Siirry sisältöön

Tammikatu 9 B

Lahti, Saksala

paritalo 1955 , AK: Oh,mh,rt,k YK: aula,vh,kph/wc,2mh,p Kellari: ph/kotibaari,wc,khh,psh,s

Rakennettu
1955
Pinta-ala
96 m²
Velaton hinta
143 000 €

Kohteen kuvaus

Keskikerros muistuttaa eniten 1950 -luvun rakennustyylistä: olohuone ja virallinen ruokatila on avonainen ja valoisa. Tunnelmaa luo alkuperäinen katto sekä portaiden pylväs. Komea tunnelmatakka ruokailutilan nurkassa. Keittiön ruokapöydän äärestä näkymä etupihan puutarhaan ja kadulle. Keskikerroksessa yksi makuuhuoneista. Leveät portaat johtavat yläkertaan: kaksi makuuhuonetta, joista molemmista kulku parvekkeelle. Yläkerrassa lisäksi pesuhuone, vaatehuone ja tilava aula. Kellarikerroksessa paljon aputiloja ja kodinhoitopiste. Rentoutumishetkiin kylpyhuone ja sauna, jonka jälkeen voi rentoutua kotibaarissa. Oma tontti (kokonaisala 1200m2) on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Tontti rajoittuu takapihalta puistoalueeseen. Lämmitysyhtymällä kaukolämmitys käytössä. Ei lain ed. e tod. Sijainti on mitä mainioin: Saksalan eikä keskustan palveluihin ole pitkä matka, liikenneyhteydet ovat sujuvat myös oman auton käyttäjillä. Täällä olet kaupunkielämän vilskeen ulkopuolella.

Perustiedot

Kohdenumero
20426402
Sijainti
Tammikatu 9 B, 15520 LAHTI
Tyyppi
paritalo
Huoneistoselitelmä
AK: Oh,mh,rt,k YK: aula,vh,kph/wc,2mh,p Kellari: ph/kotibaari,wc,khh,psh,s
Huoneita
4 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
96 m²
Muiden tilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
146 m²
Kerrokset
3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1955
Käyttöönottovuosi
1955
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
n. 2 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
143 000,00 €
Velaton hinta
143 000,00 €
Neliöhinta
1 489,58 €/m²

Muut maksut

Lisätietoja maksuista
Kiinteistön vakuutus 343,35 €/v, Kiinteistövero 238,70 €/v, Salpakierto perusmaksu 33,50 €/v Veden perusmaksu 8,00 €/kk, Lämmönjaon sähkö 7,00 €/kk, Muut kulut 6,00 €/kk

Asunnon lisätiedot

Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset
Asemakaavan ja yleiskaavan mukaiset määräykset
Asuntoon kuuluu
oma sauna, tie perille, kaapeli-tv, sähköliittymä siirtyy
Kauppaan ei kuulu
Kodin irtaimisto
Energialuokan lisätiedot
Ostaja on tietoinen siitä, että myyjä ei ole hankkinut lain edellyttämää energiatodistusta eikä rakennuksen energialuokka ole täten tiedossa. Rakennuksen energiatodistuksen hankkimisesta vastaa lain mukaan rakennuksen omistaja.
Yleiskunto
tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Tulisija
muu
Tulisijan muu kuvaus
Ruokailutilan tunnelmatakka
Ilmanvaihto
painovoimainen
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Tehdyt remontit
1990 salaojien huuhtelu ja pihakaltevuuden korjaus pois rakennuksesta päin, sorastus päätyseinustalle, 1995, ikkunat uusittu ja sälekaihtimet asennettu, 2005 käyttövesiputket uusittu, 2007 kellarikerroksen saunaosasto saneerattu ja varastotilat huoltomaalattu, 2013 viemärit sukitettu, 2017 hallinnanjakosopimus laadittu ja kirjattu 2023 vesikaton pesu ja maalaus, 2023 ulkoverhouksen maalaus

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, tiili, betoni
Rakennusmateriaali: Betoniperustus, ulkokehikko betoniharkko, väliseinät tiiltä
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Peltikate
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen ja ruokailutilan lattia parkettia, seinät maalattua lasikuitutapettia, sisäkatto mahonkiviilulevyä. Avotakan seinät kolibrimaalattu, osittain punatiiltä ja päätyseinä tapetoitu. Yläkertaan menevä portaikko remontoitu 2000, kaiteet uusittu ja seinät maalattua lasikuitutapettia
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2005. lattia parkettia, seinät maalattu, sisäkatto valkolakattua paneelia. Varustukseen kuuluu valkoiset kaapistot, jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen sähköhella kiertoilmauunilla, liesituuletin (hormikytkentä, ei imuria), astianpesukone, samassa yhteydessä uusittu sähkötyöt.
Makuuhuoneen kuvaus
Alakerran makuuhuoneen lattia parkettia, seinät puolipaneelia ja yläosa tapetoitu. Yläkerran makuuhuoneiden lattiat parkettiaseinätmaalattua lasikuitutapettia. Molemmista makuuhuoneista käynti takapihalle avautuvalle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden määrä
3
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuone/wc remontoitu 2000. Lattia laatoitettu, seinät laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys. Varustukseen kuuluu suihku, altaalla varustettu suihkukaappi, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja rättipatteri. Saunan yhteydessä oleva pesuhuone saneerattu 2007. Lattia laatoitettu, seinät laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran wc pesuhuoneen yhteydessä. Kellarikerroksen wc pukuhuoneen vieressä.
WC:n määrä
2
Saunan kuvaus
Kellarikerroksen saunaosasto saneerattu 2007. Saunan lattia laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys, seinät paneelia
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kodinhoitohuone saneerattu 2007. lattia laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys. Varustukseen kuuluu pesuallas, pesukoneliitäntä ja kaapistot sekä lattiakaivo
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikerrksen varastot, vaatehuone ja kaapistot
Muut tilat
Alakerrassa neljä varastotilaa

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1200 m²
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus MML/28445/73/2017, Naapuriosapuolet, yhteisseinärasite (398-1954-K8), Kiinteisöllä oikeus, käyttörasite rakennuksessa (398-1971-K5)
Tontin rakennusoikeus
AO omakotitonttien korttelialue R 70-200, rakennusala jonka sisäpuolelle saa rakentaa I-II kerroksisen 1-2 perheen omakotitalon, jonka pinta-ala on numeroin ilmaistu. Rakennus on rakennettava välitonttirajaan kiinni ja mikäli mahdollista samaan räystäs- ja harjakorkeuteen välirajan toiselle puolelle rakennettavan rakennuksen kanssa ja lisäksi niin, että ne muodostavat rakennustaiteellisen kokonaisuuden.
Tontin rakennusoikeusala
200 m²
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Kiinteistötunnus
398-20-1144-5
Kiinteistön nimi
201144
Tontin omistus
oma
Lisätietoja tontista
Kiinteistöllä on hallinnanjakospimus joka kirjattu 16.1.2017. Omistajat hallitsevat hallinjakosopimuksen karttaliitteeseen merkittyä osaa B rakennuksesta ja siihen kuuluvaa takapihalla olevaa n. 80m2:n suuruista aluetta. Yhteishallintaan jää muu n. 848m2:n suuruinen piha-alue.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin kaavoitustiedot

asiakaspalvelu.maankaytto@lahti.fi, Puhelin 044 416 3962 tai 044 018 7176 Käyntiosoite: Askonkatu 2, siakaspalvelu 4.kerros) 15100 Lahti

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Saksalassa K-lähikauppa ja Launeen marketpalvelut

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita