Siirry sisältöön

Reiherintie 1

Helsinki, Laajasalo

kerrostalo 1979 , 4h+k+kph+erill. wc+parveke (yhtiöj. 4h+k)

Rakennettu
1979
Pinta-ala
85.5 m²
Velaton hinta
245 000 €

Kohteen kuvaus

Tilava kolmen makuuhuoneen asunto, josta avautuvat upeat näkymät vehreään luontoon. Tarjolla 4/4 kerroksen valoisa kulmahuoneisto, jonka avara ja käytännöllinen pohjaratkaisu sopii erinomaisesti lapsiperheelle. Makuuhuoneita on kolme ja ne ovat hyvänkokoisia. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat viihtyisän kokonaisuuden. Olohuoneesta pääset isolle parvekkeelle, jossa voit nauttia luonnon läheisyydestä täysin omassa rauhassa. Säilytystilaa on sopivasti: eteisessä, makuuhuoneiden kaapistoissa sekä huoneistokohtaisessa irtainvarastossa. Asumismukavuutta lisäävät erillinen wc ja kylpyhuone/wc. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on monipuoliset yhteistilat, kuten sauna, talopesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja kerhohuone. Kauniisti laitettu ja hoidettu piha-alue tarjoaa mm. grillauspaikan sekä leikkipaikan lapsille. Sijainti on erinomainen. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat päiväkodit, koulut, leikkipuisto ja lähikauppa. Kauppakeskus Saaren monipuoliset palvelut sijaitsevat hieman yli kilometrin päässä, ja alueen upeat luontoalueet, uimarannat ja puistot ulkoilureitteineen tarjoavat loistavat puitteet vapaa-ajan viettoon. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät ja paranevat entisestään, kun Kruunusillat-raitiolinja aloittaa liikennöinnin vuoteen 2027 mennessä. Tämä koti kaipaa huolenpitoa ja kunnostusta, mutta osaavissa käsissä siitä saa upean kodin. Ota heti yhteyttä ja sovi oma yksityisesittelysi. Esittelyt, tiedustelut ja myynti: Tuija Salojoki Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Sp-Koti Urbaanit Kodit Oy 040 592 4642 tuija.salojoki@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
20946280
Sijainti
Reiherintie 1, 00870 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
4h+k+kph+erill. wc+parveke (yhtiöj. 4h+k)
Huoneita
4 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
85.5 m²
Kokonaispinta-ala
85.5 m²
Kerrokset
4
Asuinkerrosten määrä
4
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
238 303,64 €
Velkaosuus
6 696,36 €
Velaton hinta
245 000,00 €
Neliöhinta
2 865,50 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
478,80 €/kk
Rahoitusvastike
94,59 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
573,39 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hoitovastikkeen vastikeperuste on pinta-ala (m2), rahoitusvastikkeen vastikeperuste on osake. Tällä huoneistolla on 2956 osaketta. Yhtiökokouksessa 16.4.2024 päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää yhden (1) kuukauden hoitovastike perimättä. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Muut maksut

Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Autopaikkamaksu
25,00 €/kk
Saunamaksu
15,00 €/kk
Lisätietoja maksuista
Autopaikka 2 (lämmin) 30 euroa/k.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
ulostyönnetty
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
parveke, kaapeli-tv
Energialuokka
D2007
Yleiskunto
tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Ilmaanvaihto: koneellinen tulo/poisto, korvausilmaventtiilit
Näkymät
Ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan, näkymät vehreät ja puistomaiset.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Yhtiökokouksen 16.9.2020 päätökset: Osakasmuutostyöohjeet (koske uusia remontteja) - Märkätiloissa ei sallita korjausta, jossa vanhojen laattojen päälle laatoitetaan, tai asennetaan muu sulkeva pinnoite kuten esim. mikrosementti. - Pääsääntöisesti huoneiston lattian pintamateriaaleja ei saa kerrostaa, toisin sanoen vanhan pinnoitteen päälle ei saa asentaa uutta pinnoitetta vanhaa materiaalia poistamatta. - Keittiön alakaapistojen alle tulee asentaa koko kaapiston alueen mittainen kosteussuoja, joka on asiamukaisesti nostettu seinälle. - Lisäksi osakasremonteissa tulee noudattaa ohjeistusta, jonka yhtiö antaa kunnostustöistä. Yhtiökokouksen 16.4.2024 päätökset: Osakkaan hyvityksestä koskien huoneiston lattiakaivon siirtoa seinästä pois: osakkaalle maksetaan 1.500,00€ kertakorvaus lattiakaivon siirrosta seinästä pois osakkaan oman kylpyhuoneremontin yhteydessä. Edellytys on, että osakas on tehnyt aiheesta muutostyöhakemuksen taloyhtiölle ja että taloyhtiöllä on mahdollisuus valvoa urakkaa.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopakate
Olohuoneen kuvaus
Seinät maalattu, lattia parkettia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, astianpesukone. Seinät maalattu, lattia parkettia.
Makuuhuoneen kuvaus
Makuuhuone 1: kaapistot, seinät osin tapetoitu, osin maalattu, lattia parkettia. Makuuhuone 2: kaapisto, seinät maalattu, lattia parkettia. Makuuhuone 3: kaapisto, seinät maalattu, lattia parkettia.
Makuuhuoneiden määrä
3
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, amme, wc-istuin, käsisuihku, valopeili, kaapisto. Seinät ja lattia laatoitettu. Kylpyhuone remontoitu kevyesti 2024 (Vevex Oy).
WC-tilojen kuvaus
Peili, käsisuihku, wc-istuin., käsienpesuallas. Seinät ja lattia laatoitettu.
Muut tilat
Eteinen: kaapisto. Seinät maalattu, lattia parkettia.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, makuuhuoneen irtokaapisto.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
23300 m²
Tontin omistus
vuokrattu
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra
62 522,85 €/vuosi
Tontin vuokra-aika
31.12.2040
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Asemakaava, Helsingin kaupunki. Kts. ajankohtainen kaavatilanne kartta.hel.fi -> aineistot -> kaavoitus ja liikennesuunnittelu.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Reiherintie 1
Isännöitsijän yhteystiedot
Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy, isännöitsijä Mikko Höstman, p. 010 821 3500, mikko.hostman@vuokki.fi.
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Kiinteistönhoidon lisätiedot: Cosci-Tuning Oy, p. 09 321 5952.
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Taloyhtiön autopaikat
Parkkipaikkoja: 95
Tehdyt remontit
2002 Antennijärjestelmä digi-kelpoiseksi 2004 Patteritermostaattien vaihto, lämmitysjärjestelmien korjaus 2006 llmanvaihtokanaviston nuohous ja perussäätö, lukituksen uusiminen 2007 Vesikattojen kunnostus 2008 Parvekkeiden ja julkisivujen kuntotutkimus 2009 Julkisivun kunnostus aloitettu, kondessikuivaimen uusiminen 2010 Saunojen kunnostus saatettu päätökseen, halkovaja, parvekkeiden ja julkisivujen kunnostus, kuivausrumpu uusittu, viemäreiden huuhtelu ja pesu 2011 Aluevalaistusta lisätty, L-talon saunaosasto saneerattu 2012 Aitojen kunnostus 2013 lV-laitteiden kunnostus 2014 lV-koneiden uusiminen 2 kpl, pesukone hankittu 2015 A-, B-ja C-talojen pihavarastojen kunnostus, B-talon salaojitus (osittainen) 2016 Parkkialueen aita, aidan rakentaminen Koirasaarentien puolelle, l- talon pihavaraston kunnostus 2017 Porrashuoneiden ikkunoiden uusiminen, vesikatteen kuntoarvio, poistoilmakanavien puhdistus, kaikki talot 2018 Ulkovarastojen peruskunnostus 2018 lkkunoiden, parvekeovien, yleisten tilojen ovien uusinta 2019 Huoneistojen ilmanvaihdon säätö 2021 Autopaikoitusalueen ja pihan pinnoitus uusiminen autojen latausvalmius, valaistuksen parantaminen ulkoiluvälinevarastoissa sisätiloissa, ulkovarastojen ovivalojen parantaminen 2023 Putkiston kuntotutkimus, grillipaikan kunnostus portaineen, tonttivaakaviemärien huuhtelu ja kuvaus, märkätilojen tarkastus.
Tulevat remontit
Korjaustarveselvitys vuosille 2024-2028: 2024-28 Vesikaton kuntokartoitus ja huoltosopimus 2024-25 Lukituksen uusiminen 2024-28 Satpa LVIS-kuntotutkimuksen suosituksen mukaisia toimenpiteitä 2024-28 Drainman raportin mukaisia toimenpiteitä koskien viemäreitä 2024 Palohälyttimen tarkistus ja tarvittava lisäys huoneistoihin ja yleisiin tiloihin Putkiremontin hankesuunnitelma seuraavan 10-vuotis jakson aikana 2024-28 Jakson aikana tulevia pienkorjauksia
Remonteista päätetty
Ei päätettyjä remontteja
Omien asuntojen määrä
1
Omien asuntojen pinta-ala
56,5 m²
Taloyhtiössä muuta
Taloyhtiössä ei ole hissiä.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Kauppakeskus Saari, K-market, S-market, Alepa, useita ravintoloita, kirjasto, posti, apteekki ja kuntosali.
Lisätietoa palveluista
Useita uimarantoja, liikunta- ja harrastemahdollisuuksia sekä aikuisille että lapsille.
Liikenneyhteydet
Bussit 84, 88 ja 88B. Herttoniemen metroasema n. 3,4 km. Raitiovaunuyhteys kantakaupunkiin arviolta valmis vuonna 2027.
Koulut
Tahvonlahden ala-asteen koulu n. 900m ja Laajasalon peruskoulu 1,7 km. Helsingfors stad Brändö gymnasium n. 2,3km ja Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio n. 3,8 km.
Päiväkoti
Päiväkoti Nalle (taloyhtiön vieressä), Päiväkoti Börgstrominmäki n. 900 m sekä alueella useita muita päiväkoteja. Leikkipuisto Rudolf, jonka yhteydessä on erilaista kerhotoimintaa.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita