Siirry sisältöön

Riihitontuntie 15

Espoo, Niittykumpu

kerrostalo 2025 , 2h+kt+s

Rakennettu
2025
Pinta-ala
46.5 m²
Velaton hinta
298 500 €

Kohteen kuvaus

ENNAKKOVARAAJAN ETU Saat veloituksetta uuteen kotiisi viilentävän ilmalämpöpumpun. Etu koskee varauksia, jotka tehty 15.10.2024 mennessä ja johtavat kauppoihin 31.12.2024 mennessä. LAADUKAS A-ENERGIALUOKAN UUDISKOHDE NIITTYKUMMUN PALVELUIDEN JA METRON LÄHELLÄ. HYVIN VARUSTELTUJA HUONEISTOJA KOOLTAAN 30 - 93,5 M2. KAIKISSA LASITETTU PARVEKE JA ILMALÄMPÖPUMPULLE TILAVARAUS. TALOYHTIÖSSÄ LISÄKSI KUNNOLLISET YHTEISET TILAT MUKAANLUKIEN KURAETEINEN. KATOLLA AURINKOPANEELIT. AUTOHALLISTA OSTETTAVISSA OMILLA OSAKESARJOILLAAN AUTOPAIKKOJA, JOISSA VARAUS SÄHKÖAUTON LATAUSMAHDOLLISUUDELLE. KÄYNTI AUTOHALLIIN SISÄKAUTTA. Asunto Oy Espoon Vuoritontusta löytyy asuntoja kaikenikäisille ja hyvää asumistasoa arvostaville. Pohjaratkaisut on suunniteltu arjen tarpeet ja toiveet huomioon ottaen sekä kotona viihtymisen ja etätyöskentelyn mahdollistaen. Asunnot ovat raikkaita ja valoisia sekä lasitetut parvekkeet tilavia. Pääset itse tekemään valintoja materiaalivaihtoehdoista uuteen kotiisi vielä tässä vaiheessa. Vuoritontussa on kunnolliset yhteiset tilat asukkaiden käyttöön: Vaunu- ja pyörävarasto, pesutilat ja kuivaushuoneet, kerhohuone sekä saunaosasto. Lisäksi ulko-oven lähellä on kuraeteinen, jossa saat puhdistettua kengät ja tassut ennen kotiin menoa. Taloyhtiölle toteutetaan hieno vehreä korttelipiha, joka on suunniteltu rohkaisemaan asukkaita nauttimaan ulkona olemisesta. Korttelipihalla on mm. lasten leikkipaikka, kuntoilualue, oleskelupaikkoja ja viljelylaatikoita asukkaiden käyttöön. Ihmisten toiveita on tässäkin asiassa kuunneltu ja niitä nyt myös toteutetaan. Maksat kaupanteossa vain 20% asunnon myyntihinnasta ja loppuosan asunnon valmistuessa. Kohteessa on valinnainen vuokratontti. Taloyhtiö omistaa osan tontista ja loppuosa on vuokraosuutta. Osa tontin hinnasta sisältyy siis asunnon hintaan. Voit maksaa loppuosan pois tai maksaa siitä tontinvuokravastiketta. Valinta on sinun. Soita tai ota sähköisesti yhteyttä, niin perehdytään asioihin huolellisesti yhdessä! Vuoritontun kaikki vapaat asunnot ja autohallipaikat ovat varattavissa minulta. https://spkoti.fi/kohteemme/asunto-oy-espoon-vuoritonttu/ Mikäli nykyinen asuntonne on vielä myymättä, saat samalla minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Yhteydenotot ja esitteet: Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI leena.ollila@spkoti.fi Puh. 050 3838767 RS-Kohde Rakentaja Lujatalo Oy Rakentaja pitää oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Perustiedot

Kohdenumero
20729679
Sijainti
Riihitontuntie 15, 02200 Espoo
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2h+kt+s
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
46.5 m²
Kokonaispinta-ala
46.5 m²
Kerrokset
4
Asuinkerrosten määrä
8
Rakennusvuosi
2025
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
heti (uudiskohde)

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
119 500,00 €
Velkaosuus
179 000,00 €
Velaton hinta
298 500,00 €
Neliöhinta
6 419,35 €/m²
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
27 581,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
117,18 €/kk
Lisätietoa tontin lunastuksesta
Ennakkomarkkinointi, muutokset mahdollisia. Rakennus sijaitsee osittaisella valinnaisella vuokratontilla. Yhtiö omistaa tontista osan ja osa (30/100-määräosaa) on valinnaista vuokratonttia. Vuokraosuuden osalta , ostaja voi valita, lunastaako tonttiosuuden omaksi asuntokaupan yhteydessä vai lunastaako tontin myöhemmin, kerran vuodessa ennalta määrättynä ajankohtana. Jos asunnon ostaja ei lunasta tonttia, tulee hänen maksaa tontinvuoravastiketta kuukausittain, tontinvuokrausvastike ei pienennä tontinlunastushintaa. Sekä tontin lunastushinta että tontinvuokravastike ovat sidottuja elinkustannusindeksiin. Perusindeksiluku on 4/2023 elinkustannusindeksin pisteluku. Tontin lunastusvaiheessa, varsinaisen lunastushinnan lisäksi maksettavaksi tulee myös kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatusmaksu tai kiinteistövaihdannan palvelun asiointimaksu sekä varainsiirtovero.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
27 581,00 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Hoitovastike
237,15 €/kk
Rahoitusvastike
741,06 €/kk
Tontin vuokravastike
117,18 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 095,39 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Ennakkomarkkinointi. Muutokset mahdollisia. Pääomavastike arvioitu 25 vuoden yhtiölainalla, josta yksi vuosi on lyhennysvapaata. Koron osuus laskettu 4,9%:n kokonaiskorolla. Yhtiölle tullaan hakemaan rahoitusta loppukesästä 2024, jolloin tarkennetaan huoneistokohtaiset lainaosuudet/myyntihinnat ja laina-aika sekä lasketaan lopullinen lyhennyksen osuus ja arvioidaan pääomavastike uudelleen. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos joku osakas ei maksa asuntokohtaista lainaosuuttaan taloyhtiölainasta, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Tontinvuokravastikkeen perusteena on vuokrasopimuksen mukainen vuosivuokra lisättynä arvioidulla indkesikorotuksella. Tontinvuokravastike tarkistetaan hallinnan luovutushetkellä vastaamaan sen hetkistä perittävää vuokraa.

Muut maksut

Vesimaksutyyppi
oma mittari
Lisätietoja maksuista
Mediavastike 6,00 euroa/hsto/kk Vesimaksuennakko 27,00 euroa/hlö/kk Kulutetusta vedestä suoritaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennaakomaksua, jonka perusteena on huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärä. Uudiskohdekaupan maksuerätaulukko (huoneistot): 1. erä (20% myyntihinnasta) erääntyy maksettavaksi kaupanteossa 2. erä ja 3. erä (1.4.% velattomasta hinnasta) erääntyvät maksettavaksi, kun huoneiston hallinta luovutettavissa ostajalle

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Lisätietoja
taloverkko
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energialuokka
A2018
Yleiskunto
uusi
Lämmitysjärjestelmä
aurinkolämpö, kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Olohuoneen lattia
parketti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön lattia
parketti
Keittiön seinät
maalattu
Liesi
keraaminen, erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneen lattia
parketti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Sähköinen mukavuuslattialämmitys, joka on kytketty asunnon sähköihin.
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistokohtaiset varastotilat taloyhtiön 1. kerroksessa.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1893 m²
Tontin omistus
valinnainen vuokratontti
Tontin vuokraaja
FIM Vuokratontti Ky
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 816 21

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Vuoritonttu
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Autohallipaikat myydään omina osakkeinaan Kiinteistö Oy Tonttulaakson Pysäköinti -nimisestä pysäköintiyhtiöstä.
Taloyhtiössä muuta
Huoneistonkohtaiset varastotilat, talopesula, 2 kpl kuivaushuone, 2 kpl sauna, 2 kpl pukuhuone, 1 wc, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kerhohuone, väestönsuoja ja jätehuone.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Kauppakeskus Niitty, Tapiolan Urheilupuisto sekä Tapiolan ja Matinkylän kauppa- ja palvelukeskittymät.
Liikenneyhteydet
Metroasema kävelyetäisyydellä. Alueella lisäksi tiheät ja useat bussilinjat. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Koulut
Niittykummun koulu ja Mattilidens skola.
Päiväkoti
Niittykummun päiväkoti sekä Mattbergets daghem och förskola.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita