Siirry sisältöön

Asiantuntevaa metsätilavälitystä Suomen jokaisessa notkossa ja niemessä!

Sp-Koti Metsä haluaa auttaa kaikkia metsäasiakkaitaan, jotka ovat päättäneet luopua rakkaasta metsätilastaan tai haluavat kartuttaa metsäomaisuutta lisää. Erityisen tärkeäksi koemme ne asiakaskohtaamiset, kun saamme olla avuksi kaikista haastavimmissa metsän myyntitilanteissa. Esimerkiksi metsää omistavat kuolinpesät arvostavat mutkattomia palveluitamme.

Metsätila saadaan usein perintönä omilta vanhemmilta. Kaikilla ei kuitenkaan ole aikaa tai paloa metsätalouden harjoittamiseen. Silloin metsätilan myynti saattaa olla perinnön saajalle mieluisin vaihtoehto, jonka ansiosta uudet unelmat voivat käydä toteen.

Miten metsätilakaupat onnistuvat Sp-Koti Metsän kanssa?

Metsätilakauppa on useimmille ainutkertainen tapahtuma. Siihen liittyy taloudellisen riskin lisäksi monenlaisia lakisääteisiä vaatimuksia. Kokenut ammattilainen tuo turvaa ja helppoutta kiinteistökaupan moninaisiin kiemuroihin.

Tarjoamme asiakkaillemme täyden palvelun, sisältäen kaiken aina metsätilan arvioinnista myyntikohteen vaikuttavaan markkinointiin ja onnistuneeseen kiinteistökauppaan saakka. Huolehdimme kaikista lakisääteisistä selvityksistä sekä aina tarvittaessa selvennyslainhuudon hakemisesta.

Sp-Kodille on kunnia-asia pitää yhteyttä metsätilan myyjään ja ostajaan koko myynnin ajan. Palvelumme ovat tarjolla paikasta riippumattomina ja suosimme sähköisiä palveluita. Me haluamme kohdata asiakkaamme arjessa ihan tavallisina ihmisinä, sekä olemme ilolla mukana ratkomassa haasteita ja juhlimassa huippuhetkiä!

Mitä jos laittaisimme metsätilasi saman tien myyntiin – parhaan hinnan takaavalla tarjousaikakaupalla?