Siirry sisältöön
Sp-Koti Valoa

Kiinnostava ja elämyksellinen asumisratkaisu houkuttelee – kukapa meistä ei haluaisi olla kuin lomalla omassa kodissaan


Julkaistu:

Historiallisen Hotelli Siuntion yhteyteen remontoitu itsenäinen asunto-osakeyhtiö on uniikki hanke, jossa alueella toimiva Sp-Koti Valoa ja Länsi-Uudenmaan Säästöpankki ovat olleet mukana alkumetreiltä saakka. Kysyntä oli jo ennakkoon runsasta ja hanke herätti mielenkiintoa, mutta ensimmäisen julkisen näytön kävijämäärä ylitti kaikki odotukset – suursuosion saavuttaneessa kohteessa kävijöitä oli toista sataa ja suurin osa valmistuneista asunnoista löysi uudet asukkaansa!

Alueellisesti merkittävän ja tunnetun kylpylähotelli Siuntion yhteyteen aloitettiin vuonna 2023 merkittävät muutostyöt.

Alun perin vuonna 1981 valmistunut hotellin laajennusosa on kokemassa muodonmuutosta asunto-osakeyhtiöksi, ja nyt muuttovalmiita 22 m²-44 m² sekä 63 m²-65 m² kokoisia koteja on valmistunut kaikkiaan 15 kappaletta. Yhteensä tähän erityislaatuiseen kohteeseen rakentuu vuosien 2024 ja 2025 aikana 72 uniikkia ja modernia kotia.

Välittäjänä asuntokaupan luotettava kumppani

Siuntio Residences mahdollistaa modernia asumista keskellä perinteikästä suomalaismaisemaa ja tarjoaa asukkailleen upean yhdistelmän historiaa, luonnonläheisyyttä ja nykyaikaista asumismukavuutta.

Asuinrakennuksesta pääsee sisätiloja pitkin kätevästi yhdyskäytävän kautta Hotelli Siuntioon sekä hotellin uimahalliin. As Oy:n asukkaiden käytössä on oma saunaosasto uimahallin yhteydessä, ja he voivat hyödyntää myös hotellissa sijaitsevia tiloja esimerkiksi etätyöskentelyyn. Lisämukavuutta asumiseen tuovat myös helposti saatavilla olevat hotellin palvelut sekä hyvät kulkuyhteydet.

Sp-Koti Valoa Kodit LKV:n toimitusjohtaja Janne Vermasheinä, kiinteistönvälittäjä LKV Elisa Rinne ja myyntineuvottelija Johanna Koivumäki jakavat hankkeen onnistumisesta seuraavaa:

Asuntojen myynti on lähtenyt odotettua paremmin liikkeelle, ja kysyntä on ylittänyt kaikki odotukset. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että ennen virallisen myynnin käynnistymistä maaliskuussa järjestetty asuntojen esittelypäivä oli valtava menestys. Kävijöitä oli toista sataa ja kaikki tilaisuuteen varatut 150 esitettä juuri ja juuri riittivät.

Kauppavalmiuteen ensimmäisen 15 asunnon osalta päästiin huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Tällä hetkellä näistä peräti 7 asuntoa on myyty, ja kahdesta ollaan tekemässä kaupat aivan lähiaikoina. Vielä tässä vaiheessa tarjolla on yksi 22 m² yksiö sekä muutamia 44 m² kaksioita.

– Vaikka monta asuntoa onkin jo myyty, jokaiselle löytyy vielä varmasti vaihtoehtoja tästä harvinaisesta kokonaisuudesta, joka valmistuu asteittain vuoteen 2026 mennessä. Välittäjiltämme jokainen saa varattua oman tutustumishetkensä paikan päälle, ja he pääsevät suunnittelemaan tulevaa kotiaan tai loma-asuntoaan, Rinne toteaa.

Vermasheinä lisää, että kesällä valmistuvassa toisessa vaiheessa asuntoja tulee tarjolle kokoluokissa 22–67 m². Näiden osalta myynti käynnistyy heti asuntojen valmistumisen jälkeen.

– Kävijät pitivät erityisesti hotellin ja alueen monipuolisista virkistys – ja aktiviteettipalveluista. Myös hanke ja sen toteutus saivat kiitosta ja tämä nähtiin investointina tulevaisuuteen ja paikalliseen yhteisöön, kertoo Koivumäki.

Siuntio Residences -yhtiön uniikit asunnot sopivat moneen tarpeeseen – ympärivuotiseksi kodiksi, loma-asunnoksi tai vaikkapa sijoitusasunnoksi. Paikallisen Sp-Kodin välittäjät kertovat mielellään lisää ainutlaatuisesta kohteesta, ja auttavat sinua asunnonvaihtoprojektissasi!

Rahoituskumppanina Länsi-Uudenmaan Säästöpankki – turvallinen ja joustava rahoitus niin hankkeelle kuin huoneistojen ostajille

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki on toiminut ainutlaatuisen Siuntio Residences -muutoshankkeen rahoituskumppanina alusta alkaen. Paikallisena pankkina haluamme antaa tukemme hankkeille, jotka vahvistavat alueen elinvoimaisuutta ja lisäävät yhteisöllisyyttä – ja tällainen hanke Siuntio Residences toden totta on!

– Olemme ylpeitä voidessamme tukea hanketta, joka ajaa alueelle laajempaa kiinnostusta, Länsi-Uudenmaan Säästöpankin yritysrahoituspäällikkö Tuomas Ernvall kertoo.

Rakennushankkeen loppusuoralla Länsi-Uudenmaan Säästöpankki siirtyy rahoittamaan myös ostajia kotiunelmiensa toteuttamisessa. Mikäli haaveissasi on uusi koti luonnon sylissä, historiallisessa ympäristössä ja hotellin palveluiden ulottuvilla, pyydä rahoituskumppaniksesi paikallista elämää ja hankkeen läpikotaisin tuntevaa Säästöpankkia.


Muita julkaisuja samalta kirjoittajalta