Siirry sisältöön

Tee turvalliset asuntokaupat Espanjassa ammattilaisen kanssa

Suunnitteletko kakkoskodin ostoa tai asuntokauppoja Espanjassa? Sp-Koti-ketjulla on ollut jo pitkään toimipisteet Costa del Solilla ja Costa Blancalla. Suomalaisilla Sp-Koti-ketjun välittäjillä on vahvan paikallistuntemuksen lisäksi yli kymmenen vuoden kokemus Espanjan asuntomarkkinoista, espanjalaisesta kauppatavasta ja asuntokauppaa koskevasta lainsäädännöstä.

Kun olet ostamassa asuntoa Espanjassa, minimoi riskit ja tee kaupat Sp-Koti-ketju asuntokaupan ammattilaisen kanssa.

Millaista asuntoa etsit? Me autamme sinua löytämään sen oikean.

Espanjassa toimivat Sp-Koti-ketjun välittäjät välittävät asuntoja Costa del Solin ja Costa Blancan alueiden lisäksi kaikkialta Espanjasta. Etsitpä uutta tai vanhaa, parvekkeellista huoneistoa rannalta, kaupunkiasuntoa, omaa huvilaa uima-altaalla tai uudiskohdetta golf-kenttien läheisyydestä, me autamme sinua löytämään sen oikean.

Olitpa ostamassa, myymässä tai vuokraamassa asuntoa Espanjasta, ota meihin yhteyttä!

Täältä löydät nyt myynnissä olevat kohteemme Espanjassa.

Tee asuntokaupat turvallisesti ja suomeksi

Saat Sp-Koti-ketju välittäjältä kaikki pysyvän kodin tai vapaa-ajan asunnon myyntiin, vaihtoon ja vuokraamiseen tarvittavat palvelut Avaimet käteen -periaatteella – vahvalla asiantuntemuksella ja turvallisesti suomen kielellä. Olemme hyvin tavoitettavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan pian.

Espanjalainen kauppatapa on erilainen kuin meillä Suomessa

Et ehkä tiennyt, että espanjalainen kauppatapa ja asuntokauppaa koskeva lainsäädäntö poikkeaa osin merkittävästikin suomalaisesta. Jo siksikin sinun kannattaa käyttää apunasi osaavaa ja luotettavaa Sp-Koti-ketjun välittäjää. Hän huolehtii puolestasi siitä, ettei yksikään tärkeä yksityiskohta jää huomioimatta kaupanteossa.

Toisin kuin Suomessa, Espanjassa kaikki asuntokauppa on kiinteistökauppaa. Asunnon ostajalla ja myyjällä on omat välittäjänsä. Ja notaari tarkistaa ja vahvistaa aina jokaisen kaupan.

Aurinkorannikolla voi käydä myös suomalaista koulua

Työelämästä poisjääneiden senioreiden lisäksi yhä useammat nuoret aikuiset ja lapsiperheet ovat muuttaneet Costa del Solille eli Espanjan Aurinkorannikolle lämpimämmän ilmaston, valoisampien talvikuukausien ja edullisempien asumiskustannusten perässä. Etätöiden yleistyminen on mahdollistanut monille suomalaisille perheille muuton Espanjan auringon alle. Monet nuoret ovat myös muuttaneet aurinkoon työn perässä.

Costa del Solin ja Costa Blancan alueilla toimii useita tasokkaita ja suosittuja kansainvälisiä päiväkoteja ja kouluja, joissa on opetusta tarjolla useilla eri kielillä. Jos haluat tietää alueiden koulutarjonnasta tarkemmin, otathan meihin yhteyttä!

Peruskouluikäisille lapsille ja lukiolaisille on tarjolla myös opetusta suomeksi. Costa del Solilla toimii Opetusministeriön alainen suomalainen koulu, jossa noudatetaan Suomen perusopetuksen ja lukiokoulutuksen opetussuunnitelmaa esikouluikäisistä lähtien. Myös Costa Blancalla, upeiden rantojen äärellä sijaitsevan Orihuela Costan skandinaavisessa koulussa, on tarjolla suomenkielistä opetusta.

Houkutteleeko yrittäjyys Espanjassa – Ei huono idea!

Espanjan rannikkoalueilla toimii useita satoja suomalaisia yrityksiä, joilla on liiketoimintaa vain Espanjassa tai jotka ovat siirtäneet osan toiminnoistaan sinne. Myös alueella toimivien suomalaisten yrittäjien määrä on jatkuvassa kasvussa – myös siksi, että suomalaisten yhteisön kasvaessa myös suomenkielisille palveluille riittää runsaasti kysyntää.