Siirry sisältöön

Markus Piittinen

Myyntineuvottelija

Kielitaito: englanti, ruotsi, suomi


Puhelinnumero: +358 44 972 5696

WhatsApp

Sähköpostiosoite: markus.piittinen@spkoti.fi

Kohti seuraava kotia

Syntynyt Helsingissä, asunut Espoossa, Keravalla, Tuusulassa ja Vantaalla. Koko pääkaupunkiseutu on hallussa jo pelkästään oman elämänkokemuksen kautta! Urallani sen sijaan pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin parista takaavat vahvan perustan myynnin sujuvuudelle.

Entisessä ammatissani toimin urheilukaupan alalla, jossa sain suunnitella myymälöitä ja kouluttaa henkilökuntaa. Sain parhainta oppia asiakaskohtaamisista ja niitä oppeja olen ottanut käyttööni omassa työssäni. Vanha klisee kuuntele ja ehdota, on edelleen tärkein arvoni! Myös visuaalinen silmäni kehittyi saadessani oppia parhailta. Sen vuoksi olen hyvä visualisoimaan erilaisia tiloja, olivat ne sitten tyhjiä tai muutoksen tarpeessa.

Olen hyvin arvopohjainen luonteeltani ja pidän siitä, että asioita valmistellaan rauhallisesti mutta tehokkaasti. Asunnon vaihto on aina hektinen vaihe omassa elämässä. Saadaksesi siitä vähemmän stressaavan tarvitset matkallesi mukaan välittäjän, joka tekee taustalla asioita omatoimisesti ja ratkaisee haasteita puolestanne.

Myyntisuunnitelmaa tehdessä huomioin aina toiveenne, ja mikä tärkeintä, te olette aina tietoisia, miten asiat etenevät niin taustalla, esittelyissä kuin yhteydenottojen kanssa.

Tässä ammatissa minua kiehtoo asiakkaiden erilaiset tilanteet ja niihin soveltuvat asumisratkaisut. Näenkin, että olen auttamassa teitä eteenpäin seuraavan vaiheen ottamisessa, ja paremman kodin löytämisessä. Se on minun suurin motivaationlähde työhöni!

Palveluksessanne koska vaan!

Betjänar er även på svenska. I can provide services also in English.

Kohteeni

Ole minuun yhteydessä!

Autan sinua mielelläni kaikissa asuntoasioissa. Jätä yhteystietosi niin palaan asiaan.

Haluan yhteydenoton
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.