Siirry sisältöön

Enemmän vaihtoehtoja uuden kodin löytämiseen

Maailmalla suositut ostotoimeksiannot ovat alkaneet yleistyä myös asuntokaupassa Suomessa.

Sp-Kodin ostotoimeksianto tarjoaa sinulle erinomaisia lisämahdollisuuksia asumisen tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan uuden kodin löytämiseen.

Kun teet ostotoimeksiantosopimuksen Sp-Kodin välittäjän(Avautuu uuteen ikkunaan) kanssa, hän etsii kriteerejäsi vastaavia kohteita puolestasi. Ostotoimeksiannossa välittäjä etsii haluamaltasi alueelta, jopa kadun tai taloyhtiön tarkkuudella, myös sellaisia kohteita, jotka eivät ole julkisessa myynnissä.

Sp-Koti Ostotoimeksianto ei sido sinua ostamaan asuntoa kauttamme. Voit myös etsiä ostotoimeksiantosopimuksen aikana uutta kotia muidenkin välittäjien valikoimista. Kuitenkin, jos uusi kotisi löytyy ostotoimeksiantosopimuksella, maksat sinä ostajana asunnon välityspalkkion myyjän sijaan.

Ostotoimeksianto on usein myös myyjille ainutlaatuinen mahdollisuus

Monet asiakkaamme ovat löytäneet uuden unelmiensa kodin ostotoimeksiannolla, jossa välittäjämme etsivät useiden eri markkinointikanavien kautta ja monin eri keinoin asiakkaan kriteerejä vastaavaa asuntoa tai omakotitaloa.

Hyvin tyypillisesti otamme yhteyttä kiinnostavassa taloyhtiössä tai haluamallasi kadulla sijaitsevien asuntojen omistajiin. Monet heistä eivät ole edes harkinneet kotinsa myyntiä ennen yhteydenottoamme. Mikäli asunnon omistaja on kiinnostunut neuvottelemaan asuntonsa myynnistä, huolehdimme kaikista neuvotteluista ja asuntokaupan yksityiskohdista hänen kanssaan.

Ostotoimeksiannon kautta syntyvät asuntokaupat ovat myös myyjän etu. Asunnon myynti sujuu huomattavasti helpommin ja nopeammin, kun hänen ei tarvitse laittaa asuntoaan myyntiin, maksaa välittäjän palkkiota ja käydä useita tarjousneuvotteluja.

Heräsikö kiinnostuksesi Sp-Koti Ostotoimeksiannosta?

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja valitse vetovalikosta haluamasi Sp-Koti-toimipiste. Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.