin kanssa. Hyvä paikallistuntemuksemme, kokemuksemme sekä sydämellinen palveluasenteemme takaavat sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen kotisi myymiseen tai ostamiseen liittyvissä asioissa.

Urjala

Olemme Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysalan yritys ja toimimme tiiviissä yhteistyössä Someron Säästöpankin kanssa. Toimistomme sijaitsee Someron Säästöpankin tiloissa Urjalassa, Tampereentie 4. Hyvä paikallistuntemuksemme, kokemuksemme sekä sydämellinen palveluasenteemme takaavat sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen kotisi myymiseen tai ostamiseen liittyvissä asioissa.

Ylöjärvi Aula

Sp-Koti Ylöjärven tiimi on valmis tekemään kaikki ja hieman päälle, jotta asiakkaamme pääsevät haluamaansa lopputulokseen. 

Ylöjärvi Sinetti

Kesämökistä kotipesään, Sp-Koti Sinetti Ylöjärven välittäjät ammattitaitoisena apunasi!
Paikallista kiinteistönvälitystä Ylöjärvellä sekä koko Pirkanmaalla. Palvelemme sinua luotettavasti, joustavasti ja hyvää välitystapaa noudattaen kaikissa asunto- ja kiinteistökauppaan, vuokra-asumiseen sekä tonttimyyntiin liittyvissä asioissa.

Olemme ahkeria kiinteistönvälitysalan ammattilaisia vuosien työkokemuksella. Toimimme osana kotimaista Sp-Koti-ketjua yhteistyössä Sinetti Säästöpankin kanssa. Meiltä on saatavilla myös kaupanvahvistajapalvelut.

Toimipisteen artikkelit

Ota yhteyttä

Täyttämällä lomakkeen ja valitsemalla vetovalikosta haluamasi Sp-Kodin toimipisteen, välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.