Siirry sisältöön

Asiantuntevaa metsätilavälitystä kaikkialla Suomessa

Tiesitkö, että saat Sp-Kodista asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua myös metsätilan myyntiin ja ostoon. Käytössämme on alan parhaat välineet metsätilojen arviointiin ja onnistuneeseen kaupankäyntiin. Nyt on erinomainen aika myydä metsätila, sillä niiden kysyntä on voimakkaassa kasvussa Suomessa. Myymme metsätilasi tarjousaikakaupalla, minkä tavoitteena on taata metsätilallesi paras mahdollinen hinta. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää

Oletko myymässä metsätilaasi?

Jos pohdit oman metsätilasi myymistä ja haluat varmistaa onnistuneet kaupat ja parhaan mahdollisen kauppahinnan, otathan meihin yhteyttä. Voit luottaa, että me hoidamme puolestasi erityisosaamista vaativan myyntiprosessin alusta loppuun asianmukaisesti ja turvallisesti.

Kun annat meidän auttaa sinua myynnissä, sinun ei tarvitse kantaa huolta oikeasta hinnoittelusta tai metsätilan kaupankäyntiin liittyvästä lainsäädännöstä. Me kannamme vastuun niistä asioista.

Mitä jos laittaisimme metsätilasi saman tien myyntiin – parhaan hinnan takaavalla tarjousaikakaupalla? Ota meihin yhteyttä!

Luovutusvoittoverolaskuri auttaa metsätilan myyjää

Metsäomaisuuden myynnistä syntyy usein veronalaista luovutusvoittoa. Voitto määritellään myyntihinnan ja hankintahinnan erotuksena tai myyntihinnasta voi vähentää hankintameno-olettaman. Sp-Koti Metsä on laatinut luovutusvoittoveron laskemiseen helppokäyttöisen laskurin(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun).

Laskurilla voit arvioida metsäkiinteistön luovutusvoiton tai -tappion ja hankintameno-olettaman sekä luovutusvoitosta maksettavan veron määrän.

Laskurilla voit myös selvittää, kuinka paljon kauppahinnasta kannattaa jättää sivuun verojen maksua varten.

Harkitsetko metsätilan ostamisesta?

Me autamme sinua etsimään sopivia ostokohteita, olitpa sitten hankkimassa ensimmäistä metsätilaasi tai laajentamassa olemassa olevia metsänomistuksiasi. 

Metsätilakauppaan liittyy useita erityisosaamista vaativia yksityiskohtia, jotka me hallitsemme erinomaisesti. Saat meiltä asiantuntevaa ja luotettavaa apua metsätilojen etsimiseen, kohteissa käymiseen ja ostotarjousten jättämiseen. Kun teet metsätilakaupat kanssamme, voit luottaa kaiken sujuvan turvallisesti ja etujesi mukaisesti.

Otathan meihin yhteyttä, jos mietit metsätilan ostamista!