Siirry sisältöön

Käenlinna 4

Hämeenlinna, Hattelmala

omakotitalo , Ak: oh,k,et,wc/psh, ullakkotilat.

Pinta-ala
50 m²
Velaton hinta
119 500 €

Kohteen kuvaus

Hattelmalanharjun kainalossa, rauhallisella asuinalueella tarjolla tunnelmallinen, pienen perheen omakotitalo. Talossa mukana pieni pala 1940-luvun historiaa. Talo omalla, vihreällä ja väljällä tontilla, jolla on asemakaavan mukaan iso rakennusoikeus, jota vielä myös jäljellä. Tontilla oma, erillinen piharakennus, jossa verstas-, sekä varastotilaa ja myös idyllinen pihasauna. Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesijohto- ja viemäriverkostoon, tämän lisäksi tontilla on vesikaivo, vaikka puutarhan kasteluun. Rakennuksessa tiloja kahdessa tasossa. Alakerrassa olohuoneen ja keittiön lisäksi pesu- ja kodinhoitotilat, sekä tilava eteinen. Ullakkotilassa iso makuutila, joka on helppo jakaa vaikka kahdeksi tilaksi tarpeesi mukaan. Rakennukseen on tehty merkittäviä korjauksia ja kunnostuksia aikojen saatossa mm. pesutilat on remontoitu, käyttövesiputket uusittu ja rakennuksen perustusta ym. kunnostettu 2015-2016. Talon vesikatto on myös uusittu 2022. Myös piharakennusta on huollettu ja kunnostettu. Tässä hieno mahdollisuus pienen tilan tarvitsijalle tai suuremman talon rakentamista harkitsevalle. Tämä on monen mahdollisuuden paikka. Kohdetta sinulle välittää ja esittelee Sp-koti Hämeenlinna Ensio Repola p. 045 134 1962 sp. ensio.repola@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21116065
Sijainti
Käenlinna 4, 13430 Hämeenlinna
Tyyppi
omakotitalo
Huoneistoselitelmä
Ak: oh,k,et,wc/psh, ullakkotilat.
Asuintilojen pinta-ala
50 m²
Muiden tilojen pinta-ala
32.6 m²
Kokonaispinta-ala
82.6 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala perustuu Hämeenlinnan kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteeseen, sekä omistajan tekemään lattiapintojen mittaukseen. Pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Kerrokset
2
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
2 kk kaupanteosta/ sopimuksen mukaan.

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
119 500,00 €
Velaton hinta
119 500,00 €
Neliöhinta
2 390,00 €/m²

Muut maksut

Lisätietoja maksuista
Nykyisellä omistajalla kulut: - Kiinteistövero (2023) 357,57€. - Sähköä mennyt n. 8000-9000 kWh/vuosi. - Polttopuuta n. 6-8 heittomottia lämmitykseen/vuosi. - Vesilasku Hs-veden laskutuksen mukaan. - Hulevesimaksu 45 euroa/vuosi. Nuohous tehty kerran vuodessa taloon ja piharakennukseen 2 vuoden välein. - Rakenteilla oleva valokuitu 39,90 €/ kk (1000/1000 Mbit/s) 24 kuukauden sopimuksena, jonka kokonaishinta sopimuskaudelta 1 152,60 €.

Asunnon lisätiedot

Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset
Omakotitalo.
Lisätietoja
valokuitu
Asuntoon kuuluu
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy
Kauppaan ei kuulu
Irtaimisto.
Energialuokan lisätiedot
Kohteeseen ei ole hankittu energiatodistusta, sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Hankitaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Yleiskunto
tyydyttävä
Lisätietoa kunnosta
Korjattu ja hoidettu rakennus.
Lämmitysjärjestelmä
puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu
Lämmitysjärjestelmän lisätiedot
Toimii.
Ilmanvaihto
painovoimainen
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
Valokuituliittymä (ei vielä käytössä)
Tehdyt remontit
- Talon sivuilta vaihdettu maamassoja (multaa poistettu, lisätty sepeliä2023. - Vesikate uusittu 2022. - LVV vaihdettu 2022 (n. 60 litraa). - Talon ulkomaalaus (virtasen öljymaali), Ikkunapeltejä uusittu ja yläkerran ikkunoista osa uusittu (kierrätysikkunoita) 2021 - Kellarin ulkopuolinen puukoppi uusittu 2020. - Piharakennuksen verstas lämpöeristetty 2018. - Puuliiteri laatat 2017. - Perustus (osa) korjaus (wc:n ja psh kulma). Perustus korjattu hengittäväksi matalan ulkonurkan vuoksi. Samalla vaihdettu seinärungon alajuoksu osassa taloa (etupiha, osittain keittiön saakka) ja vaihdettu maamassoja 2016. - Sauna ja pesuhuone saneerattu, käyttövesiputket uusittu ja kaivon puukoppi uusittu 2016. - Seinät valkolakattu (oh, yläkerta) ja oh lattia maalattu ja pihan maapintoja muokattu 2015. - Normaalia huoltoa ja kunnossapitoa tehty. Aikaisemman omistajan toimesta tehtyjä kunnostuksia mm. - Yläkerran ullakkotiloja otettu asumiskäyttöön 1996. - Ikkunoita uusittu, keittiö remontoitu 2010, ulkoseinä lisäeristetty (50 mm), sähköjärjestelmiä uusittu (keittiö ja olohuone).

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu
Rakennusmateriaali: Puurunko ja lautaverhoiltu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Profiilipelti, uusittu 2022. Kuisti/eteinen katto n. 2010.
Kattomateriaalit
Talon sisäkatot pääosin puupaneelia.
Olohuoneen kuvaus
Tilava oleskelutila, jossa maalattu vanhan ajan tyylillä oleva puulattia. Tilan seinät maalattua pintaa. Olohuoneesta käynti ullakkotilaa.
Keittiön kuvaus
Vuonna 2010 saneerattu tilava ja valoisa keittiö. Tilan lattia laminaattia ja seinät maalattua pintaa. Pakastin ja astianpesukone on integroitu kalusteisiin. Tilassa puulämmitteinen, varaava vuolukivitakka. Varustus: kaapistot, jääkaappi, pakastin, keraaminen sähköliesi/uuni, liesituuletin, astianpesukone ja kiinteät valaisimet. Työtasot laminaattia.
Makuuhuoneen kuvaus
Talon makuutila ullakolla. Tila mahdollista jakaa monella tapaa palomuurin kohdalta kahdeksi makuutilaksi, oman tarpeesi mukaan. Makuutilan lattia parkettia ja seinät maalattua puuta. Nukkumatilaa myös mahdollista järjestää alakerran olohuoneeseen.
Makuuhuoneiden määrä
1
Kylpyhuoneen kuvaus
Yhdistetty psh/wc tila. Tila saneerattu kokonaan n. 2015. Seinä ja lattiapinnat laatoitettu. Tilan varustus: suihku, suihkukaappi, wc-istuin, bidee-suihku, peili, allaskaappi, käsienpesuallas, kiinteät valaisimet.
Saunan kuvaus
Sauna piharakennuksessa.
Saunan lattia
betoni
Saunan seinät
puu
Saunan kiukaan tyyppi
puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kodinhoitotila, jonka seinäpinta osittain laatoitettu ja lattia laattaa. Tila saneerattu 2015. Tilassa pesukoneliitäntä, lvv, sekä vesimittari.
Säilytystilojen kuvaus
Hyvät. Piharakennus, puuliiteri (kevytrakenteinen), maakellari (irtaimen varastona talon alla), kiinteät kaapistot.
Muut tilat
Iso sisääntuloeteinen, jonka seinät puupaneelia ja lattia lautaa. Tilassa säilytyskomerot.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, rullaverhot, verhotangot, naulakko (eteinen), osa eteisen kaapeista, lvv, ilmalämpöpumppu, kiinteät kaapit, tv-antenni, pyykinkuivausteline, jätesäiliö, pihan istutukset, kuivauskaappi piharakennuksessa, pressutalli.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1446 m²
Tontin tehokkuusluku
0.25
Tontin rakennusoikeus
Kaavan mukaan rakennusoikeutta käyttämättä tontilla yli 250 k-m2.
Kiinteistötunnus
109-22-18-9
Tontin omistus
oma
Lisätietoja tontista
Isojen puiden reunustama, suojainen ja monimuotoinen tontti, jossa rinnettä ja osaksi tasaisempaa aluetta. Istutuksia, pensaita ja puita, sekä vihreää nurmipihaa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin kaavoitustiedot

Hämeenlinnan kaupunki.

Lisätietoa muista rakennuksista
- Piharakennus; rv. n. 1947 (ulkomitat 3,95m x 12,5m). - Puuliiteri (kevytrakenteinen), kellari.
Pihan kuvaus
Hoidettua pihaa ja nurmikenttää.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
K-market Visamäki n. 2 km, Hämeenlinnan keskusta ja kauppakeskus Goodman n. 5 km.
Koulut
Miemalan ala-aste n. 2,1 km.
Päiväkoti
Visamäki n. 2,2 km.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita