Siirry sisältöön

Kankaretie 2

Helsinki, Jakomäki

kerrostalo 1990 , 2h+k

Rakennettu
1990
Pinta-ala
49.5 m²
Velaton hinta
125 000 €

Kohteen kuvaus

Viihtyisä kaksio kerrostalon päädystä, jossa ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan! Fiksulla ja valoisalla pohjalla oleva viihtyisä kaksio, joka toimii loistavasti niin sinkulle kuin pariskunnallekin. Asunto sijaitsee kerrostalon päädyssä, ja siinä on ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan! Parveke lisää asunnon viihtyisyyttä entisestään, eikä asuntoon muutto vaadi remontteja. Taloyhtiössä on remontit tehty ajallaan, eikä suurempia remontteja ole tiedossa. Lähistöltä löytyy kattavat palvelut, kuten Jakomäen uimahalli, liikuntapuisto, Vaaralan Riviera ja useita pikaruokaloita ja kuppiloita. Tämä nuorekas koti sopii loistavasti vaikkapa ensiasunnoksi! Mikäli haet sijoitusasuntoa, on tässä oiva vaihtoehto! Asunnon sijainti on loistava esimerkiksi opiskelijoita silmällä pitäen, sillä julkisilla pääsee jopa seitsemään eri korkeakoulukampukseen alle puolessa tunnissa! Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan oma esittelyaikasi! Asunnon myy: Sakari Still Sp-Koti Helsinki Urbaanit 050 550 7249 sakari.still@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
20105932
Sijainti
Kankaretie 2, 00770 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2h+k
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
49.5 m²
Kokonaispinta-ala
49.5 m²
Kerrokset
4
Asuinkerrosten määrä
5
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
1 kuukausi kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
117 884,72 €
Velkaosuus
7 115,28 €
Velaton hinta
125 000,00 €
Neliöhinta
2 525,25 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
325,29 €/kk
Rahoitusvastike
92,94 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
418,23 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
15,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Saunamaksu
12,00 €/kk

Asunnon lisätiedot

Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset
Yhtiöjärjestyksen pykälät 9-12 koskevat lunastusoikeutta. Yj:n 9 § mukaan: Jos osakas luovuttaa omistamansa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet muulle kuin aviopuolisolleen, rintaperilliselleen, ottolapselleen, vanhemmilleen, ottovanhemmilleen, sisaruksilleen tai sisarpuolilleen, on hänen ilmoitettava luovutuksesta ja sen ehdoista yhtiön hallitukselle. Helsingin kaupungilla on 1 kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtymisestä on hallitukselle ilmoitettu tai kun osakkeiden siirtyminen on muulla tavalla tullut hallituksen tietoon, oikeus lunastaa osakkeet 11. pykälän määräämällä tavalla lasketusta lunastushinnasta. Mitä edellä on sanottu luovutuksesta, ei koske perintöä, testamenttia eikä ositusta.
Parvekkeen tyyppi
ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta
etelä
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Energialuokka
D2018
Yleiskunto
tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto
Tehdyt remontit
Kph remontoitu 2016. Jääkaappi/pakastin ja liesituuletin vaihdettu 2018.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
muu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Olohuoneen lattia
laminaatti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön tasot
laminaatti
Keittiön lattia
laminaatti
Keittiön seinät
maalattu
Keittiön varusteet
liesikupu, astianpesukone
Liesi
sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneen lattia
laminaatti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen lattia
muovi
Kylpyhuoneen seinät
tapetti
Kylpyhuoneen varustus
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
7507 m²
Tontin omistus
vuokrattu
Tontin vuokraaja
Helsingin Kaupunki
Tontin vuokra
38 000,00 €/vuosi
Tontin vuokra-aika
1.1.2050
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Jakomäen Vuorensyrjän alue: Jakomäen keskusta-aluetta kehitetään. Suunnitelmassa Jakomäen palvelutalon, Jakomäen kirkon ja yhden pientalon tonteille suunnitellaan asuinkerrostaloja. Suunnittelualueeseen kuuluu myös viereisiä tontteja, jotta liikennejärjestelyistä saadaan toimivat. Lisätietoja: https://kartta.hel.fi Vantaan ratikka: Vantaan kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 22.5. Vantaan ensimmäisen pikaraitiotielinjan toteuttamisesta. Ratikan rakentaminen voi alkaa syksyllä 2024 ja liikennöinti vuonna 2029. Vantaan ratikka tulee kulkemaan Vaaralasta Hakunilan kautta Tikkurilaan ja aina Helsinki-Vantaan lentokentälle saakka. Lisätietoja: https://kartta.vantaa.fi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kankaretie 2
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Jukka-Pekka Martikainen jukka-pekka.martikainen@kiinteistotahkola.fi 020 7488 290
Lisätietoja huollosta
Hakunilan Huolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
sauna
Taloyhtiön autopaikat
Autopistokepaikkoja: 27
Taloyhtiön autopaikkojen määrä
16
Tehdyt remontit
2023: Piha aitojen ja väliaitojen kunnostus 2021: Kattoremontti 2021: Elementtien saumojen uusiminen 2019: Porrashuoneet maalaus 2016: Patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen 2016: Parvekkeiden vaurioiden korjaus/paikkakorjauksia 2015: Lisälämmöneristys 2012: Jätekatos + aita, maalaus ja kunnostus 2012: Talosaunat, puuosat: Kunnostus ja tarvittaessa uusiminen 2010-2016: Asfaltointi: Kunnostus, tarvittaessa uusiminen. Osaksi suoritettu. 2010: Lämmönsiirrin yms. 2010: Ikkunat ja ovet, maalaus ja tarvittaessa uusiminen
Tulevat remontit
2018-2019: Märkätilat, kph/sauna, vedeneristys ja pinnoitteet. Suoritettu osittain. 2024: Lukoston uusiminen 2024-2028: Leikkipaikan päivittäminen 2026: Lämmönsäätö, virtausten ja lämpötilojen säätö 2026: Ilmanvaihdon nuohous ja säätö
Taloyhtiössä muuta
Yhteisantenni

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Lähimmät kaupat (S-Market ja K-Supermarket) Jakomäen kauppakeskuksessa, jonne matkaa on noin 500 m. Jakomäen Lidl noin 800 m päässä. K-Market Kastanja noin 1,5 km päässä.
Lisätietoa palveluista
Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat, Jakomäen uimahalli ja liikuntapuisto ovat heti Kankaretien toisella puolella vain parinsadan metrin päässä, ja toisella puolella Somerikkotien toisella puolella on Vaaralan Rivieraksi nimetty idyllinen ulkoilumaasto lampineen. Puolentoista kilometrin säteellä on lisäksi myös esimerkiksi padelhalli sekä useita pikaruokala, kuten Vaaralan McDonald's ja Jakomäen Grilli.
Liikenneyhteydet
Hyvät, Jakomäki sijaitsee kolmen valtaväylän, tie 4, tie 7 ja Kehä III, välissä, joten erityisesti omalla autolla joka suuntaan hurauttaa tuossa tuokiossa. Myös bussilla pääsee kätevästi niin pohjois-etelä, kauin itä-länsi suunnassa, niin Helsingin rautatieasemalle kuin esimerkiksi Tikkurilaankin pääsee julkisilla noin puolessa tunnissa.
Koulut
Kankarepuiston peruskoulu 400 m. 7 eri korkeakoulukampusta alle 30 minuutin matkan päässä julkisilla, Helsingin Yliopiston Viikin ja Kumpulan kampukset, Haaga-Helian Malmin ja Pasilan kampukset, Metropolian Arabian ja Myllypuron kampukset sekä Laurean Tikkurilan kampus.
Päiväkoti
Kankarepuiston päiväkoti noin 250 m, Päiväkoti Suurmetsä 750 m.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita