Siirry sisältöön

Niittykummussa yhdistyvät kehittyvä kaupunki ja viihtyisä luontoympäristö

Niittykummun alue on viime vuosina kehittynyt ja kasvanut isoin harppauksin. Sen erinomainen sijainti tarjoaa asukkailleen parasta Espoota, ja alueella kohtaavatkin sujuvasti vanha ja uusi. Tarjolla on lukuisia palveluita sujuvoittamaan elämää: ulkoilualueet, koulu ja päiväkoti, ruokakaupat ja ravintolat. Myös Ison Omenan ja Tapiolan monet kaupat ja palvelut ovat lyhyen auto- ja metromatkan päässä.

Kevyt liikenne on otettu erityisesti huomioon aluetta suunniteltaessa ja aluetta ympäröivät monet ulkoilu- ja pyöräilyreitit. Liikuntapaikkoja lähistöllä riittää – pienen matkan päässä sijaitsevat Tapiolan urheilupuisto sekä Westendin ja Haukilahden rannat.

Autoilevalle espoolaiselle Niittykumpu sijaitsee kätevästi Länsiväylän ja Turun moottoritien läheisyydessä. Julkista liikennettä arvostavalle lähellä sijaitseva metro vie vartissa Helsingin keskustaan. Alueena Niittykumpu on kiinnostava ja kehittyvä. Tervetuloa tutustumaan!

Havainnekuva

Nykyaikaista ja mukavaa asumista erinomaisten kulkuyhteyksien, ulkoilureittien ja palveluiden ääressä

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja asuinalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat ruokakaupat, koulu ja päiväkoti tuovat helppoutta ja sujuvuutta asumiseen. Kävelet metroasemalle muutamassa minuutissa, josta pääset vartissa Helsingin keskustan humuun.

Luonto on lähellä – kävelymatkan päässä sijaitsevat Tapiolan urheilupuisto sekä Westendin ja Haukilahden rannat ja metsiköt, joissa voi harrastaa monipuolisesti sekä kesä- että talviurheilua.

Havainnekuva

Viihtyisästi Vuoritontussa

Yleisilmeeltään rauhallisen tyylikkäässä asuintalossa on 62 asuntoa, joissa jokaisessa on tilavat, lasitetut parvekkeet. Jokaisen asunnon parveke tarjoaa reilusti tilaa ja monia mahdollisuuksia viihtyisään oleskeluun. Lisäviihtyvyyttä asumiseen tuo mahdollisuus
ilmalämpöpumppuun – jokaisella parvekkeella on sille tilavaraus. Osa asunnoista on
varustettu saunalla.

Asunnot ovat kooltaan 30,0– 93,5 m2. Harmoniaa asuntoihin tuo yhtenäinen lautaparketti, joka
jatkuu läpi eteisen, vaatehuoneen, olohuoneen, keittiön sekä makuuhuoneiden. Mikäli olet ajoissa liikkeellä asunnonoston suhteen, voit vaikuttaa asunnon sisustusratkaisuihin

Terevtuloa kotiin

Uuteen kotiin muuttaessa sen tunnelma ja hyvä olo ovat kaiken keskiössä. Lujakodin tarjoamilla
sisustusteemoilla voit rakentaa aikaa kestävän kodin, jossa tunnelmaa luovat harmonisesti
yhteen sointuva värimaailma. Tarjoamamme
materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia ja valittavat sisustusratkaisut ajattomia ja
kokonaisuuteen sopivia. Skandinaavisen
vaalean tyylin ystävälle on tarjolla avaruutta ja valoa hehkuvat Vanilja ja Manteli, tummempi
Pähkinä toistaa värimaailman rauhallisuutta ja luonnollisuutta.

Havainnekuva
Havainnekuva
Havainnekuva
Havainnekuva

Asunto Oy Espoon Vuoritonttu rakentuu entiselle Outokummun pääkonttorin alueelle Niittykumpuun ja yrityksen historiaa on pyritty tuomaan uuden asuinalueen arkkitehtuuriin ja värimaailmaan. Uudessa rakennuksessa on monipuolinen asuntojakauma ja runsaasti vaihtoehtoja eri elämänvaiheisiin. Osassa asunnoista on omat saunat ja kaikissa asunnoissa on isot lasitetut parvekkeet, jotka toimivat olohuoneen jatkeena. Pysäköintitilaa löytyy autohallista, josta on suora sisäänkäynti porrashuoneeseen.


Rakentajana toimii Rakennusliike Lujatalo Oy(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun), joka on kotimainen perheyritys. Lujakoti-myyjät kulkevat myös rinnallasi koko rakentamisen ajan. Unelmiesi koti odottaa sinua!

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää:

Leena Ollila

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä LKV, DI, osakas

+358 50 383 8767

leena.ollila@spkoti.fi

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH

Sp-Koti Helsinki Töölö CMH

Tutustu myyntikohteisiin

Osoite
Huoneet
Pinta-ala
Kerros
Velaton hinta
Myyntihinta
Tila

Kerrosten pohjakartat

Miksi Niittykumpu?

Erinomainen sijainti
Monipuoliset palvelut
Luonto on lähellä
Hyvät kulkuyhteydet