Siirry sisältöön

Hämeenkatu 5

Jyväskylä, keskusta

kerrostalo 2020 , 1h+kt

Rakennettu
2020
Pinta-ala
21 m²
Velaton hinta
109 000 €

Kohteen kuvaus

Tervetuloa tutustumaan tähän moderniin ja uudehkoon yksiöön, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä yliopistoa ja keskustan monipuolisia palveluita. Tämä viehättävä ja hyvin suunniteltu asunto tarjoaa kaikki nykyaikaisen kaupunkiasumisen mukavuudet. Suuret ikkunat ja hyvin suunniteltu pohjaratkaisu maksimoivat luonnonvalon ja luovat avaran tunnelman. Tämä yksiö on täydellinen valinta opiskelijalle tai sijoittajalle. Myydään vuokrattuna, vuokra 520€/kk. Varaa oma esittelysi Anna-Mari 0505568944

Perustiedot

Kohdenumero
20462366
Sijainti
Hämeenkatu 5, 40100 Jyväskylä
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
1h+kt
Huoneita
1 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
21 m²
Kokonaispinta-ala
21 m²
Kerrokset
2
Asuinkerrosten määrä
5
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
23 373,17 €
Velkaosuus
85 626,83 €
Velaton hinta
109 000,00 €
Neliöhinta
5 190,48 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
105,00 €/kk
Rahoitusvastike
489,60 €/kk
Erityisvastike 2
117,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
712,20 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Tontin 179-5-140-4 vuokraoikeuteen kohdistuu yhtiöiden Asunto Oy Jyväskylä Alvar, Asunto Oy Jyväskylä Ainomaria, Asunto Oy Jyväskylä Elissa, Asunto Oy Jyväskylä Selly, Asunto Oy Jyväskylä Johan, Asunto Oy Jyväskylä Hanni ja Asunto Oy Jyväskylä Hamilkar välinen hallinnanjakopimus yhteisten alueiden, tilojen ja maanalaisen autohallin hallitsemisesta sekä käyttöoikeudesta saunatilaan, joka sijaitsee talon C (Elissa) rakennuksessa. Huoneiston tonttiosuus on lunastettu 10/22.Lunastusta varten taloyhtiölle nostettiin tonttilaina. Taloyhtiön lainaosuuden pois maksusta tulee varautua ylimääräisiin kuluihin, pankki ja taloyhtiö veloittavat hinnaston mukaisen kulun. Ostaja on tietoinen siitä, että osakasluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista sekä mahdollisista hakemusmaksun korotuksesta johtuvista kuluista

Muut maksut

Vesimaksu
25,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Saunamaksu
20,00 €/kk
Lisätietoja maksuista
-Ostaja on tietoinen siitä, että osakasluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista sekä mahdollisista hakemusmaksun korotuksesta johtuvista kuluista. -Kylmä vesi 6€/m3 ja lämmin vesi 11,50€/m3. -Yhtiökokouksen päätöksiä 2024: Myönnettiin hallitukselle valtuutus periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoit-, ja/tai pääomavastike taloyhtiön taloustilanteen niin vaatiessa, sekä valtuutetaan hallitus muuttamaan pääomavastiketta, mikäli viitekorossa tapahtuu muutoksia. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin, että kuukausittain kerätyt pääomavastikkeet tuloutetaan ja osakkaiden suorittamat lainaosuuksien poismaksut rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon. Mikäli pääomavastikkeiden tuloutuksen vuoksi taloyhtiölle poistojen ja mahdollisten varausten jälkeen muodostuisi vielä verotettavaa tuloa, niin pääomavastikkeina lainanlyhennyksin kerättyjä varoja voidaan rahastoida enintään lainanlyhennyksiin käytetty määrä. -Vesimittarit tasataan kerran vuodessa yhtiön lukuun ja muut luennat osakkaan kuluna. -tontin lunastus vuosittain 31.10 tai sitä seuraava arkipäivä. Päätös lunastuksesta on tehtävä varsinaisessa yhtiökokouksessa. Huom! yhtiöjärjestys 8 pykälä ja yhtiötä sitova maanvuokrasopimus sekä esisopimus kiinteistön määräosien kaupasta.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
ranskalainen
Parvekkeen ilmansuunta
etelä
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke, kaapeli-tv, oma sopimus
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Varaston käyttö
kellarikomero myyjän käytössä
Energialuokka
B2018
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
pelti
Olohuoneen lattia
laminaatti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön tasot
laminaatti
Keittiön lattia
laminaatti
Keittiön seinät
maalattu
Keittiön varusteet
liesituuletin, astianpesukone
Liesi
keraaminen
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi
Saunan lattia
laatta
Saunan seinät
puu
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Säilytystilojen kuvaus
Taloyhtiön välittömässä hallinnassa tekniset tilat, ulkoiluvälinevarastot ja hallinnanjakosopimuksen mukaisesti F-talossa sijaitseva yhteinen lämmönjako keskus, C-ja D-talojen välissä sijaitseva ulkoiluvälinevarasto, jätteiden käsittelypiste, polkupyörä paikat, ajoliittymä, kulkuväylät, pelastustie, lumenkasaus alueet, leiki- ja oleskelu alueet sekä muu yhteinen piha-alue. Kriisiaikana C-, D- ja E-talojen yhteiskäytössä oleva väestönsuoja.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
6265 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Jyväskylän Selly
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva isännöinti Noste Oy, Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä, Hanna Reponen, 0447372250, hanna.reponen@oi.fi
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
RTK-palvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiön hallipaikat
15
Taloyhtiössä muuta
Yhtiötä sitoo kiinteistön (§79-5-140-4) hallinnanjakosopimus. Vuokra-alueella (6265 m2) on seitsemän kerrostaloa, yhteiset piha-alueet sekä yhteinen maanalainen autotalli. Osapuolet ovat vuokranneet tontista seuraavat osuudet: Hamilar 1.950/11.600, Hanni 1.400/11.600, Johan 2.000/11.600 (lunastettu 2022 omaksi) Selly 1.700/11.600 (lunastettu yhtiölle kokonaan), Elissa 1.600/11.600, Ainomaria 1.950/11.600, Alvar 1.800/11.600. Hallinnanjakosopimuksella määritetään osapuolten keskinäiset oikeudet ja velvollisuudet liittyen ko. alueen hallintaan, kunnossapitoon, huoltoon, rakentamiseen ja muihin yhteisen sopimussuhteen kannalta merkittäviin asioihin. yhteiselle alueelle sijoittuvat mm. leikki- ja oleskelutilat, jätepiste, polkupyöräpaikat sekä kulkuväylät ja ajoliittymät. Yhteinen alue käsittää myös autohallissa kaikki muut alueet paitsi osapuolten yksinomaiseen hallintaan tulleet autopaikat, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarastot.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita