Siirry sisältöön

Sp-Koti-ketjussa voit valita itsellesi parhaiten sopivan tavan toimia kiinteistönvälittäjänä. Voit myös toimia yhteistyöyrittäjänä ketjussamme, jos et halua heti sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin.

Paikallisena yhteistyöyrittäjänäkin saat toimintasi tueksi ja käyttöösi Sp-Kodin alan menestyskonseptin, franchising-yrittäjämme ja hänen tiiminsä vahvan tuen sekä kaikki kiinteistönvälitysketjumme edistykselliset työkalut.

Paikallinen Säästöpankki(Siirryt toiseen palveluun) on läheinen yhteistyökumppanisi, jonka tunnettuus, positiivinen brändimielikuva ja maine luotettavana suomalaisena pankkina tarjoavat sinulle ainutlaatuista hyötyä ja kilpailuetua.

Valtakunnallinen, franchising-pohjalta toimiva Sp-Koti on osa Säästöpankkiryhmää. Meillä on yli 80 toimipistettä eri puolilla Suomea. Arvoistamme ja tavastamme toimia kertoo se, että asiakatyytyväisyytemme ja työhyvinvointimme ovat korkealla tasolla vuodesta toiseen. Läheinen yhteistyökumppanimme Säästöpankki(Siirryt toiseen palveluun) on yksi Suomen pitkäikäisimpiä ja maineikkaimpia brändejä.

Sp-Kodin kanssa voit pärjätä, menestyä ja kasvaa osana arvostettua ja vakaata kiinteistönvälitysketjua.

Lisätietoa yhteistyöyrittäjyydestä:

Jussi Hurme

Kenttäjohtaja MBA, LKV

+358 40 519 9951

jussi.hurme@spkoti.fi