Siirry sisältöön

Bassenraitti 1

Espoo, Kauklahti

rivitalo 2022 , 1-2h+k+kph

Rakennettu
2022
Pinta-ala
40.2 m²
Velaton hinta
210 000 €

Kohteen kuvaus

ATELJEEMAINEN HIENO RIVITALOHUONEISTO VEHREILLÄ IKKUNANÄKYMILLÄ. KOHDE ON VALMISTUNUT 2022, JA SITÄ ON PIDETTY ERITYISEN SIISTISTI. ULKOSEINÄRAKENTEENA LAMELLIHIRSI, LÄMMÖNLÄHTEENÄ MAALÄMPÖ JA TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄNÄ VALOKUITUVERKKO. AMMATTI-ISÄNNÖITSIJÄ VASTAA TALOYHTIÖN ISÄNNÖINNISTÄ JA HUOLTOYHTIÖ HUOLLOSTA. TÄSSÄ KODISSA ON HUOLETONTA ASUA. Sisääntulokerroksessa on korkeaa ja yhtenäistä tilaa olohuoneessa ja keittiössä. Näkymä on huikean kaunis suoraan vihreään metsään kuitenkin niin, että asunto on raikkaan valoisa. Keittiö on valkoinen ja linjakas ja kodinkoneet ovat laadukkaita. Keittiö on suunniteltu käytännölliseksi. Ruokailutilaan mahtuu neljän hengen ruokapöytä ja olohuoneessa tilaa pitkälle sohva ja TV-kalusteelle. Olohuoneesta käynti viihtyisälle parvekkeelle, jossa on myös vararastotila. Kylpyhuone-wc on kaunis ja käytännöllinen. Siellä on paikka pesutornillekin. Eteisessä hyvin vaatekaappitilaa ulkovaatteille. Yläkerrassa on reilun kokoinen makuuhuonetila, jossa on myös työtilaa isommallekin työpöydälle. Vaatekappeja on useita. Ikkunanäkymä on kahteen suuntaan. Huoneistossa on toiminnallisesti hyvä pohjaratkaisu, ja tilat on suunniteltu taitavasti sujuvaa asumista varten. Ahtauden tunnetta ei tässä kodissa ole. Tämä huoneisto sopii niin yksineläjille kuin pariskunnillekin. Taloyhtiön pihapiiri on kaunista ja siistiä kuten myös ympäristö. Taloyhtiön pihassa on mukava leikkipaikka ja taloyhtiön takaa menee lenkkipolku. Lähellä on metsäinen lampikin. Junapysäkille on kävelytäisyys ja paikallisbussitkin kulkevat läheltä. Tervetuloa tutustumaan tähän hienoon moderniin kotiin! Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Seuraava esittely

20.10.2024 klo 13:50-14:20

Perustiedot

Kohdenumero
20627063
Sijainti
Bassenraitti 1, 02780 Espoo
Tyyppi
rivitalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
1-2h+k+kph
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
40.2 m²
Kokonaispinta-ala
40.2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 1-2h+k+kph ja pinta-ala 40m2. Rakennuttaja on teettänyt tarkistusmittauksen taloyhtiöiden asuntoihin. Tarkastusmittauksen perusteella huoneiston B2 pinta-ala on 40,2m2. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 40,2m2 tarkastusmittauksen mukaan. Kaikki edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia.
Kerrokset
1-2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
30.11.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
210 000,00 €
Velaton hinta
210 000,00 €
Neliöhinta
5 223,88 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
320,00 €/kk
Tontin vuokravastike
0,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
320,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Erillistä tontinvuokravastiketta ei peritä, vaan se sisältyy vastikkeeseen. Yhtiökokous 17.4.2024 päätti antaa hallitukselle valtuutuksen kerätä taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa yksi tai kaksi (1 -2) ylimääräistä hoito- ja rahoitusvastiketta.

Muut maksut

Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk. Vesimaksun tasaus suoritetaan vuosittain mittarin perusteella: Kylmä vesi 4,06€/m3 ja lämmin vesi 10,00/m3 Autopaikan hoitovastike 8€/jyvitetty neliö Sähköennakkomaksu (Sähköauton lataus) 15,00€/kpl. Latauksen tasaus kerran vuodessa toteutuneen keskisähkönhinnan mukaan. Saunamaksu yksi vuoro/vko 20€/kk Saunamaksu yksittäisvuoro 10€/krt Maksumuistutuskulu 5,00€/kpl

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta
kaakko
Lisätietoja
valokuitu
Asuntoon kuuluu
parveke, kaapeli-tv
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot
Energialuokka
B2018
Energialuokan lisätiedot
Energiatodistus laadittu 12.2.2021
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
maalämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Maalämpö lämmönlähteenä ja vesikiertoinen lattialämmitys lämmönjakotapana. Lämmöntalteenotto.
Näkymät
Kauniit vehreät metsäiset näkymät.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Yhtiöllä on luotollinen pankkitili, missä tililuotto on 20 000 euroa, limiitistä käytetty 6228,93€. Saldon päivämäärä 18.8.2024

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Olohuoneen kuvaus
Olohuone: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti parvekkeelle.
Keittiön kuvaus
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, välitila levyä, tasot laminaattia, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Makuuhuoneen kuvaus
Makuuhuone: Vaatekomeroita, seinät maalattu ja lattia parkettia
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone-wc: Suihkuseinät, pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, wc-istuin, bidee-suihku, lavuaari, lavuaarikaappi, peilikaappi valolla, seinät kaakelia, lattia laattaa ja lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistolle kuuluu varasto. Varasto sijaitsee parvekkeella. Lisäksi taloyhtiöllä on häkkikoppivarasto, jossa huoneiston käytössä on ollut häkkikoppi.
Muut tilat
Ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Eteinen: Vaatekaappeja, seinät maalattu ja lattia laattaa.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
2721 m²
Tontin omistus
vuokrattu
Tontin vuokraaja
Espoon Kaupunki
Tontin vuokra
13 656,58 €/vuosi
Tontin vuokra-aika
16.12.2076
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
As Oy Espoon Ateljeeasunnot I
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Sp-Isännöintipalvelut Oy, Helsinki Tikkuraitti 11 01300 Vantaa Isännöitsijä Miika Överlund Puh. 010 2065183
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Huoltia Espoo Oy Peuraniitty 5 B 29 02750 Espoo
Taloyhtiön autopaikat
Autopistokepaikkoja: 6
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 2024 mukaan kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana ovat: - Yhtiön portaiden huoltokäsittely Kunnossapitotarveselvityksen mukaan huomioiden kiinteistön ikä, kiinteistöllä ei ole vuosille 2023-2027 muita korjaustarpeita kuiin huoltokirjan mukaiset toimenpiteet. Hallitus ei voi ottaa kantaa yllättäviin korjaustarpeisiin.
Remonteista päätetty
Ei päätettyjä remontteja
Taloyhtiössä muuta
A-talon alakerrassa sijaitsee lämmönjakohuone, urheiluvälinevarasto sekä sauna ja pesuhuone, lisäksi varastot 20 kpl, joista huoneistolle kuuluu 1 varasto.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Espoonlahden Lippulaivan kattavat kunnalliset ja kaupalliset palvelut nopean ajomatkan tai bussiyhteyden päässä. Kauklahdessa ruokakauppoja ja ravintoloita. Lähellä myös upeat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.
Liikenneyhteydet
Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Kauklahden juna-asema kävelyetäisyydellä ja lähellä paikallisbussin bussipysäkki. Nopea ajoyhteys Länsiväylälle ja Kehä III:lle.
Koulut
Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja.
Päiväkoti
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita