Siirry sisältöön

Heinäsirkantie 10 B

Vantaa, Nikinmäki, Korso

paritalo 2011 , 5h+avok,+kph+khh+kph/s+2 x wc+las. terassi+terassi+ak

Rakennettu
2011
Pinta-ala
110 m²
Velaton hinta
469 000 €

Kohteen kuvaus

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan ja valoisaan paritalon puolikkaaseen, joka tarjoaa modernin ja ympäristöystävällisen asumisratkaisun kauniilla ja rauhallisella tontilla Nikinmäessä! Tämä koti on suunniteltu elämään ja viihtymiseen, ja sen parhaita ominaisuuksia ovatkin avarat ja valoisat tilat sekä vehreä näkymät, jota voi ihailla niin yläkerran suurista ikkunoista kuin alakerran terassilta. Kodin sydän on yläkerran olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, jossa tilan avoimuus ja luonnonvalo tekevät vaikutuksen. Avoin pohjaratkaisu mahdollistaa mukavat hetket perheen ja ystävien kanssa – olipa kyseessä ruoanlaitto tai yhteinen seurustelu. Keittiön käytännöllisyys korostuu myös harvinaisemman ruokakomeron ansiosta, jossa säilytät kuivamuonat ja kierrätykseen menevät muovit ja pahvit kätevästi piilossa. Alakerta on helposti muunneltavissa tarpeidesi mukaan – se tarjoaa runsaasti tilaa esimerkiksi työhuoneelle, kuntosalille tai harrastehuoneelle. Suurella ja helppohoitoisella terassilla on niin lasitettua kuin katettua osaa ja terassi onkin ollut kovassa käytössä kesät talvet. Ulkoterassi toimii myös lapsille suojaisana leikkipaikkana. Omassa 3-tasoisessa elokuvateatterissa on mahdollista nauttia niin elokuvista kuin urheilusta 5 hengen katsomossa. Tämä talo on varustettu maalämmöllä, kahdella ilmalämpöpumpulla ja aurinkopaneeleilla, jotka pitävät asuinkustannukset alhaisina ja ympäristövaikutukset vähäisinä. Tämä yhdistelmä takaa edullisen asumisen ympäristöä säästäen. Arjen luksus näkyy myös pienissä yksityiskohdissa, kuten pyykkikuiluissa, jotka helpottavat pyykkihuoltoa, alakerran kylpyhuoneessa olevassa porealtaassa sekä käyttöullakossa, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Kaksipaikkainen autokatos ja erillinen tekninen tila varmistavat, että kaikki tarpeelliset tavarat ja ajoneuvot löytävät paikkansa. Sijainti yhdistää rauhallisuuden ja käytännöllisyyden – E4-tien läheisyys mahdollistaa nopeat yhteydet Helsinkiin ja lentoasemalle, ja linja-autopysäkille on vain 100 metriä. Koulut, päiväkodit, kaupat ja luontopolut ovat kaikki kävelyetäisyydellä, mikä tekee arjesta sujuvaa ja mukavaa. Tämä koti tarjoaa erinomaiset puitteet yhteisölliseen, energiatehokkaaseen ja mukautuvaan asumiseen kaikille, jotka arvostavat avaria tiloja, arjen luksusta ja luonnonläheisyyttä. Yhteydenotot: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21026511
Sijainti
Heinäsirkantie 10 B, 01490 Vantaa
Tyyppi
paritalo
Huoneistoselitelmä
5h+avok,+kph+khh+kph/s+2 x wc+las. terassi+terassi+ak
Huoneita
5 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Muiden tilojen pinta-ala
110 m²
Kokonaispinta-ala
220 m²
Lisätietoja pinta-alasta
B: Asuintilat 110 m2, kellari noin 110 m2, autokatos 56 m2, tekninen tila 12 m2 + käyttöullakko 12 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
469 000,00 €
Velaton hinta
469 000,00 €
Neliöhinta
4 263,64 €/m²

Muut maksut

Kiinteistövero
868 €
Lisätietoja maksuista
Sähkönkulutus 2023 10 810 kWh. Puhtaanapito: Vuonna 2024 joka 4.viikko 7,94/kerta, biojäte tyhjennys joka 4.viikko 7,11/kerta. Biojäte 140 litran vuokrajäteastia 12,90/vuosi. Kumpikin osapuoli vastaa omassa yksinomaisessa hallinnassa olevalle alueelle toteutettavien rakennusten, rakenteiden ja laitteiden rakentamis-uudelleenrakentamis-,peruskorjaus-ja kunnossapitokustannuksista..

Asunnon lisätiedot

Lisätietoja
muu verkkoyhteys
Asuntoon kuuluu
oma sauna, tie perille, satelliittiantenni, sähköliittymä siirtyy
Kauppaan ei kuulu
Erikseen neuvoteltavissa: Pyykinpesukone, kuivauskaappi, poreamme, biljardipöytä, elokuvateatterin kalusto : penkit, videotykki , kaiuttimet 5 kpl + sub, moottorikangas, kotiteatterivahvistin, digijakaja tykki/ tv, sat.viritin, HDTV, muut jääkaapit / pakastimet kuin keittiössä.
Energialuokka
A2018
Energialuokan lisätiedot
25.4.2024-25.4.2034
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
maalämpö, Ilmalämpöpumppu, muu
Lämmitysjärjestelmän lisätiedot
Hyvä
Tulisija
takka
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Aurinkopaneelit
Ilmanvaihto
muu
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, muu, betoni
Rakennusmateriaali: Alakerta lämpöharkko , yläkerta suurelementti puu.
Seinämateriaalit
Maali, paneeli, kaakeli, marmori.
Lattiamateriaalit
Laminaatti, graniitti, laatta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Peltikate
Kattomateriaalit
Maali, paneeli.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja ilmava tila, missä hieno huonekorkeus lähes harjaan saakka. Tila soljuu mukavasti avokeittiöön, josta voi seurustella vieraiden kanssa ruuanlaiton lomassa.
Keittiön kuvaus
Tyylikäs ja avara avokeittiö, jossa saareke. Varusteina kaasuliesi, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone, erilliskiertoilmauuni, takka/leivinuuni sekä kaapistot ja tasot. Lisäksi erittäin käytännöllinen ruokakomero.
Makuuhuoneen kuvaus
Yläkerrassa kaksi erillistä makuuhuonetta, joista mukavan rauhallinen näkymä vehreälle takapihalle. Alakerrassa nykyisellään biljardihuone, joka helposti muutettavissa makuuhuonekäyttöön väliseinällä sekä nyt kaapistolla erotettu tila mikä ollut käytössä makuuhuoneena. Lisäksi alakerrassa nykyinen elokuvahuone muutettavissa tarvittaessa erilliseksi makuu- / työhuoneeksi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerta: kph/s: 2 kpl suihku, wc-istuin, allas/allaskaappi, peili, kaapisto, väliseinä (lasinen). Saunassa lauteet, kiinteä saunakiulu sekä tyylikäs tornikiuas. Yläkerta: kph: suihku, suihkuseinä, wc-istuin, allas/allaskaappi, peili (valaistu), kaapistot.
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen sauna alakerran kylpyhuoneen yhteydessä. Saunassa tyylikkäät mittatilauslauteet, kiinteä vesikiulu hanalla sekä upea IKI-tornikiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Tilava ja erittäin käytännöllinen kodinhoitohuone. Varusteina mm. kurasyöppö, kaapistot, allas/hana, pesukoneliitäntä, pyykkikuilu, kuivauskaappi sekä tasot.
Säilytystilojen kuvaus
Kiinteät kaapistot, ulkovarasto (kylmä), autokatos, tekninen tila.
Muut tilat
Monia erityisesti asumismukavuutta ja viihtyvyyttä palvelevia tiloja pääosin alakerrassa ja terassin yhteydessä mm. tilava lasitettu terassi, jossa lasiliukuovet sekä jäähdytys. Lisäksi poikkeuksellisen iso terassi, jonka yhteydessä ns. kesäkeittiöksi tarkoitettu katettu tila, missä sähkövedot. Myös tekninen tila on otettavissa hyötykäyttöön, sillä tila on lämmin ja sieltä löytyy vesi- ja viemärikytkennät.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1220 m²
Tontin tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Rasitteita / kiinnityksiä koko kiinteistöön 1. Hallinnanjakosopimus. 2-7 panttikirjoja yhteensä 700 000 euroa, josta B:n osuus 400 000 euroa.
Rakennukset
autokatos, talousrakennus
Tontin rakennusoikeus
Rakennusoikeus on käytetty.
Tontin rakennusoikeusala
244 m²
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Kiinteistötunnus
92-86-134-2
Tontin omistus
oma
Lisätietoja tontista
Kaunis rinnetontti, joka on muokattu helppokäyttöiseksi mm. suuren terassin ja oleskelualueen avulla. Tontilla kolme ns. tasannetta: parkkialue (asfaltoitu), terassi sekä nurmialue tontin takaosassa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin kaavoitustiedot

https://kartta.vantaa.fi/ tai Vantaan Kaupunki.

Lisätietoa muista rakennuksista
Tekninen tila, joka hyödynnettävissä myös työ/asuinkäyttöön. Asfaltoitu autokatos, jossa hyvin tilaa mm. kahdelle autolle, mönkijälle ja moottorikelkalle tai moottoripyörälle.
Ranta
ei rantaa
Pihan kuvaus
Helppohoitoinen, noin 100 m2 siperianlehtikuusesta valmistettu terassi, missä on mainiosti tilaa viihtymiseen ja auringonottoon. Lisäksi tämän terassin yhteydessä noin 18 m2 lasitettu osuus ja noin 10 m2 katettua osuutta, missä nauttia ulkoilmasta. Takapihalla suojaisa nurmialue, jonka yhteydessä pienempi terassiosuus.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Luonnonläheinen Nikinmäki tarjoaa rauhallisesta sijainnista huolimatta mukavasti lähipalveluita. Lähikauppana toimii hyvin varusteltu K-supermarket Nikinmäki, johon matkaa tulee noin 1 km verran. Muut suuremmat kaupat löytää esimerkiksi Korsosta ja Koivukylästä (mm. S-market, K-citymarket, apteekki, terveysasema tms.). Paljon palveluita ja kauppoja löytyy myös Tammiston suunnalta, jonne tulee matkaa noin 19 km (mm. Jumbo, K-citymarket, Lidl jne.). Nikinmäen neuvola löytyy noin 900 m päästä.
Lisätietoa palveluista
Parin kilometrin päästä löytyy Nikinmäen uimapaikka Keravanjoen rannalta. Aivan lähistöltä lähtee hiihtoladut sekä ulkoilureitit Sipoonkorven Kansallispuistoon ja laajemman uimapaikkatarjonnan saavuttaa Kuusijärveltä niin talvisin kuin kesäisin vain noin viiden kilometrin päästä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki löytyy aivan vierestä, noin 50 m päästä (mm. Linjat 737, 739, 736) esimerkiksi Korson juna-aseman (noin. 5 km) suuntaan. Erinomaiset liikenneyhteydet omalla autolla, moottoritien kautta nopea yhteys niin pohjoiseen kuin etelään. Lentokentälle pääsee nopeasti noin 15 minuutissa!
Koulut
Jokivarren koulu - Nikinmäen opetuspiste (Jokivarren koulun Nikinmäen opetuspiste tarjoaa perusopetusta vuosiluokilla 1-6). Lumon Lukio noin 5 km. (Lumon lukio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Korson juna-aseman vieressä. Lumossa voi monipuolisesti opiskella luonnontieteitä, teatteria, tanssia ja musiikkia sekä useita vieraita kieliä).
Päiväkoti
Ryhmäperhepäiväkoti Pikku Mehiläinen noin 900 m. Nikinmäen päiväkoti noin 900 m. Siimapuiston päiväkoti noin 1,9 km.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita