Siirry sisältöön

Haltiantie 4

Vantaa, Louhela

kerrostalo 1966 , 2h+k+kph+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+k)

Rakennettu
1966
Pinta-ala
55.5 m²
Velaton hinta
155 000 €

Kohteen kuvaus

Loistava mahdollisuus luonnon ja palvelujen läheltä! Tämä ylimmän kerroksen valoisa läpitalon kaksio on remontoitu skandinaavisen hillityllä tyylillä (kylpyhuone saneerattu v. 2019 ja keittiö sekä lattiat uusittu v. 2021). 1960-luvun mukaisesti huoneet ovat reilunkokoisia, keittiöön mahtuu ruokapöytä ja sieltä on rauhalliset näkymät taloyhtiön sisäpihalle. Säilytystilaa on riittävästi eteisen, makuuhuoneen ja olohuoneen vaatekaapeissa. Sijainti erinomaisella paikalla Jokiuoman puiston vieressä. Peruspalvelut Louhelassa ja Myyrmannin kattavat palvelut parin kilometrin päässä. Louhelan asemalta pääset nopeasti niin Helsinkiin kuin lentoaseman kautta Itä-Vantaalle. Taloyhtiö on omalla tontilla ja lämmitysmuotona on kaukolämpö. Yhtiöllä on kattava korjaushistoria sekä selkeä suunnitelma tulevien kunnossapitotarpeiden osalta. Vuosien saatossa mm. parvekeovet ja -ikkunat on uusittu v. 2020, käyttövesi- ja viemäriremontti v. 2011 ja v. 2021 on toteutettu piharemontti, jolloin kunnostettiin viemärilinjat, sähköt sekä salaojat.

Perustiedot

Kohdenumero
20752743
Sijainti
Haltiantie 4, 01600 Vantaa
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2h+k+kph+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+k)
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
55.5 m²
Kokonaispinta-ala
55.5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 55,5m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1966
Käyttöönottovuosi
1966
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
2 kk kaupasta

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
152 058,90 €
Velkaosuus
2 941,10 €
Velaton hinta
155 000,00 €
Neliöhinta
2 792,79 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
249,75 €/kk
Rahoitusvastike
23,87 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
273,62 €/kk

Muut maksut

Vesimaksutyyppi
oma mittari
Lisätietoja maksuista
Sauna 18 eur/kk, autopaikka tolppa 20 eur/kk, latauspaikka 50 eur/kk, kylmävesimaksu 3,53 eur/m2, lämminvesimaksu 8,27 eur/m2. Vedestä peritty maksu perustuu huoneistokohtaiseen vedenkulutusmittaukseen ja vesilasku toimitetaan huoneiston osakkaalle kolme kertaa vuodessa. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
länsi
Lisätietoja
välitysliike on vastaanottanut avaimet
Asuntoon kuuluu
parveke, antenni
Energialuokka
G2013
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
llmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto
Tehdyt remontit
2019: Kylpyhuone saneerattu taloyhtiön toimesta 2021: Keittiöremontti, lattiaremontti
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 31.10.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet aloittaa vesikaton toteutussuunnittelu vuoden 2024 aikana yhtiön kassavaroilla. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 14.6.2023 myönnettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä yksi ylimääräinen hoitovastike. Päätettiin, ettei parvekeremonttia aloiteta, vaan hallitus teettää hankesuunnitelman huomioiden samalla mahdollinen julkisivu- ja kattoremontti. Hyväksyttiin yksimielisesti hallituksen esitys talousarvioksi sillä muutoksella, että parvekekorjaukseen liittyvät kulut ja remonttilimiitin korotus poistuvat talousarviosta. Yhtiöllä on luotollinen tili, jonka limiitti on 1,2 milj. eur. Limiittiä on käytetty 845 261,23 euroa. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 31.10.2023 päätettiin konvertoida lainalimiitti velkakirjalainaksi ja myönnettiin hallitukselle sekä isännöitsijälle valtuudet laskea velkaosuudet, laskea/päättää pääomavastikkeen suuruus, päättää pääomavastikkeen keräämisen aloittamisen ajankohta, päättää pääomavastikkeiden maksuajankohdat, hoitaa tarvittavat kiinnitykset, sekä hoitaa kaikki lainajärjestelyt luottolaitoksen kanssa kaikkineen. Lainan pääomavastiketta aletaan keräämään 1.12.2023 alkaen. Taloyhtiö sijaitsee lentomeluvyöhykkeellä (LDEN 50-55 dB).

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Peltikate
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa vaatekaapisto
Olohuoneen lattia
vinyyli
Olohuoneen seinät
maalattu, tapetti
Keittiön tasot
laminaatti
Keittiön lattia
vinyyli
Keittiön seinät
kaakeli, maalattu
Keittiön varusteet
liesituuletin, astianpesukone
Liesi
keraaminen
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneen kuvaus
Makuuhuoneessa vaatekaapisto
Makuuhuoneiden määrä
1
Makuuhuoneen lattia
vinyyli
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Muut tilat
Eteisessä vinyylilattia, seinät maalattu, vaatekaapisto

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
32801 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, puh. 09 839 11 Lähistöllä olevat asemakaavamuutokset: Patotie 2 asemakaavan muutos. Vihertie 44-46 ja 48 kaavoitetaan monipuolista ja vehreää korttelia. Lisätietoja kartta.vantaa.fi.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kaarenhaltia
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa & Co Oy, Tero Pitkänen/Emännöintitoimisto Aamu, PL181, 01301 Vantaa, p. 09 615 07 333, palvelumestari@aamu.io
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Louhelan Huolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiön autopaikat
Autopistokepaikkoja: 57
Taloyhtiön autotalleja
85
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Autopaikat jonoperiaatteella. 85 autotallia omilla osakekirjoilla
Tehdyt remontit
2022-2023: Uusien lämpöjohtojen kytkeminen lämmönsiirtimiin 2021-2022: Piharemontti osa 2 2021: Lämmönsiirtimien ja linjaventtiilien uusiminen, talon 1 saunan peruskorjaus, piharemontit, osio 1, huippuimuroiden uusiminen, IV-puhdistus ja-säätö 2020: Paisunta-astian uusiminen ja siirto, parvekeovien ja -ikkunoiden uusiminen, antennikeskuksen siirto, y. yleisten tilojen ja autotallien lukituksen uusiminen, makuuhuoneiden korvausilmaventtiilit 2019: Pyöräkellarien ovien uusiminen, leikkipihan kunnostus, kerhohuoneen remontointi 2018: Muovinkeräysastiat 2015: Kiinteistön kuntoarvio 2012: Sisäänkäyntien ovien uusinta ja lattian laatoitus, päätyjen uusinta 2011: Käyttövesi- ja viemäriremontti. Kylpyhuoneita ei saneerattu urakan yhteydessä ja huoneistoihin asennettiin huoneistokohtaiset vesimittarit 2011-2012: Laajakaistaremontti 2006: Lukkojen uusiminen, linjasäätöventtiilien ja sulkujen uusiminen 2005: Käyttöveden lämmönsiirtimet uusittu Tarkempi ja yksityiskohtaisempi lista saatavilla välittäjältä
Tulevat remontit
Hallituksen korjaustarveselvitys vuosille 2023-2027: 2023: Julkisivujen, vesikattojen ja parvekkeiden hankesuunnittelu, julkisivujen, vesikattojen ja parvekkeiden, toteutussuunnittelu aloitus, pihakunnostukset, puiden kaato ja uusien istuttaminen, turvavarusteet, yms., sähköasennusten tarkastaminen ja puutteiden korjaus, latauspaikkojen rakentaminen, porrashuoneiden lämpötilasäätö ja termostaattien asennus. 2024: Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostuksen sekä vesikattojen toteutussuunnittelu, pihakunnostukset leikkipaikka 7-talo, istutuslaatikot, istutukset, varusteet yms, mh ja keittiöiden ikkunoiden aukipitolaitteiden, tiivisteiden ja kuluvien osien tarkastus ja tarvittavilta osin uusinta, saunatilojen remontointi, talot 2 ja 4, vedenpaineen mittaukset ja säädöt 2025: Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus sekä vesikattojen uusiminen sisältäen vesikourut ja rännit, laajuus määritellään myöhemmissä yhtiökokouksissa, pihakunnostukset talkoilla, kiinteistön sähkösuunnittelun käynnistäminen, aurinkovoimalan suunnittelu vesikatolle 2026: Autotallien ovien uusiminen 2027: Yleisten tilojen maalaus, kellaritilojen valaistuksen uusinta (valaisimet ja kytkimet), kiinteistön sähköjärjestelmän rakentaminen

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
K-market louhela noin 500 m, Martinlaakson ostari noin 1 km, Myyrmanni noin 1,9 km.
Liikenneyhteydet
Useita busseja Louhelantieltä ja Uomatieltä, noin 500 m. Louhelan juna-asemalle noin 600 m.
Koulut
Kaivokselan koulu noin 900 m, Uomarinteen koulu noin 800 m, Vantaan ammattiopisto Varia noin 600 m, Vaskivuoren lukio noin 1 km.
Päiväkoti
Useita päiväkoteja lähialueella.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita