Siirry sisältöön

Harmaalaakso 7 B

Espoo, Vanttila

paritalo 2023 , oh-k+3mh+kph+s+khh+2wc+var+parv.+ak

Rakennettu
2023
Pinta-ala
91 m²
Velaton hinta
750 000 €

Kohteen kuvaus

ARVOKAS JUURI LOPPUTARKASTETTU CLT-MASSIIVIPUURAKENNETALO, JONKA RAKENNE ON HENGITTÄVÄ, HUONEILMA PUHDASTA JA RAKENNE SUOTUISASTI KOSTEUTTA TASAAVA. TÄMÄ KOHDE ON RAKENNETTU PIETEETILLÄ JA KUSTANNUKSISTA TINKIMÄTTÄ. SE NÄKYY TAIDOKKAANA ARKKITEHTUURINA, TASOKKAANA VALAISTUKSENA, HINTAVINA MATERIAALEINA KUIN LAADUKKAANA TYÖN JÄLKENÄKIN. Ekologinen miellyttävä puurakenne, valon runsas määrä, kohteen uutuus ja arkkitehtuurinen erityisyys tekevät tästä kodista sellaisen, jossa ihmisen on hyvä olla ja asua. Viihtyisä piha on osin tasainen, loivasti rinteinen ja upealla tavalla jyrkästi kallioinen. Olohuone-keittiö-ruokailutila ja niiden aidot puupinnat valaistuvat korkeista ikkunoista tulevalla luonnonvalolla ympärivuotisesti. Isoissa ikkunoissa on UV-säteilysuojaus. Laadukkaat Puustellin mustat satiinipintaiset keittiökalusteet ovat hienona kontrastina valoisuudelle. Olohuoneen jatkeena on kahden kerroksen korkuinen parveke. Sisääntulokerroksessa on lisäksi makuuhuone vehreillä näkymillä sekä wc. Yläkerrassa on kaksi viihtyisää makuuhuonetta monensuuntaisine ikkunanäkymineen. Toisesta makuuhuoneesta on kulmaikkunanäkymä kallion ja metsän suuntaan ja toisesta näkyy kallion ja metsän lisäksi läpitalon kauaskantoinen sisäikkunanäkymä. Yläkerrassa on lisäksi wc. Kellarikerroksen kylpyhuoneessa on tuplasuihkuit sadepäillä. Seinät ovat aitoa valkoista marmoria. Lasiseinän takana on löylyhuone, jossa Harvian etäohjattava pilarikiuas sekä leveälankkuista haapalaudetta. Saunaosaston vieressä on kodinhoitohuone sekä pääsy eteisen kautta pihalle. Asunnolla on lämmin varasto ja yhteinen kylmä varasto asunnon A kanssa. Asunnolle kuuluu lisäksi autokatospaikka sähkölatausasemalla ja pihapaikka sähkötolpalla. Asunnon pääovessa on älylukko ja ulkoportaissa lämmityskaapelit talvikelien varalle. Asunnossa on kaksi ilmalämpöpumppua ja niissä myös viilennys. Katolla on varaus aurinkopaneeleita varten. Materiaali- ja varustevalinnoissa on vaalittu tasokkuutta. Käytetyt rakennusyritykset on huolellisesti valittu. Tervetuloa tutustumaan tähän harvoin tarjolla olevaan arvokkaaseen massiivipuutaloon! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Perustiedot

Kohdenumero
21066837
Sijainti
Harmaalaakso 7 B, 02780 Espoo
Tyyppi
paritalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
oh-k+3mh+kph+s+khh+2wc+var+parv.+ak
Huoneita
4 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
91 m²
Muiden tilojen pinta-ala
8.5 m²
Kokonaispinta-ala
99.5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 91m2 ja varaston huoneistoalaksi 8,5m2 arkkitehdin laskelman mukaan. Lisäksi huoneistolla B on yhteinen kylmä varasto huoneiston A:n kanssa. Kylmän varaston huoneistoala on 14m2 arkkitehdin laskelman mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerrokset
1-3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
750 000,00 €
Velaton hinta
750 000,00 €
Neliöhinta
8 241,76 €/m²

Muut maksut

Lisätietoja maksuista
SÄHKÖN- JA VEDENKULUTUS Kohde on uusi eikä sähkönkulutuksen ja veden kulutusmääriä ja niiden toteutuneita hintoja ole vielä saatavilla. 23.8.2023 laaditun energiatodistuksen mukaan arvioitu vakioidulla käytöllä laskettu sähkönkulutus koko rakennuksen (A ja B) nettoalalle 209,3m2 on 17159 kWh/vuosi. JÄTEMAKSU HSY:n hinnaston mukaan jätemaksu (1krt/vko, 240 litrainen jäteastia) maksaa 9,46€/kerta (sis. alv. 24%). Biojätetyhjennys 6,87€/kerta (sis. alv. 24%). Kohteessa on yhteinen jätepiste asuntojen A ja B kesken. KIINTEISTÖVERO Koko kiinteistön kiinteistövero rakennusaikana vuonna 2023 oli 735,74€. Vuoden 2024 kiinteistövero tulee olemaan korkeampi, koska kohde on valmistunut. Kiinteistövero jaetaan A:n ja B:n kesken hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. YLEISTÄ Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Asunnon lisätiedot

Asuntoon kuuluu
oma sauna, sähköliittymä siirtyy, antenni, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energialuokka
B2018
Energialuokan lisätiedot
Energiatodistuksen laatimispäivä 23.8.2023
Yleiskunto
hyvä
Lisätietoa kunnosta
Kohde on valmistunut vuonna 2023 ja on uusi.
Lämmitysjärjestelmä
muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Ilmavesilämpöpumppu, 2 ilmalämpöpumppua ja sähkö. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto, viilennys/jäähdytys
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, kivi, betoni
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pystysaumapeltikate
Olohuoneen kuvaus
Olohuone seinät pystysuuntaista massiivipuuta ja lattia parkettia, käynti terassille isosta ikkunalasiliukuovesta.
Keittiön kuvaus
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, paikka mikroaaltouunille, kiertoilmaerillisuuni, integroitu astianpesukone, aktiivihiililiesituuletin, Silgranit Purapur-tiskiallas, välitilat laminaattia, laminaattitaso, seinät puuta ja lattia parkettia. Kaapistoissa mustat satiinipintaiset ovet.
Makuuhuoneen kuvaus
Mh1: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Mh2: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Mh3: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia
Makuuhuoneiden määrä
3
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan kph: Kaksi kaksipäistä suihkua, jossa on tavallinen suihku ja sadesuihku, lasiseinä saunan suuntaan, seinät marmorilaattaa ja lattia laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarilaatikosto, wc-istuin, bidee-suihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Keskikerroksen wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarilaatikosto, seinät kaakelia, wc-istuin, bidee-suihku, seinät maalattu ja lattia laattaa.
WC:n määrä
2
Saunan kuvaus
Harvian etäohjattu pilarisähkökiuas, ikkuna, lasiseinä kylpyhuoneen suuntaan, lauteet erikoisleveää haapalaudetta, seinät ja katto Aureskosken kuusipaneelia ja lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Khh/pukeutumistila: Paikka pesutornille, työtaso laminaattia, teräsallas korkealla hanalla, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Muut tilat
Keskikerroksen eteinen: Finnmirrorin peililiukuovikaapisto, seinät maalattu ja lattia parkettia. Yläkerroksen aula: Seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Alakerran eteinen: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lämmin varasto: Maalattu betonilattia ja seinät maalattu. Yhteinen (A ja B) kylmä varasto: Maalattu betonilattia ja seinät maalattu.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
676 m²
Rasitteet
1) Kulkuyhteys asemakaava-alueella (049-2021-K140) Kulkuyhteys asemakaava-alueella / 1 Oikeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-11, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-10 Kulkuyhteys asemakaava-alueella / 2 Oikeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-10, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-11 2) Johto (049-2021-K141) Johto / 1 OIkeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-10 Rajaukset: vesi-, viemäri-, sadevesiviemäri-, puhelin- ja sähköjohdot
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Kiinteistötunnus
49-43-74-10
Tontin omistus
oma
Lisätietoja tontista
Kohteena on tontin määräosa B 380m2 koko tontista 676m2, määräosalla sijaiseva paritaloasunto B ja B:n osuus A:n ja B:n yhteishallinta-alueesta C 110m2. Osuudet on määritelty hallinnanjakosopimuksessa, jonka seuraava omistaja hyväksyy kaupanteon yhteydessä ja ottaa vastatakseen omistusoikeuden siirtymisestä alkaen.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin kaavoitustiedot

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Saunalahden ja Lasihytin ruokakaupat sekä Saunalahden kirjasto lähellä. Myös Espoon Keskuspuisto ja sen hyvät ulkoilu- ja hiihtomaastot lähellä.
Liikenneyhteydet
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle ja Turun moottoritielle. Kivenlahden metroasema noin 3 km:n etäisyydellä. Lisäksi erinomaiset pyörätieverkostot.
Koulut
Alueen läheisyydessä kouluja.
Päiväkoti
Alueen läheisyydessä päiväkoteja.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita