Siirry sisältöön

Sp-Koti

Sp-Koti on Säästöpankkiryhmään kuuluva, franchising-pohjalta toimiva ja aidosti paikallinen suomalainen kiinteistönvälitysketju, jolla on noin 80 toimipistettä eri puolilla Suomea.

Sp-Koti on perustettu vuonna 2010. Kauppamäärillä mitattuna se on Suomen kolmanneksi suurin kiinteistönvälitysketju. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 200 kiinteistönvälityksen ja asuntokaupan ammattilaista.

Säästöpankkiryhmään kuuluvat Sp-Koti ja Säästöpankit(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun) tekevät läheistä yhteistyötä ja toimivat useilla paikkakunnilla yhteisissä tiloissa. Saumattoman yhteistyömme ansiosta voimme tarjota sinulle kokonaisvaltaista, asiakaslähtöistä ja korkeatasoista palvelua asuntoasioidesi hoitamiseen.

Olemme kiinteistönvälitysketju, joka erottuu kilpailijoista tunteella ja hyvällä fiiliksellä. Olemme alan paras asiantuntija ja asiakkaidemme unelmien mahdollistaja. Huolehdimme asiakkaistamme yksilöllisesti asiakkaan valitsemassa kanavassa. Ymmärrämme asiakkaitamme ja etsimme yhdessä jokaiselle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Sp-Kodin palvelulupaus

Ammattitaitoinen

Toimimme hyvän välitystavan ja alan lainsäädännön mukaisesti sekä kehitämme omaa ammattiosaamistamme ja asiantuntemustamme jatkuvasti.

Paikallinen osaaja

Tunnemme oman toiminta-alueemme, sen erityispiirteet ja vallitsevan asuntomarkkinatilanteen.

Vaivaton ja laadukas palvelu

Laadusta tinkimättä palvelemme tosissamme mutta emme totisina. Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiimme kaikissa asiakassuhteen eri vaiheissa on palvelumme ydin.

 

Ota yhteyttä

Täyttämällä lomakkeen ja valitsemalla vetovalikosta haluamasi Sp-Kodin toimipisteen, välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.