Siirry sisältöön

Lindvallinkatu 4

Forssa, Korkeavaha

kerrostalo 1972 , 2 h + k

Rakennettu
1972
Pinta-ala
60 m²
Vuokra
600 €/kk

Kohteen kuvaus

Ihana parvekkeellinen kaksio lähellä arjen palveluita. Asunnossa on uusitut vaaleat pinnat ja paljon säilytystilaa. Vuokra 600€/kk + vesiennakko 25€/kk/hlö. Vuokralainen ottaa oman sähkösopimuksen. Luottotiedot oltava kunnossa. Kotivakuutus vastuuvakuutuksella vaaditaan. Ei lemmikkejä. Ei tupakointia. Vapautuu viimeistään 1.8.

Perustiedot

Kohdenumero
21247211
Sijainti
Lindvallinkatu 4, 30100 Forssa
Tyyppi
kerrostalo
Huoneistoselitelmä
2 h + k
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Kerrokset
3
Asuinkerrosten määrä
7
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
1.8.2024
Vuokra-aika
toistaiseksi
Erityiset ehdot
Luottotiedot oltava kunnossa. Kotivakuutus vastuuvakuutuksella vaaditaan. Ei lemmikkejä. Ei tupakointia.
Tupakointi sallittu
Ei
Lemmikit sallittu
Ei

Hinnat ja kustannukset

Vuokratiedot

Vuokra
600,00 €/kk
Vuokranmaksupäivä
2. päivä
Vuokravakuus
2 kk

Muut maksut

Vesimaksutyyppi
oma mittari

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Lisätietoja
taloverkko
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke
Energialuokka
D2018
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
vesikeskuslämmitys

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopakate
Olohuoneen lattia
laminaatti
Olohuoneen seinät
maalattu, tapetti
Keittiön lattia
laminaatti
Keittiön seinät
maalattu
Liesi
sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneiden määrä
1
Makuuhuoneen lattia
laminaatti
Makuuhuoneen seinä
tapetti
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
19206 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto-Oy Forssan Korkeavaha
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Forssa. Sava Jari p. 010 228 7355
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Talohuolto Pajuniemi Oy
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv
Taloyhtiön autopaikat
Parkkipaikkoja: 104
Taloyhtiön autotalleja
64
Tehdyt remontit
1995 siivousparvekkeiden kunnostus- ja maalaustyö. 1986 yläpohjien eristäminen puhallusvillalla. 1996 kadunpuoleisten ikkunoiden uusinnat. 1999 vesikaton uusinta. 2003 käyttövesiputkistojen saneeraus. 2007 vesimittarit asennettu kaikkiin huoneistoihin. 2008-2010 autotallirakennusten peruskorjaus. 2010 savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin, kaikkien asuinrakennusten julkisivusaneeraus joka käsitti myös ulkovaipan lisäeristämisen ja siivousparvekkeiden kunnostamisen. 2011 Pihan kunnostus ja pengerryksen teko (talo 4), Pyörösuojan ovi uusittu (talo 1), Huoneistoparvekekattojen huoltomaalaus (vain osaan), Hissikonehuoneiden seinien ja kattorakenteiden saneeraus (talo 1), Kunnostamattomien märkätilojen saneeraus, Saunatilojen kunnostuksia, Lämmönjakoverkoston kuntotutkimus, Viemärijärjestelmän kuntotutkimus, Poistopuhaltimien huolto, Ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, Porrasaskelmien korjauksia. 2012 Pihapäällysrakenteiden korjauksia (kaikki talot), Rappukäytävien ulko-ovet ja pielirakenteet uusittu, Saunatilojen kunnostuksia, Hissien ovien ja ovenpielien uudelleenpinnoituksia, Sähköjärjestelmien huoltotöitä (keskukset imuroitu, liittimet kiristetty), Asuinrakennusten ulko-ovien lukitukset uusittu. 2013 Asuntojen lukitusjärjestelmän uusiminen, Valokuituliittymä ja tietoliikenneverkon modernisointi, Porraskäytävien maalaukset (alakerrat), Porrashuoneiden valaisimet uusittu LED-valaisimiksi, Asennettu uudet yhdistelmätaulut ala-auloihin, Pihatöiden loppuunsaattaminen talo 4, Loput talosaunat kunnostettu ja uudistettu, Loput talosaunat kunnostettu ja uudistettu. 2014-2015 pihojen kunnostuksia. 2016 Talo1 lämmönsiirtimen ym. uusinta. 2017 Jälkiheijastavat kerrosnumeroinnit maalattu kaikkiin kerroksiin. 2018 huoneistoparvekesaneeraus, ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, sekä älykäs ilmanvaihtojärjestelmä. 2019 hissien uusinta, viemärien korjauksia. 2020 pyykkituvan pesukoneen uusinta ja kondenssikuivaimen hankinta, lämmitysjärjestelmän perussäätö, venttiilien ja termostaattien tarkistus, raitisilmaventtiilien suodattimien uusinta, saunojen korjaaminen, pysäköintialueen laajentaminen (talo 3). 2022 pihatöiden loppuunsaattaminen, piha-alueen uudistaminen (talo 4).
Tulevat remontit
Seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: 2023 pohjaviemärin kuvaus, kattokaivojen tarkastukset, autotallien päätyjen laudoitusten uusiminen. 2024 ei suunniteltuja korjauksia. 2025 esteettömyyden parantamistyöt, lukituksen uusiminen. 2026 vanhan kattilalaitoksen purku. 2024-2027 lämmön talteenoton suunnittelun aloittaminen, lämmön talteenoton asentaminen, lämmönsiirtimien uusinta 3 kpl, Kiinteistöautomaation uusinta.
Omien asuntojen määrä
1
Omien asuntojen pinta-ala
60,0 m²
Liiketilojen määrä
1
Liiketilojen pinta-ala
124,0 m²
Taloyhtiössä muuta
Yleiset tilat: Kuivaushuone, mankelihuone, ulkoiluvälinevarasto 10kpl, pesutupa, kellarikomero ja kylmäsäilytystilat, väestönsuoja. Muuta: Taloyhtiö omistaa talonmiehenasunnon talossa 1, as C 51, osakkeet 185611-189660 yht. 4050 kpl, sekä neljä ulkoiluvälinevarastoa, talokylmiötä ja alajakokeskusta kussakin asuinrakennuksessa, kuusi saunaosastoa, kuusitoista lämmintä autotallia, joista 11 on autotallikäytössä, 2 kuivaushuoneina, 2 pyöräsuojina ja 1 kalustovajana. Neljä väestönsuojaa, liikehuoneisto talossa IV, talossa n:o II sijaitseva talopesulaosasto. Kaikilla asuinhuoneistoilla on huoneistokohtaiset varastot. Kylmä vesi ja lämmin vesi laskutetaan toteutuneen kulutuksen mukaisesti. Etäluettavat vesimittarit. Osakkeenomistaja vastaa viimekädessä huoneiston vesilaskusta, mikäli vuokralainen jättää sen maksamatta. Taloyhtiöön on hankittu Lounea Oyj:ltä Kiinteistöliiton jäsentarjouksen mukainen, nopeudeltaan 10/10 Mbit laajakaista kaikkiin huoneistoihin. Kaikki asukkaan tilaamat lisäpalvelut kuten lisänopeudet Lounea veloittaa suoraan asukkaalta. Taloyhtiö on Kiinteistöliiton jäsen, jäsennumero 338455. Taloyhtiöllä on kotisivut osoitteessa www.spisannointipalvelut.fi. Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on aina saatava lupa taloyhtiöltä ja purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin. Asbestilaki ei vaikuta taloyhtiössä voimassa olevaan kustannustenjakoon.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita