Siirry sisältöön

Kylässuonpolku 7

Turku, Paltta

kerrostalo 1973 , 2h, k, p

Rakennettu
1973
Pinta-ala
61.5 m²
Velaton hinta
88 000 €

Kohteen kuvaus

Tilava kaksio rauhallisella alueella! Asunto sijaitsee luonnonläheisellä paikalla viihtyisän metsikön reunassa. Suojaisa pihapiiri tekee ympäristöstä erittäin rauhallisen ja monipuolisten kulkuyhteyksien ansiosta Paltan asuinalue onkin todella suosittu. Ampumakentänkadun päässä on runsaasti pysäköintitilaa ja lyhyen matkan päästä löytyy mm. lähikauppa sekä Leaf Areenan monipuoliset kuntoilumahdollisuudet. Lisäksi Länsikeskuksen ja Myllyn palvelut ovat helposti saavutettavissa. Tämä asunto on rakennuksen toisessa kerroksessa. Huoneet ovat tilavia ja pohjaratkaisu on käytännöllinen. Keittiöön mahtuu erillinen ruokapöytä ja makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhallinen näkymä taloyhtiön sisäpihan suuntaan. Kylpyhuoneessa on paikka omalle pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa on erittäin paljon, sillä asunnossa on kaksi vaatehuonetta ja niiden lisäksi löytyy häkkivarasto sekä jäähdytetty kellari. Asunto on kauttaaltaan hyvin siistissä, mutta alkuperäisessä kunnossa, joten seuraavalla omistajalla on mahdollisuus päivittää asuntoa juuri omien mieltymysten mukaan. Asunto myydään vuokrattuna erittäin pitkäaikaisille vuokralaisille. Vuokra on 840,00 €/kk sisältäen veden ja sähkön. Asunto-osakeyhtiö Kyläpaltta on vuonna 1973 rakennettu taloyhtiö, johon kuuluu neljä asuinrakennusta, joissa on yhteensä 95 asuntoa. Remontteja on tehty paljon vuosien varrella, kuten hissien saneeraus 2021, ikkunoiden uusinta ja julkisivujen korjausta 2010 sekä käyttövesiputkiston saneeraus 2007. Asuntoa esitellään vain yksityisesittelyin, joten ota yhteyttä ja sovitaan aika esittelylle! Myynti ja lisätiedot: Juha-Pekka Penttilä Kiinteistönvälittäjä LKV 0400827706 juha-pekka.penttila@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Perustiedot

Kohdenumero
20175576
Sijainti
Kylässuonpolku 7, 20360 Turku
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2h, k, p
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
61.5 m²
Kokonaispinta-ala
61.5 m²
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
5
Rakennusvuosi
1973
Käyttöönottovuosi
1973
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
Vuokrattu

Hinnat ja kustannukset

Vuokratiedot

Vuokra
840,00 €/kk

Hintatiedot

Myyntihinta
85 430,67 €
Velkaosuus
2 569,33 €
Velaton hinta
88 000,00 €
Neliöhinta
1 430,89 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
295,80 €/kk
Rahoitusvastike
75,19 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
370,99 €/kk

Muut maksut

Vesimaksutyyppi
sisältyy vastikkeeseen
Lisätietoja maksuista
Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen, sähkö kulutuksen mukaan, pesutupamaksu 2,50 €/kpl, saunamaksu 2,00 €/kpl, autopaikkavuokra 15,00 €/kk ja autotallivuokra 45,00 €/kk. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
kaakko
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energialuokka
E2013
Energialuokan lisätiedot
Voimassa 31.8.2024 asti.
Yleiskunto
tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
tiili, betoni
Kattomateriaali
Kumibitumi/huopa
Olohuoneen kuvaus
Lattia muovia ja seinät tapetoitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin ja valmius astianpesukoneelle. Lattia muovia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneen kuvaus
1 kpl. Lattia muovia ja seinät tapetoitu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, kylpyamme, wc-istuin, peilikaappi ja pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät muovia.
Säilytystilojen kuvaus
Kaksi vaatehuonetta ja kellarissa häkkivarasto sekä jäähdytetty kellarikomero.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
9487,5 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Turun kaupunki

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Kyläpaltta
Isännöitsijän yhteystiedot
Aura Isännöinti Oy, Mika Varpula, Pitkämäenkatu 11 B, 20250 Turku
Huolto
huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiön autopaikat
Autopistokepaikkoja: 42
Taloyhtiön autotalleja
33
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Taloyhtiöllä 42 pistokepaikkaa ja 3 tallipaikkaa, jotka vuokrataan jonotusjärjestyksessä. Autotallipaikoista 30 kpl erillisinä osakkeina.
Tehdyt remontit
Viemärien pystynousujen alaosien valurautaisten osien sekä pohjaviemäreiden sukitus, viemäreiden pystynousujen ja huoneistohaaroitusten kuntotutkimus, lukitusjärjestelmän uusiminen (iLOQ) 2022, hissien saneeraus 2021, pääsisäänkäyntiovien automatisointi ja muuttaminen esteettömiksi 2019, porraskäytävien valaistus LED-liiketunnistinvalaisimet 2017, lukitusjärjestelmän uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2015, ikkunoiden uusiminen (ei rak. päädyt), huoneistoparvekkeiden ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä takaseinän levytys + lisälämmöneristys, julkisivujen pesubetonisten elementtien purku, lämpörappaus + 180 mm lisälämmöneristys, sokkelien pinnoitus, pääsisäänkäyntien ovirakenteiden uusiminen, huoneistoparvekkeiden betoniosien pinnoitukset ja parvekepielien levytykset, patteriverkoston perussäätö, huoneistojen patteriventtiilien, linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusiminen sekä lämmönjakohuoneen automatiikan uusiminen 2010, käyttövesiputkiston saneeraus 2007, kaukolämmön käyttövesisiirtimen uusiminen 2002, kaukolämmön lämmönsiirtimen uusiminen 2000, rakennusten päätyjen ikkunoiden uusiminen, rakennusten päätyjen tiilimuuraus ja lisälämmöneristeet, liittyminen Turun Kaapelitelevisio Oy:n verkkoon 1999, vesikattojen saneeraus 1989 ja kaukolämpöön liittyminen 1987.
Tulevat remontit
Vesikatteen uusiminen ja energiahanke (ryhmähankkeena Puistopaltan ja Ruotupaltan kanssa, suunnittelu käynnissä) 2023-2025, sähköjärjestelmän uusiminen (uusi pääkeskus ja nousukeskukset sekä uudet asuntokohtaiset nousukaapelit) 2027.
Omien asuntojen määrä
1
Omien asuntojen pinta-ala
62,5 m²
Taloyhtiössä muuta
Ilmanvaihtona koneellinen poisto,

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita