Siirry sisältöön
Uutiset

Haluaisitko panostaa kotisi myyntiin helposti ja riskittömästi?


Oman kodin myyntiin laittaminen on tunteikas prosessi, johon liittyy paljon osa-alueita paperitöistä asuntonäyttöihin ja ostotarjousneuvotteluihin. Usein kodin myynti alkaa yhteydenotosta sopivaan kiinteistönvälittäjään. Ammattitaitoinen välittäjä neuvoo myyjää askeleissa kohti kodin myyntikuntoon laittamista ja yrittää parhaansa mukaan saada aikaiseksi myyntihinnan, johon kaupan molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä – niin myyjä kuin uusi omistajakin.

Sp-Kodit Länsi-Uudellamaalla haluavat tehdä asunnon myyntiin panostamisesta myyjälle mahdollisimman helppoa. Siksi olemme koonneet asiakkaillemme yhteen kaikki tärkeimmät palvelut, joita hyödyntämällä huolehdimme kuntoon kaiken oleellisen matkalla kohti onnistunutta myyntiä. Mitään ei jätetä sattuman varaan, kun potentiaalisia ostajia kutsutaan kohti heidän uutta unelmakotiaan.

Kiinteistönvälittäjä tukee ratkaisuissa, kun myynti tulee ajankohtaiseksi

Sp-Kodin ammattitaitoiset välittäjät tutustuvat ensin tarpeeseesi: millainen koti sinulla on, miksi on tullut aika myydä ja mitä ajatuksia sinulla on myyntiin liittyen. Tilanteeseesi huolellisen tutustumisen jälkeen välittäjämme suosittelevat sinulle sopivaa palvelupakettia kotisi myyntiin.

Me Länsi-Uudenmaan Asuntovälityksessä olemme päättäneet, ettei mitään jätetä asuntokaupassa sattuman varaan. Olemme selvittäneet sinulle, mitä kaikkea kodin myyntiin laittaminen parhain tuloksin edellyttää, ja miten potentiaaliset ostajat houkutellaan kohti heidän uutta unelmakotiaan. Valmis resepti menestyksekkääseen myyntiin on nimeltään LOISTE.

LOISTE-palvelupaketti: kaikki se, mitä onnistuneen kaupan eteen voidaan tehdä

Kokonaishinta muodostuu myynnin järjestelykulujen ja välityspalkkion osuudesta. Välityspalkkio LOISTE-paketissa on 5 % (4,03 % + alv 24 %) kauppahinnasta ja myynnin järjestelykulujen osuus on 350 € (sis. alv 24 %.) LOISTE-paketissa minimipalkkio on kuitenkin huoneistoissa aina 5 500 € ja omakotitaloista sekä vapaa-ajan asunnoista 6 600 €. Tämä tarkoittaa sitä, että kokonaispalkkio on aina vähintään näiden arvoinen, vaikka 5 % kauppahinnasta muodostuva summa olisi alhaisempi.

Kaikkien palveluiden kustannukset on laskettu palvelupaketin hintaan ja kaikki pakettiin kuuluvat asiat järjestyvät yhteisesti sovittuina ajankohtina. Mikäli kaikista toimista huolimatta toimeksiantosopimus päättyy tai kohdetta ei saataisi kaupaksi, jäisi myyjälle maksettavaksi vain myynnin järjestelykulu. 

HEHKU-palvelupaketti: kodin myynnin peruspaketti

Kodin myynti onnistuu hienosti myös peruspaketin avulla. HEHKU-palvelupaketissa saat aina asiantuntevan kiinteistönvälittäjän huolehtimaan asuntokaupan sujuvuudesta sekä lisäksi ammattivalokuvaajan, joka loihtii kodistasi upeat kuvat myynti-ilmoitukseen. Jos kaipaat kuitenkin jotakin enemmän, voit täydentää pakettia valitsemalla palveluita, kuten stailauksen, drone-kuvauksen ja 3D Matterport-kuvauksen erikseen lisähintaan.

Kokonaishinta muodostuu myynnin järjestelykulujen ja välityspalkkion osuudesta. Välityspalkkio HEHKU-paketissa on 4 % (3,23 % + alv 24 %) kauppahinnasta ja myynnin järjestelykulujen osuus on 350 € (sis. alv 24 %.) HEHKU-paketissa minimipalkkio on kuitenkin huoneistoissa aina 4400 € ja omakotitaloista sekä vapaa-ajan asunnoista 5500 €. Tämä tarkoittaa sitä, että kokonaispalkkio on aina vähintään näiden arvoinen, vaikka 4 % kauppahinnasta muodostuva summa olisi alhaisempi.

Mikäli kaikista toimista huolimatta toimeksiantosopimus päättyy tai kohdetta ei saataisi kaupaksi, jäisi myyjälle maksettavaksi vain myynnin järjestelykulu.

Mistä tiedän, sopiiko kotini myyntiin paremmin LOISTE vai HEHKU-palvelupaketti?

Me autamme sinua tekemään valinnan! Laskemme kanssasi, mikä on sinulle ja kodillesi kannattavin ratkaisu, jotta myynti onnistuu toivotulla tavalla ja asuntokaupoille päästään sekä onnellisen myyjän että uuteen kotiinsa tyytyväisen ostajan kanssa.

Länsi-Uudenmaan Asuntovälityksen asiantuntijat ovat palveluksessasi: mietit sitten myyntiä tai uuden ostamista. Välittäjämme ovat puhelimen ja sähköpostin päässä ja vastaavat mielellään kysymyksiisi – he ovat kanssasi tahdon asialla, kun tulee aika vaihtaa kotia.

Yhteyden meihin saat helposti tästä:

Muita uutisia