Siirry sisältöön
Sp-Koti Valoa

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki ja Sp-Koti laajentavat toimialuettaan – palvelut pääkaupunkiseutulaisten saataville


Julkaistu:

Länsi-Uudenmaan Säästöpankin ja Sp-Kodin toimialue laajenee, ja nyt läheistä yhteistyötä tekevien rahoituksen ja asuntovälityksen asiantuntijoiden huippuosaaminen on saatavilla myös Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Pääkaupunkiseudulle laajentumisen lisäksi myös Raaseporiin, Inkooseen ja Hankoon tulee saataville Länsi-Uudenmaan Säästöpankin ja läntisen Uudenmaan Sp-Kodin palvelut. Tavoitteena on tuoda palvelutarjontaan vankkaa kokemusta sekä naapurikunnista kertynyttä näkemystä, mutta samalla kasvu luo niin nykyisille kuin uusillekin osaajille mielenkiintoisen mahdollisuuden laajentaa osaamista entisestään.

Laajentumisen yksi tärkeä tarkoitus on tukea pääkaupunkiseudun kasvua

Väestön kasvun keskittyessä pääkaupunkiseudun tuntumaan, kasvaa myös tarve paikallisille ja henkilökohtaisille talouden ja asumisen palveluille. Länsi-Uudenmaan Säästöpankki tahtoo laajentumisella vahvistaa Säästöpankkiryhmän ja Sp-Kodin asemaa alueella sekä tuoda monipuoliset palvelut yhä useamman saataville.

– Markkina pääkaupunkiseudulla luo erilaista potentiaalia kasvulle. Lähdemme siksi valtavalla mielenkiinnolla kohti uutta sekä laajentamaan omaa osaamistamme ja tuomaan nykyisen vahvan osaamisemme uusille toimialueille. Länsi-Uudenmaan Säästöpankilla on huippuosaajia myös yritysasiakkuuksien, varainhoidon ja lakipalveluiden saralla.” Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtaja Samu Rouhe kuvailee.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki avaa uuden toimipisteen keväällä 2024, minkä yhteyteen rakentuu myös Sp-Kodin asuntomyymälä. Toimipiste tulee sijaitsemaan erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle Espoon Otaniemeen.

Toimialueemme laajenemisen lisäksi vaalimme tietysti myös olemassa olevia asiakassuhteita tuttuun tapaan ja pidämme huolen siitä, että toimialueen kasvaessa lunastamme yhä lupauksemme yksilöllisestä ja henkilökohtaisesta palvelusta, Rouhe kertoo.

Säästöpankki ja Sp-Koti asunnonostajien kumppaneina
Laajentuminen vahvistaa alueella jo toimivien Säästöpankkien ja Sp-Kotien asemaa markkinassa. Alueelle tulee lisää vaikuttavaa osaamista niin yritys- kuin henkilöasiakkaiden palvelutarjontaan. Paikallisena asiantuntijana läntisellä Uudellamaalla toimiva Sp-Koti on saavuttanut runsaasti kokemusta ja tuntemusta ympäröiviltä paikkakunnilta, jota voimme tuoda mukanamme uudelle toimialueelle.

Jokaisen paikkakunnan asuntomarkkinassa on omat erityispiirteensä, ja pääkaupunkiseudulla nämä erityispiirteet koskevat uudisrakentamista ja markkinoiden pullonkauloja. Laajentumisen myötä sekä pankin että kiinteistönvälityksen asiantuntijat voivat tehdä osansa pitkien asuntokauppojen pullonkaulojen purussa.

– Erityisesti perheasunnoista on nyt pulaa, mikä luo tulpan asuntomarkkinoille. On paljon uudesta kodista haaveilevia asiakkaita, jotka ovat saaneet lainalupauksen, mutta markkinoilla olevista asunnoista ei löydy sopivaa kohdetta. Lisäksi monet asiakkaat lykkäävät vanhan kodin myyntiä keväälle, uskoen sen olevan paras aika asunnon myymiseen. Tämä johtaa siihen, että keväisin tarjonta lisääntyy ja kilpailu kiristyy, mikä voi tehdä myynnistä haastavampaa, sillä ostajilla on huomattavasti enemmän valinnanvaraa, kertoo Lohjan, Vihdin, Karkkilan, Kirkkonummen, ja Veikkolan alueen Sp-Kotien toimitusjohtaja Janne Vermasheinä.

Laajentuminen luo tarpeen myös uusien osaajien rekrytointiin

Alueellisen kasvun myötä kasvaa myös tarve uusille osaajille. Länsi-Uudenmaan alueella toimiva Sp-Koti etsii jatkuvasti urapolkunsa eri vaiheissa olevia osaajia vahvistamaan joukkuettaan niin uusilla kuin nykyisilläkin toimialueilla. Voisiko tämä olla juuri sinulle erinomainen tilaisuus edistää uraa rahoitus tai asunnonvälityksen ammattilaisena? Kerro meille osaamisestasi avoimella hakemuksella!

Asunnonvälittäjäksi läntiselle Uudellemaalle voit hakea osoitteessa:
https://spkoti.fi/sp-koti/kiinteistonvalittajaksi-sp-kotiin/

Toimipisteen artikkelit


Muita julkaisuja samalta kirjoittajalta