Siirry sisältöön

Lepopirtintie 60

Siuntio, Siuntio

kerrostalo 1981 , 2h, kt, kph, wc/khh

Rakennettu
1981
Pinta-ala
44 m²
Velaton hinta
73 380 €

Kohteen kuvaus

Tervetuloa tutustumaan uudenlaiseen ja ainutlaatuiseen asumiskokemukseen! As Oy Siuntio Residences Alueellisesti merkittävän ja tunnetun Siuntion hotellin vuonna 1981 valmistunut laajennusosa kokee muodonmuutoksen asunto-osakeyhtiöksi, joka tarjoaa modernia asumista keskellä perinteikästä suomalaismaisemaa ja tarjoaa asukkailleen upean yhdistelmän historiaa, luonnonläheisyyttä ja nykyaikaista asumismukavuutta. Yhtiöön valmistuu vaiheittain vuosien 2024-2025 aikana kaiken kaikkiaan 72 asuntoa, jotka tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Huhtikuussa 2024 (vaihe 1) muuttovalmiiksi ja tarjolle ostettavaksi tuli kaikkiaan 15 kolmannen kerroksen asuntoa, jotka ovat kooltaan 22 m², 44 m², 63 m² ja 65 m². Suurin osa näistä valmistuneista asunnoista on nyt jo myyty, mutta vielä on vapaana muutamia 44 m2 kaksioita ja yksi 22m2 yksiö (tilanne/19.4.2024), jotka soveltuvat täydellisesti kodiksi, loma-asunnoksi sekä hyvin myös sijoituskohteeksi. Muut yhtiön asunnot (kooltaan 22 m²-129 m²) valmistuvat vaiheittain vuosien 2024-2025 aikana. Nämä asetetaan tarjolle ostettavaksi myöhemmin aina kulloisenkin vaiheen valmistuttua. Valtaosa näistä on 22 m² yksiöitä ja 44 m² kaksioita, joiden lisäksi myöhemmin valmistuu muutama kokoluokan 66 m² kolmio ja yksi 83 m² kolmio. Sisääntulokerrokseen rakentuu lisäksi kaikkiaan 7 aivan uniikkia Loft-asuntoa, kooltaan 73,5 – 129m2, joissa asumismukavuutta lisää vielä jokaisella asunnolla käytössään oleva terassi. Sijainti on vertaansa vailla, sillä useimmista asunnoista avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon. Asunnot sijaitsevat rakennuksen kolmessa asuinkerroksessa, joiden välillä kahden porraskäytävän lisäksi liikut kätevästi myös hissillä, mikä lisää asumisen mukavuutta erityisesti liikuntarajoitteisille. As Oy:n asukkaiden käytössä on oma saunaosasto uimahallin yhteydessä sekä hotellin yhteydessä sijaitsevat tilat esimerkiksi etätyöskentelyyn. Asuinrakennuksesta pääsee sisätiloja pitkin kätevästi yhdyskäytävän kautta uimahalliin ja hotelliin, ja asukkaat pääsevät halutessaan nauttimaan monista sen eduista, kuten hotellin ravintolan ja baarin palveluista sekä hotellikiinteistön muista palveluista ja yhteistiloista. Vielä vapaana olevissa 44 m2:ssä kaksioissa on pieni avokeittiö, tilava kylpyhuone sekä erillinen wc kodinhoitotilalla. Näissä huoneistoissa viihtyy varmasti! Kuvat ovat saman yhtiön malliasunnosta as 61. Ostajalla on tähän myytävään asuntoon nro 70 mahdollisuus valita neljästä vaihtoehdosta keittiön, makuuhuoneen sekä eteisen ovimallit. Lisätietoa myyntitiimiltä: ELISA RINNE+358 50 521 5212 JOHANNA KOIVUMÄKI +358 50 590 0270 TARU KAUKOVALTA +358 44 725 4810 RIIKKA LEHERVO +358 44 700 7136 Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy

Perustiedot

Kohdenumero
20064830
Sijainti
Lepopirtintie 60, 02570 Siuntio
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2h, kt, kph, wc/khh
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
44 m²
Kokonaispinta-ala
44 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Kerrokset
3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
73 380,00 €
Velaton hinta
73 380,00 €
Neliöhinta
1 667,73 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
173,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
173,80 €/kk

Muut maksut

Vesimaksutyyppi
oma mittari
Lisätietoja maksuista
Vesivastike ennakko 40,00 €/huoneisto (vesimaksut tasataan vuosittain), saunamaksu 25,00 €/kk, etätyöhuone 20,00 €/kk. Esitteen kohdassa HINTA JA ASUMISKUSTANNUKSET ilmoitettu yhtiövastike ja muut maksut (Vesivastike ennakko/huoneisto, saunamaksu, etätyöhuone) perustuvat as oy:n vuoden 2024 talousarvioon. Yhtiölle on laadittu alustava talousarvio myös vuodelle 2026 (jolloin oletetaan kaikkien yhtiön asuntojen olevan asumiskäytössä). Molemmat talousarviot (2024 ja 2026) perustuvat 2024 alkuvuoden hintatietoihin, rakennuksen aikaisempaan energiankulukseen sekä arvioon asumiskäytössä olevien huoneistojen määrästä. Talousarvio tarkastetaan vuosittain ja vastikemuutokset hyväksytään yhtiökokouksessa. Myyjällä on kaupan kohteeseen kohdistuva sähköinen omistajamerkintä huoneistotietojärjestelmässä. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Lisätietoja
valokuitu
Asuntoon kuuluu
hissi, antenni
Energialuokka
G2018
Energialuokan lisätiedot
Voimassa 12.01.2034 saakka.
Yleiskunto
hyvä
Lisätietoa kunnosta
Huoneiston märkätilojen lattioiden vesieristykset ja laatoitus sekä ikkunat on uusittu vuonna 2000. Pintaremontti 2014; Laminaatti lattiapinnoitteeksi sekä huoltomaalaus. Vuonna 2024 käyttötarkoituksen muutoksen yhteydessä tehdyssä remontissa huoneistojen välisten seinien äänieristystä on parannettu, sähköjärjestelmä, antenni ja valokuituverkosto uusittu sekä kaikki maalatut pinnat huoltomaalattu.
Lämmitysjärjestelmä
muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
aluelämpö
Tehdyt remontit
Vuonna 2024 käyttötarkoituksen muutoksen yhteydessä tehty huoneistoon remonttia.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
muu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Kumibitumimatto
Olohuoneen kuvaus
Laminaatti uusittu 2014. Katto, seinät ja ikkunat maalattu 2024.
Olohuoneen lattia
laminaatti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön kuvaus
Keittiökaapit, työtaso ja kodinkoneet uusittu 2024.
Keittiön tasot
laminaatti
Keittiön lattia
laminaatti
Keittiön seinät
maalattu
Keittiön varusteet
liesituuletin, astianpesukone
Liesi
erillisuuni, liesitaso
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneen kuvaus
Laminaatti uusittu 2014. Katto, seinät ja ikkunat maalattu 2024.
Makuuhuoneen lattia
laminaatti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaakelit, laatat, peili ja työtaso uusittu vuonna 2000. Työtaso maalattu 2024. Valaistus, kalusteet, wc-istuin, ovi ja kaapisto uusittu 2024. Katto alkuperäinen.
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
WC-tilojen kuvaus
Kaakelit, laatat, peili ja työtaso uusittu vuonna 2000. Työtaso maalattu 2024. Valaistus, vesikalusteet, wc-istuin ja kaapisto uusittu 2024. Katto alkuperäinen.
WC:n lattia
laatta
WC:n seinät
kaakeli
WC:n varusteet
pesukoneliitäntä
Muut tilat
Eteisen lattia: laminaatti, uusittu 2014.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
30290 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Siuntion kunta, kaavoitus. https://kartta.siuntio.fi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
As Oy Siuntio Residences
Isännöitsijän yhteystiedot
Tapiolan Lämpö Kalevalantie 5, 02130 Espoo Isännöitsijä Chris Tenlenius 020 7505 240, chris.tenlenius@tl-konserni.fi
Huolto
huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
talopesula, kuivaushuone, Huoneistokohtaiset varastot
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaiselle huoneistolle on yksi autopaikka. Lisäksi muita autopaikkoja, joita taloyhtiö voi osoittaa asunnoille toiseksi autopaikaksi tai vieraspaikaksi. Kaikkiin lähiautopaikkoihin tulee valmius 16A sähkösyötölle ja asukas voi kustannuksellaan hankkia siihen sovitun sähkönsyöttöaseman, esim. auton lämmitykselle tai latauksella. Taloyhtiö vastaa että sähkönsyöttö, paikkakohtainen sähkömittaus ja kuormanhallinta on asukkaalle käytettävissä. Sähköstä veloitetaan kulutuksen mukaan asukasta.
Tehdyt remontit
1981 Asuntojen desibeli/palo-ovet asennettu 2000 Peruskorjaushanke: Märkätilojen saneeraus, iv-koneet uusittu, valurautaiset jätevesiviemärit uusittu muoviviemäreiksi, käyttövesijohtoja uusittu, vesikaton pinnoite uusittu, ulkoikkunat uusittu 3. krs osalta, muut ikkunat huoltomaalattu. 2001 Päävesijohto uusittu kiinteistöjen välillä (päätalo - alatalo) 2009 Kaukolämmön alajakokeskus uusittu 2014 Loft asuntojen nro 3-4 wc:t uusittu 2014 (Loft-asuntoihin 1-2 sekä 5-7 uusitaan kylpyhuoneet vuonna 2024) 2021 Julkisivujen elementtisaumojen uusinta ja pintabetonikorjauksia 2023-2024 Julkisivujen betoniliimanpoisto, julkisivujen pesu ja uudelleenkäsittely Parvekkeiden lattiapintojen peruskorjaus, palonkestävän väliseinän asennus ja ulko-ovien uusinta Käytävät: Valaistus vaihdettu LED-valaisimiin, pintakäsittely sekä kerrosten käytävien palo-ovien uusinta, laslasketun katon uusinta, paloeristysten rakentaminen, palovaroitinjärjestelmä uusittu, sähkö- ja antenniverkostot uusittu, sähköalakeskukset uusittu. Porraskäytävien valaistus vaihdettu LED-valaisimiin, pintakäsittely uusittu. Iv-kanavien nuohous, ilmamäärien mittaus ja säätö Kerros 3: Asennettu asuntokohtainen valokuituyhteys ja uusittu TV-kaapelointi (TV tulee kuidunkautta) Asuntojen väliset seinät äänieristetty (lisäseinillä) , sähköt uusittu kokonaisuudessaan ja lisätty asuntokohtainen alakeskus, lisätty paloeristyksiä, asuntokohtainen palovaroitinjärjestelmä asennettu, lisätty asuntokohtainen kosteusanturi tekniseen kuiluun ja keittiön lavuaarikaappiin, seinäpinnat tasoitettu ja maalattu, katot maalattu., lattiapinnoitteet osittain uusittu, keittiöt ja niiden vedet ja viemärit asennettu, kylpyhuoneiden ja kodinhoitohuoneiden ovet uusittu valtaosin, huoneiden väliset sisäovet uusittu, kaapistot uusittu valtaosin. Huoneistot kerros 3 vaihe 1: 2023-2024 Osa märkätilojen lattioista laatoitettu uudelleen ja osa pintakäsitelty uudelleen, silikonisaumat uusittu, valaistusvaihdettu LED-valaisimiin, WC-kalusteet uusittu valtaosin, sähköistys uusittu, käyttövesijohdot ja -viemärit uusittu pääosin vuonna 2000 valmistuneessa perusremontissa, asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit ja samalla uusittu osa käyttövesijohdoista/liittimistä. Yleisten tilojen pintakäsittelyä ja maalausta, kaikki sähköjärjestelmät (kaapelit, sähkörasiat, syöttökaapelit, nousujohdot ja pääkeskus) uusittu, uusi sähkönsyöttö operaattorilta (Caruna) liitetään suoraan uuteen pääkeskukseen, kun uusi muuntamo on saatu asennettua vuonna 2024, näytöillä varustetun pääoven ovikello/etäavustusjärjestelmä asennettu, yleistilojen palovarointinjärjestelmä uusittu, palokatkot tehty/uusittu, ensimmäisen kerroksen ilmanvaihtoa uusittu. 1. kerroksen huoneistojen ja märkätilojen tarkemmat selvitykset löytyy kunnossapitotarveselvityksestä. Piha-alue: Portaikko peruskunnostettu, päällysrakenteiden kunnossapitoa, istutuksia uudistettu.
Tulevat remontit
Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2024-2028 korjaus tarpeita ovat: 2024 Muutostyöhankkeen loppuun vieminen suunnitelmien mukaisesti. Vesikaton kuntotarkastus. Lämmitysjärjestelmän uusiminen maalämpöön, arvioitu aloitus syksy/2024. Asunto-osakeyhtiöllä ei ole omaa lämpökeskusta vaan yhtiö ostaa lämmityksen (patteriverkoston kierto ja lämmin käyttövesi) hotellikiinteistöltä. Hotellikiinteistöllä on suunnitteilla maalämpöjärjestelmään siirtyminen (ei päätetty). Maalämpöjärjestelmän hankinnan tekee ja sen kustannuksista vastaa hotellikiinteistö, mikäli maalämpöjärjestelmään päätetään siirtyä. Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. 2025 Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. 2026 1. krs huoneistojen ikkunoiden- sekä yleisten tilojen alkuperäisten puuikkunoiden kunnostus (huoltomaalaus, lasikittausten uusiminen, tiivisteiden uusiminen ja käyntisovitus-/säätö). Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. 2027 Salaojajärjestelmän huuhtelu- ja kuvaus. Sade- ja jäteveden runkoviemäreiden huuhtelu-/kuvaus ja kaivojen tyhjennys. Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. 2028 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmamäärien mittaus ja säätö. Kiinteistön kunnossapito-ohjelman päivitys. Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen.
Taloyhtiössä muuta
Kerhohuone. Yhtiön hallinnassa vuokraoikeudella: saunaosasto, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto ja 6 kpl etätyöpiste. Sauna, irtaimistovarasto, ulkovälinevarasto sekä työhuoneet sijaitsevat hotellirakennuksessa. Tilojen käyttöoikeudesta ja kustannuksista on laadittu erillinen sopimus yhtiöiden välillä. Osa irtaimistovarastoista (1. kerroksen asuntojen) on sijoitettu yhtiön omiin tiloihin. Rakennus on käyttöönotettu 1981 majoitusliiketoimintaan. Taloyhtiö on perustettu vuonna 2023 ja Siuntion kunnan rakennusvalvonnasta on haettu rakennuslupaa yhtiön omistaman rakennuksen käyttötarkoituksen muutoslupaa hotellikäytöstä asuinrakennukseksi. Lupa myönnetty vuonna 2023. Maaliskuun lopulla 2024 Siuntion kunnan rakennusvalvonta on suorittanut käyttöönottokatselmuksen koskien yhtiön asuntoja numerot 59-73 ja ne ovat saaneet muuttoluvan. Asuntojen sisäpuoliset muutokset on suoritettu ja myöhemmin valmistuvien asuntojen numerot 1-58 osalta suoritetaan osakasmuutostöinä. Yleisten tilojen parannuksista, jotka ovat käynnissä rakennuksen käyttötarkoituksen myötä, on laadittu erillinen urakkasopimus Siuntio Invest Oy:n kanssa. Urakan kustannuksista vastaa käyttötarkoituksen muutoshankkeen toteuttaja Siuntio Invest Oy. As Oy:n perustajaosakas ja rakennuksen käyttötarkoituksen muutoshankkeen toteuttaja Siuntio Invest Oy on toimittanut suorituskyvyttömyysvakuutuksen jonka arvo on 1.481.544€ hankkeen mahdollisten rakennusvirheiden vakuudeksi Pohjola Vakuutus Oy:ltä.

Lisätietolinkit

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita