Siirry sisältöön

Pitäjänmäentie 20

Helsinki, Pitäjänmäki

kerrostalo 2011 , 2h, avok, kph, terassi (yj, 2h,kt)

Rakennettu
2011
Pinta-ala
46 m²
Velaton hinta
289 000 €

Kohteen kuvaus

Ulkoilusta ja urheilusta kiinnostuneen city-ihmisen unelmien pihallinen loft-koti. Vuonna 2011 saneerattu rakennus on alkujaan ollut 1940-luvulla rakennettu tuotanto- ja toimistorakennus. Suojellun ja tyylikkään rakennuksen huoneistoissa on myös pyritty säilyttämään 40-luvun tunnelmaa mm. korkeilla huoneilla ja näkyvillä on alkuperäisen rakennuksen tunnelmaa. Tämä koti on poikkeuksellinen mm. arkkitehtuurinsa ja asuntopihansa ansiosta. Koti vaikuttaa myös suuremmalta valoisan tunnelman ja korkean huonekorkeuden ansiosta. Aidatulla sisäpihan asuntopihalla voi nauttia auringosta kirjaa lukien tai grillaillen. Sisäpihaa hieman korkeammalla olevalle pihalle pääsee kauniita kivilaattaportaita pitkin. Tällaiseen kotiin on helppo ihastua. Yhtiössä on laadukas urheilu/punttisali, lenkkisauna ja saunat omille vuoroille. Pitäjänmäki on alueellisesti erittäin merkittävä eläväinen yhdistelmä asunto- ja yritysaluetta. Alueella asuu n. 17000 asukasta ja työpaikkoja on tarjolla n. 25000 kappaletta. Alueella onkin kokoonsa nähden erinomaiset palvelut. Alueen urheilutarjonta on myös poikkeuksellisen laadukasta mm. tennis- ja jalkapallohalleineen ja Talin alue on yksi Helsingin kauneimmista ulkoilualueista. Raide-Jokerin myötä Pitäjänmäen kulkuyhteydet paranevat edelleen ja Helsinkiin kuin Espooseenkin pääsee nopeasti. Pitäjänmäentien ilme on uudistumassa viihtyisäksi kaupunkibulevardiksi puurivistöineen ja raitiolinjoineen. Samaan aikaan ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään. Raide-Jokerin pysäkki on talon edessä kadun puolella. Kodin vierestä löytyy myös City-Market ja Alko. Alue kehittyy merkittävästi tulevina vuosina ja nyt sieltä kannattaakin ostaa itselleen koti. Soita ja sovi oma henkilökohtainen esittely unelmien kotiisi. Tämä koti menee nopeasti kaupaksi.

Perustiedot

Kohdenumero
21092418
Sijainti
Pitäjänmäentie 20, 00380 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, terassi (yj, 2h,kt)
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
46 m²
Kokonaispinta-ala
46 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu.
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
Sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
289 000,00 €
Velaton hinta
289 000,00 €
Neliöhinta
6 282,61 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
211,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
211,60 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
22,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Kuntosali kuuluu osakkaiden käyttöön ja samoin lenkkisauna. Laajakaista (Telia) 10M 3,9 euroa/kk, Saunavuoro maksaa 20 euroa/kk. Kts. tilinpäätöksen vastiketiedot.

Asunnon lisätiedot

Lisätietoja
valokuitu
Asuntoon kuuluu
hissi, kaapeli-tv, oma sopimus
Varaston käyttö
kellarikomero myyjän käytössä
Kauppaan ei kuulu
Irtaimisto
Energiatodistus
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Isännöitsijäntodistuksen mukaan vesikiertoinen lämmönjako, koneellinen ilmanvaihto
Näkymät
Suojaisat sisäpihanäkymät lounaan suuntaan.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Olohuoneen kuvaus
Sälekaihtimet Lattia: Parketti Seinät: Maalattu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni, astianpesukoneliitäntä, astianpesukone, kaapistot, induktioliesi, liesituuletin hormiin Lattia: Parketti Seinät: Maalattu, välitilalasi
Kylpyhuoneen kuvaus
Peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähkö), kiinteät valaisimet, suihku, suihkuseinä, wc ja bide-suihku Lattia: Laatta Seinät: Laatta
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä 3 saunaa, Joista yksi kuntosalin vieressä ja toinen samalla käytävällä tämän kodin kanssa.
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Säilytystilojen kuvaus
Hissi, kellarikomero, saunax3, urheiluvälinevarasto, pesutupa, kuivaushuone, kuntosali, Telia taloyhtiölaajakaista, lastenvaunuvarasto, väestönsuoja
Muut tilat
Sälekaihtimet, liukuovikaapisto Lattia: Parketti Seinät: Maalattu
Muuta kauppaan kuuluvaa
eteisen peilikaapit (halkeama peilissä)

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
5766 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Pitäjänmäentien ja Purotien puoleinen julkisivu on suojeltu kaupunkikuvallisesti ja teollisuushistoriallisesti arvokkaana rakennuksena sr-2 merkinnällä. Lisäksi pääsisäänkäyntinä (A-porras) toiminut porrashuone on suojeltu asemakaavassa sr-2 merkinnällä. Kaavoituksesta lisätietoa Helsingin kaupunki (09) 310 1691 / https://kartta.hel.fi/ Skanskan hanke meneillään Kutomotie 1:ssä. https://kodit.skanska.fi/taloyhtiot/helsinki/pitajanmaki/helsingin-valaja/ Liitteitä kaavoitushankkeista liitteinä välittäjältä.
Pihan kuvaus
Asuntopiha on tämän huoneiston käytössä.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Talin Trendi, Helsinki
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Saara Klasila saara.klasila@kiinteistotahkola.fi 0207488288
Huolto
huoltoyhtiö
Tehdyt remontit
Talo on alkujaan 1940-luvulla rakennettu tuotanto- ja toimistorakennus. Vuonna 2011 talo on saneerattu laadukkaiksi loft-asunnoiksi. Suoritettu normaalia kunnossapitoa ja huoltoa, sekä rakennuttajan 10v. vastuukorjauksia. (mm. sokkelin maalaus, patolevyt). 2018 Suoritettu ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö 2020 Suoritettu palovaroittimien uusiminen 2021 Suoritettu Purotien päädyn ikkunoiden ulkopokien kunnostustyöt
Tulevat remontit
2023 Pitäjänmäentien puolen ikkunoiden ulkopokien kunnostuksen suunnittelu, yhden saunan lauteiden uusinta 2024 Pitäjänmäentien puolen ikkunoiden ulkopokien kunnostus 2025 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2028 Palovaroittimien uusiminen
Taloyhtiössä muuta
Yhtiö omistaa 3555/8593 osaa Helsingin kaupungin Pitäjänmäen kaupunginosan korttelissa 46004 tontista nro 10 (kiinteistötunnus 91-46-4-10). Tontin muut omistajat ovat: As Oy Talin Continental, As Oy Talin Custom Made, As Oy Talin Cool ja Talin Pysäköintihalli Oy. Kaikki tontin omistavat yhtiöt ovat allekirjoittaneet sopimuksen kiinteistön hallinnan jakamisesta ja rasiteluonteisista oikeuksista, jossa on sovittu mm. tonttiin ja yhteisiin tiloihin liittyvien kustannusten jakamisesta ja yhteisjärjestelyjen toteuttamisesta. Tontin kokonaispinta-ala on 5.766 m2. Yllä mainitulla yhtiöillä on tontin nro 10 omistajina rasitesopimus tontin nro 9 omistajan kanssa. Sopimuksen mukaan tontilla nro 10 on pysyvä oikeus korvauksetta käyttää tontin nro 9 alueella sijaitsevaa ajoyhteyttä tontilla nro 10 sijaitseviin autohalleihin. Rasite koskee myös tontin nro 10 jätehuollon kuljetuksia. Hallinnanjakosopimuksen perusteella yhtiö osallistuu yhteisten tilojen (piha-alueet ja rakenteet, saunat, kuntosali, pesulat ja kerhotilat) alueella tehtäviin kunnostustoimiin sopimuksen mukaisella osuudella, joka on tämän yhtiön osalta 41,42 % toteutuneista kustannuksista. Esitykset yhteisiin tiloihin tehtävistä hankkeista tekee yhteistilatoimikunta, joka koostuu yhtiöiden hallitusten puheenjohtajista.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Ruokakaupat: S-Market n. 0.1km K-Market n. 1.6km
Lisätietoa palveluista
Kaikki on lähellä. Pitäjänmäellä on paljon työpaikkoja ja näin myös luontaista elämää. Alueella myös erinomaiset liikunnalliset mahdollisuudet Talin urheilupuistossa ja sen ympärillä olevissa halleissa. Alueen palvelut kehittyvät vielä lisää, kun alueen kaupunkibulevardi toteutetaan joskus tulevaisuudessa.
Liikenneyhteydet
Erinomaiset: Liikenneyhteydet: Laaja bussiverkosto vieressä n. 0.05km, Raide-Jokerin pysäkki n. 0.05km Haagan juna-asemalle n. 800m, josta mm. lentokentälle suora yhteys.
Koulut
Koulut: Strömbergin ala-aste n. 0.2km Helsingin ranskalais-suomalainen koulu n. 1.6km
Päiväkoti
Päiväkodit: Päiväkoti Mestari n. 0.2km

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita