Siirry sisältöön

Saimaankatu 3

Helsinki, Alppila

kerrostalo 1942 , Oh-mh+k+kph+et

Rakennettu
1942
Pinta-ala
33 m²
Velaton hinta
179 000 €

Kohteen kuvaus

YKSIÖ, JOKA TUNTUU MELKEIN KAKSIOLTA. VALOISA JA SIISTINÄ PIDETTY HUONEISTO ISOLLA KEITTIÖLLÄ JA OLOHUONE-MAKUUHUONE-YHDISTELMÄLLÄ SAIMAANPUISTON KALLIOISILLA NÄKYMILLÄ. HISSITALO. PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET LÄHELLÄ. Kauniissa keittiössä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa ilman ahtauden tunnetta. Sinne mahtuu isokin ruokapöytä. Olohuone-makuuhuone on helppo kalustaa sekä oleskelua, etätyöskentelyä että nukkumista varten. Kylpyhuone on erityisen hyvällä maulla remontoitu vuonna 2021. Säilyltystilaa on myös eteisessä ja taloyhtiön verkkokellarikopissa. Näkymät huoneistosta ovat kauaskantoiset ja vehreät. Taustalla pilkottaa Tripla-ostoskeskus, jonne on lyhyt kävelyetäisyys. Juna-asema ja raitiovaunupysäkki ovat myös lähellä. Tässä kodissa on helppo asua ja viihtyä pitkäänkin. Tervetuloa esittelyyn! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Timo Kettunen Kiinteistönvälittäjä, LKV Puh. 050 445 0998 | timo.kettunen@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Ukkohauentie 11-13B, 02160 Espoo Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Perustiedot

Kohdenumero
21189604
Sijainti
Saimaankatu 3, 00520 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
Oh-mh+k+kph+et
Huoneita
1 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
33 m²
Kokonaispinta-ala
33 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 2h Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 33m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu. Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 51 39 standardin mukaisesti.
Kerrokset
4
Asuinkerrosten määrä
4
Rakennusvuosi
1942
Käyttöönottovuosi
1942
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
heti tai sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
179 000,00 €
Velaton hinta
179 000,00 €
Neliöhinta
5 424,24 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
280,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
280,50 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
5.7.2024 muuttuu vastike 280,50 €/kk ensi kesäkuuhun asti.

Muut maksut

Vesimaksu
23,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Kukin osakas vastaa oman huoneistonsa käyttösähkön ja kylpyhuoneen lattialämmityssähkön kustannuksista omalla sähkösopimuksellaan. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Yhtiökokous pitämässään kokouksessa antoi hallitukselle valtuudet periä kahden kuukauden hoitovastikkeen tai jättää perimättä taloudellisen tilanteen niin salliessa. Taloyhtiö siirrettiin sähköiseen huoneistotietojärjestelmään 23.10.2024. Osakeluettelon ylläpitämisestä huolehtii maanmittauslaitos. Huoneiston omistajuuden yhteydessä on osakkaan haettava omistuksen sähköistä rekisteröintiä kahden kuukauden kuluessa luovutuskirjan allekirjoituksesta. Rekisteröinnin kuluista vastaa siten ostaja.

Asunnon lisätiedot

Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
hissi, kaapeli-tv, kosteusmittaus tehty
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, kiinteät valaisimet
Kauppaan ei kuulu
Kirjahylly ja muut irtokalusteet eivät kuulu.
Energialuokka
D2018
Energialuokan lisätiedot
E=137 voimassa 18.4.2033
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Näkymät
Näkymät Saimaanpuistolle päin, jonka ylitse näkyy Tripla ja Pasilan juna-asema.
Tehdyt remontit
Taloyhtiö teettänyt keittiö, kylpyhuoneen sekä eteisen osalta kunnostukset valvoen työnsuoritusta.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Saimaanpuistikko on merkattuna tulevaan kaavaan VP/s. Suojeltava puisto, joka on kaupunkikuvallisesti, maisemallisesti, puustoinen tai kulttuurihistoriallisesti arvokas. Puisto on viher- ja ekologisen verkoston jatkuvuuden kannalta merkittävä osa kokonaisuutta. Virkistys- ja viheryhteyden jatkuminen ympäröiville viheralueille tulee olla sujuva, puistoinen ja helposti hahmoteltavissa. HEL 2017-008027 Kaavan nro 12829 Kysy lisätiedot Helsingin kaupungin rakennusvalvonnasta.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
tiili
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili
Olohuoneen kuvaus
Olohuone / makuutila Lattia: lauta Seinät: maalattu/sisustuslevyä
Keittiön kuvaus
Jenkki jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, aktiivihiililiesituuletin, välitila kaakeli, työtasot laminaattia, pesukoneliitäntä ja pyykinpesukone, erillinen mikroaaltouuni, kiinteät valaisimet työtason päällä. Ikkunassa sälekaihtimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Wc/Kph: Wc-istuin, bidee-suihku, suihku, peilikaappi, käsienpesuallas, allaskaappi ja pyyheliinakuivaustanko. Seinät kaakelia ja lattia laattaa, lattialämmitys. Kylpyhuoneeseen lasiovi.
Säilytystilojen kuvaus
Taloyhtiössä on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan pesutupa ja varastohuone.
Muut tilat
Eteinen: Kaappi ja naulakko. Seinät maalattu ja lattia lautaa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Liukuovikaapisto makuuhuoneessa.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
948 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Helsingin kaupungin rakennusvalvonta puh. 09 310 2611.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Fredriksberg Bostadaktiebolaget
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Karhupuiston Isännöinti Oy Isännöitsijä Leena Talvela-Pietikäinen Vastuunalaisena isännöitsijänä Jari Lampén Porthaninkatu 10 00530 HELSINKI
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Kiinteistöpalvelu Jokinen Oy Sakarinkatu 4 00530 HELSINKI
Taloyhtiöön kuuluu
talopesula, vinttikomero, kellarikomero, urheiluvälinevarasto
Tehdyt remontit
Vesikaton kunnostus 1985 Sähkö 1986 Vesi- ja viemärijohdot 1992 Lämmönjakokeskus 1995 Ikkunat 1 998 Hissien uusiminen 2002 Kadunpuolen ulko-ovet kunnostettiin 2004 Pihakalusteet 2007 Vesikaton turvalaitteiden uusiminen 2008 Lämmityskeskus; patteriverkoston ja käyttöveden moottoriventtiilit ja säätölaitteet 2008 Ulko-ovien koodilukitukset 2009 Pihan asfaltointi, pihakivetyksien asennus 2010 Julkisivun rappauskorjaus ja maalaus 2010 Pihan saneeraus 2010 Pihasaneerausta mm. muurin korjaus 2011 Pihan puolen oven karmien uusiminen ja ovien kunnostus 2012 Vedonparantajat 2012 Porraskäytävien, vinttien ja kellareiden automaattivalaistus (Led) ja johdotukset 2015 Pesula; automaattivalaistus ( Led), pesukoneen ja kuivausrummun uusiminen 2016 Käytävän mattojen uusiminen ala-auloihin 2017 Vulcan sähköinen vedenkäsittelylaite 2018 Huoneiston B 27 märkätilan laajennus ja korjaus 2018 Huoneiston A 23 märkätilan ja huoneen keittiönurkan vesivauriokorjaus 2019 Huoneistojen A 1 7, A 20 ja A 8 märkätilan laajennukset ja kunnostukset 2020 Ilmanvaihtokanavien puhdistustyöt 2020 Sokkelin rapautumien korjaus ja maalaus 2020 Huoneiston A 14 märkätilan laajennus ja kunnostus 2020 Huoneiston B 44 märkätilan laajennus ja kunnostus 2021 Huoneiston B 45 märkätilan ja keittiön vesivauriokorjaus sekä B 46 huoneen vesivauriokorjaus 2021 Huoneiston A 1 3 märkätilan vesivauriokorjaus 2021 Huoneiston B 41 märkätilan laajennus ja kunnostus 2022 Ulko-ovien lakkaus 2023 Liikuntasaumojen korjaus 2023
Tulevat remontit
Pihavarusteet ja rakenteet, räystäskourut: jalkarännien maalaukset 2024, Lämmitysjärjestelmä: lämmitysverkoston tasapainotus ja kaukolämpökeskuksen uusiminen 2027-2028. Lukitusjärjestelmä uusiminen 2028.
Taloyhtiössä muuta
Helsingin kaupunki kehittää Savonkadun aluetta, joka vaikuttaa taloyhtiön ympäristöön. Asiasta lisätietoa; www.savonkatukehittyy.fi Taloyhtiö on siirretty sähköiseen huoneistotietojärjestelmään 20.10,2023. Osakkaan on haettava omistuksen sähköistä rekisteröintiä kymmenen vuoden kuluessa osakeluettelon siirrosta, jos osakirja on hallussasi, osakekirja on pankissa lainan vakuutena tai osakekirja on kadonnut tai tuhoutunut. Jos huoneisto vaihtaa omistajaa, osakkaan on haettava omistuksen rekisteröintiä kahden kuukauden kuluessa luovutuskirjan allekirjoituksesta tai omistusoikeuden siirtymisestä, jos osakas on saanut osakekirjan kaupalla, osituksessa, lahjana jne. osakeluettelon siirron jälkeen, osakekirjassa on oltava siirtomerkintä tai jos osakas on saanut osakekirjan perintönä tai testamentilla osakeluettelon siirron jälkeen, mukana on oltava alkuperäinen saantoasiakirja.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Triplan kauppakeskus ja useita ruokakauppoja lähellä.
Liikenneyhteydet
Juna- ja raitiovaunuyhteys lähellä. Paikallisbussilinjat. Hyvät pyörätieyhteydet.
Koulut
Alueella tai alueen läheisyydessä useita kouluja.
Päiväkoti
Alueella tai alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita