Siirry sisältöön

Carlanderintie 38

Tuusula, Kellokoski

omakotitalo 2009 , 4-5h,k,s,tkh,khh, vintti, pihavarasto, autotalli

Rakennettu
2009
Pinta-ala
130 m²
Velaton hinta
385 000 €

Kohteen kuvaus

Tervetuloa hyvään taloon asumaan! Jos uuden ajan talotekniikka ja vanhan ajan tulisijat ovat uuden kodin vaatimuslistalla, niin täällä on sekä uutta tekniikkaa että kunnolliset, varaavat Tiileri-takat. Talon lämmitystä voit seurata ja säätää kotiverkon kautta, monipuolisesta lämmitysjärjestelmästä voit painottaa tarkoituksenmukaisinta. Hyvä ja toimivaksi osoittautunut pohja, jokaisella on soppensa. Ja jos säilytystilaa tarvitaan lisää, niin luukun takana on valmiiksi paneloitu iso vinttitila. Kaksi takkaa tuo sekä lämpöä että tunnelmaa, isolla, katetulla terassilla on hyvä vilvoitella saunan jälkeen. Pihalla, erillinen autotalli, jonne mahtuu harrastamaan hyvin varustettuihin tiloihin. Autotallissa vesipiste varaajineen ja öljynerotuskaivo, voimavirtapistoketta unohtamatta, joten täällä voi touhuta tosissaan. Saman katon alla myös autokatos ja halkovarasto. Pihan kulkualue on kivetty kauttaaltaan ja nurmikko kiertää taloa. Rajoilla aidat ja pensasaidat pitämässä huolta yksityisyydestä. Taloa on huolellisesti ylläpidetty ja huoltotoimet on tehty säännöllisesti. Alue on puistomaista seutua, jolle leimaa antaa Keravanjoki patoaltaineen, historiallinen sairaala-alue ja varsinkin Kellokosken Ruukin alue pikku putiikkeineen ja kahviloineen. Carlanderintien alue on pientalo aluetta, joka on rakentunut viime vuosikymmeninä Kellokosken keskustaajaman viereen. Kaikki alueen palvelut ovat helposti saavutettavissa. Esittelyt ja tiedustelut Tero-Pekka Lehtonen, 050 3019016, tero-pekka.lehtonen@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
20134188
Sijainti
Carlanderintie 38, 04500 Kellokoski
Tyyppi
omakotitalo
Huoneistoselitelmä
4-5h,k,s,tkh,khh, vintti, pihavarasto, autotalli
Huoneita
5 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
130 m²
Muiden tilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
180 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusrekisteriotteen mukaan huoneistoala on 130 m² ja asuinrakennuksen rakennusoikeudellinen kerrosala on 149 m². Autotalli/varastonrakennusoikeudellinen kerrosala on 50 m². rakennusoikeutta jäljellä n. 30 m² (tarkistettava rakennusvalvonnasta)
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
385 000,00 €
Velaton hinta
385 000,00 €
Neliöhinta
2 961,54 €/m²

Muut maksut

Kiinteistövero
530,18 €

Asunnon lisätiedot

Asuntoon kuuluu
oma sauna, kuntotarkastus tehty, kulku suoraan ulos
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot, keskuspölynimuri, kiinteät valaisimet, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu, jätesäiliö, istutukset
Energialuokka
B2018
Energialuokan lisätiedot
Laadittu 15.8.2024, voimassa 15.8.2034 saakka.
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
poistoilmalämpöpumppu, sähkö, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
takka
Tulisijan muu kuvaus
Talossa 2 varaavaa valkoiseksi pinnoitettua Tiilerin takkaa, olohuoneessa ja takkahuoneessa.
Ilmanvaihto
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Tehdyt remontit
Takkojen pinnoitus kevät/2018, terassien pesu ja/tai öljyäminen kesä/2015, kesä/2018, kesä/2022, kesä/2024, ulkomaalaus (väri: Uula, tiili 4150) 2009-2010 (Uula pellavaöljymaali) ja (Teknos Nordica Eko) 5/2019, keittiön hanan vaihto kevät/2021, kalusteiden keittiö, khh ovien ja etulevyjen uusiminen syksy/2021, keittolevyn ja uunin uusinta 12/2021, katon- ja rännien pesu sekä katon pinnoitus kevät/2023, etäohjattavan ilmalämpöpumpun asennus 7/2023, etäohjattavat lattialämmitystermostaatit 4kpl, syksy/2023-talvi/2024, piha + kylmävaraston valaistus Ledeiksi syksy/2023, kattava TP-link Deco M9+ mesh "Carla" WiFi -verkko mm. IoT-laitteiden hallinta. talvi/2024, pesuhuoneen allaskaapin ja altaan uusinta kevät/2024 + Led valaistus, pesuhuoneen allashanan huolto kevät/2024, WC istuinten huolto, vesisäiliön puhdistus, huuhtelu painikkeiden uusinta, istuin kansien uusinta kevät/2024, Nilan suoja-anodin vaihto kevät/2015, syksy/2019, 7/2024, Nilan VP18C puhaltimien uusinta 7/2024, talon ja tallin huoltomaalausta kesä/2024, autokatoksen epoksi pinnoitteen uusiminen. Sikafloor®-2510 W, RAL 7032. 7/2024, vakiopaineventtiilin huolto (puhdistus+tiiviste) 8/2024.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Käyttöveden ja tuloilman lämmitykseen Nilan VP18C poistoilmalämpöpumppu (PILP) takkakytkin toiminnolla, jossa on myös viilennystoiminto. Tuloilman kanavassa on 900W kanavalämmitin, joka avustaa pumppua ilmojen viiletessä.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, tiili
Rakennusmateriaali: Puu, betoni, Kahi tiili. Paikallaan rakennettu puurunko, pesuhuoneen päädyn seinät ovat Kahi tiiltä.. Kipsilevyseinät on villalla eristetyt. Kaikki kipsilevyseinät ovat erikoiskovaa kipsilevyä. Ulkoseinät on eristetty puhalletulla ekovillalla + 25mm runkoleijona. Perustukset betonia
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili, Benders-kattotiili.
Olohuoneen lattia
laatta
Olohuoneen seinät
maalattu, tapetti
Keittiön kuvaus
Keittiön hanan vaihto kevät/2021, kalusteiden keittiö, khh ovien ja etulevyjen uusiminen syksy/2021, keittolevyn ja uunin uusinta 12/2021
Keittiön tasot
laminaatti
Keittiön lattia
laatta
Keittiön seinät
maalattu
Keittiön varusteet
astianpesukone, liesituuletin / hormi
Liesi
keraaminen, erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin
jää/viileäkaappi, pakastin
Makuuhuoneiden määrä
4
Makuuhuoneen lattia
laminaatti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkutilan silikonisaumojen uusinta. 4/2022
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
lattialämmitys, wc-istuin, suihku
WC-tilojen kuvaus
valaistus liiketunnistimella
WC:n lattia
laatta
WC:n seinät
maalattu
WC:n määrä
2
Saunan lattia
laatta
Saunan seinät
maalattu, puu
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Varustus: pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, pyykkikaapit, kuivakaivo + kurakaivo käsisuihkulla, pöytätaso. Lattia: laatta. Seinät: maalattu. kulku suoraan terassille.
Kodinhoitohuoneen lattia
laatta
Kodinhoitohuoneen seinä
maalattu
Kodinhoitohuoneen varusteet
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit, kurapiste, pöytätaso, keskuspölynimuri
Säilytystilojen kuvaus
: Ulkovarasto 5 m², terassin aluset pihaleluille. Paneloitu 45 m² käyttöullakko keskuspölynimuri liitännällä, valolla ja sähköpistokkeilla.
Muiden säilytystilojen kuvaus
vaatehuone, ulkovarasto, vinttikomero, kylmäkellarikomero
Muuta kauppaan kuuluvaa
kuuluvaa Sälekaihtimet/rullaverhot, keskuspölynimuri (Beam, kytkentäpisteet löytyvät keittiön seinästä,teknisestä tilasta ja käyttöullakolta), kiinteät valaisimet, lämminvesivaraajat, ilmalämpöpumput (2 kpl, olohuoneessa ilmalämpöpumppu ja käyttöveden sekä tuloilman lämmityksestä huolehtii juuri huollettu Nilan VP18C poistoilmalämpöpumppu), jätesäiliöt, istutukset. Asunnossa 3 kosteusvahtia: astianpesukoneen ja allaskaapin alla, pyykinpesukoneen alla sekä teknisessä tilassa..

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
946 m²
Tontin tehokkuusluku
0.2
Rakennukset
autotalli, autokatos, puuliiteri
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Kiinteistötunnus
858-31-7406-8
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin kaavoitustiedot

Tuusulan kunta, 09 87181. AO-40, erillispientalojen korttelialue. Tontin ollessa alle 1400 m² tontille saa rakentaa yhden asunnon ja tätä palvelevia talousrakennuksia. Tontin kerrosalaan laskettavan erillisen talosurakennuksen tai auton säilytyspaikan enimmäiskerrosala on 50 m²

Lisätietoa muista rakennuksista
Autotalli,ulkovarasto, autokatos, polttopuukatos. Autotallissa on kiinteä työpöytä ruuvipenkillä, öljynerotuskaivo, etäohjattava Devireg smart termostaatti varaavaan sähköiseen lattialämmitykseen, voimavirtapistoke, pesuallas ja lämminvesivaraaja. Autokatoksessa sulanapito kaapelointi. Autotallin ulkopistokkeet ovat ohjattavissa Theben viikkokellolla (RK).

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita