Siirry sisältöön

Suonotkontie 5

Helsinki, Maunula

kerrostalo 1962 , 2h+k

Rakennettu
1962
Pinta-ala
58.5 m²
Velaton hinta
237 000 €

Kohteen kuvaus

Vehreässä Maunulassa myynnissä hissitalon kolmannesta kerroksesta valoisa läpitalon asunto. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu. Alunperin kahden makuuhuoneen asuntoon on lisätty erillinen makuutila/-alkovi, joka toimii myös työtilana. Hyvin suunniteltu ja toimiva keittiö, joka remontoitu v. 2021. Upeat isot piha-alueet, mistä löytyy useita puulajeja, omenapuita ja marjapensaita. Täällä on vihdytty pitkään ja nyt aukeaa seuraavalle tilaisuus asua upeiden ulkoilualueiden, hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien vieressä. Kävelymatka Raidejokerin pysäkille. Tämä asunto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! MYYNTIÄ HOITAA: MIA LUCENIUS 050 521 7949 mia.lucenius@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21298301
Sijainti
Suonotkontie 5, 00630 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2h+k
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
58.5 m²
Kokonaispinta-ala
58.5 m²
Kerrokset
3
Asuinkerrosten määrä
4
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1962
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
222 420,41 €
Velkaosuus
14 579,59 €
Velaton hinta
237 000,00 €
Neliöhinta
4 051,28 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
280,80 €/kk
Rahoitusvastike
103,14 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
383,94 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
18,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
e / kk
Saunamaksu
8,00 €/kk
Lisätietoja maksuista
Autotallit 34,5€ - 47,15€/kk ja pesutupa 2€/tunti tai 10€/kk. Hallituksella valtuudet kerätä tarvittaessa enintään 2 kk:n ylimääräiset hoitovastikkeet. Taloyhtiö sijaitsee vuokratontilla: muutokset vuokran määrässä vaikuttavat vastikkeeseen ja (erityisesti vuokrasopimuksen päättymisajankohdan jälkeen 31.12.2025) nämä muutokset voivat olla merkittävästi osakehuoneiston käyttökustannuksia lisääviä. Kts liitteet täydennysrakentamisesta ja maanvuokrasopimuksesta (2025 uusitaan). Maanvuokrasopimuksen tonttikohtaista arviota ei vielä ole, lisätiedot liitteessä.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Energialuokka
F2018
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
harjakatto
Kattomateriaali
pelti
Olohuoneen lattia
parketti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön lattia
parketti
Keittiön seinät
maalattu
Keittiön varusteet
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Liesi
induktio
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneen lattia
parketti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet
Säilytystilojen kuvaus
kellarikomero
Muut tilat
tilava vaatehuone, missä parkettilattia

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
8771 m²
Tontin omistus
vuokrattu
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra
27 272,59 €/vuosi
Tontin vuokra-aika
31.12.2025
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto-Oy Säästölaita
Isännöitsijän yhteystiedot
Aare Isännöinti Oy, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo, Timo Metsälä p. 0201986700 asiakaspalvelu@aarre.fi
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kotikatu Oy, Oulunkylä
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
autotallipaikkoja: 15, piha-autopaikkoja: 20, lisätietoa: Yhtiön autopaikat jaetaan jonotuksen perusteella.
Tehdyt remontit
Katso kokonaisuudessaan suoritetut korjaukset dokumentti. Mm. 2000 hissien rakentaminen, 2004 vesikaton korjaus ja massaus, 2005 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2009 lukituksen uusiminen, 2012 linjasaneeraus aloitettiin, talojen välinen kaukolämpöputki uusittiin, 2013 linjasaneerausurakka valmistui: viemäri- ja käyttövesiputket, kylpyhuoneet, ilmanvaihto, kiinteistön sähkönjakelujärjestelmä, antenniverkko, puhelin- ja tietoliikennejärjestelmä, irtaimistovarastot, saunaosasto, pesutupa, porrashuoneiden kunnostus sekä maalaus, autojen lämmitystolpat, kunnostettiin AB-talon pihan sadevesijärjestelmä ja CDE-talon puiston puoleinen sokkeli ja salaojat, sadevesikourut, 2014 syväjätekeräysastiat, leikkipaikan kunnostus, 2015 autotallien 10 ovea uusittu, AB-talon Suursuontien puoleisen päädyn saunakäytävän ja CDE-talon teknisten tilojen käyntiovet uusittiin, muissa ulko-ovissa tehtiin huoltomaalauskunnostus, 2016 vesikaton huoltokorjaukset ja kulkusiltojen jatkaminen ja turvakiskon asentaminen CDE-talon katolle, kuntoarvio, 2017 aurinkopaneelien asentaminen A-B-talon katolle 40 kpl n. 100m2, sähköisten infotaulujen asentaminen, polkupyöräkatoksen asentaminen yläpihalle, kiinteistöstrategian laatiminen, julkisivu- ja parvekerakenteiden sekä perusmuuri ja alapohjarakenteiden kuntotutkimus, 2018 lämmönsiirtimen uusiminen, patteriverkoston tasapainotus, julkisivu- ja parvekerakenteiden sekä perusmuurin ja niihin liittyvien detaljien peruskorjauksen suunnittelu, alapohjien tuulettumisen parantaminen, 2019 VSS-suojien kunnostukset ja tiiveyskokeet ja tarvikkeiden täydennykset, CDE-talon varastokäytävän halkeamien tiivistäminen, maaperätutkimukset piha-alueen kunnostustöiden suunnitteluun, julkisivu- ja parvekerakenteiden sekä perusmuurin ja niihin liittyvien detaljien peruskorjaus alkaa, 2020 julkisivu-urakka valmistui: mm. julkisivurappaus uusittu vanhan mallin mukaisesti ja maalattu, päätyjulkisivujen eristettävyyttä parannettiin, sokkelit paikkakorjattiin ja maalattiin, parvekkeet peruskorjattiin ja lasitettiin, autotallien 5 ovea uusittu, ulko-oviin dormakaba-avausjärjestelmä, ilmanvaihtokanavat nuohottiin, tehtiin ilmamäärämittaukset ja ilmastoinnin säädöt, piha-alueen suunnittelu aloitettiin, vesikattoja paikkakorjattiin, 2021 pystyviemäreiden huuhtelu ja kuvaus, D-portaan viemärilinjan korjaus, CDE-talon alapohjan radonmittaukset, saattolämmityksen ongelmien selvittäminen ja korjaaminen, 2022: sisääntulosyvennysten tammilistojen huoltokäsittely (lakkaus), pohjakerroksen kuntotutkimus, talotekniikka-elementtien korjaus ja viemäripainumien korjaukset putkiremontin takuutyönä, julkisivuremontin takuukorjaukset, vesikattojen paikkamaalaus, CDE- talon alapohjan tuuletus muutettu ohjautumaan piipun kautta ulos, 2023 Energiatodistus, asuinhuoneistojen palovaroittimien uusinta.
Tulevat remontit
Korjaukset päätetty: täydennysrakentamisen suunnittelu Korjaukset suunnitteilla: 2027 Tammikäsijohteiden huoltokäsittely (lakkaus) Sisääntulosyvennysten tammilistojen huoltokäsittely (lakkaus) 2026 Piha-alueen kunnostustyöt: Sadevesi- ja salaojavesien hallinnointi piha-alueella, talojen välisen mäen loiventaminen, valaistuksen uusiminen led-valoilla toimivaksi, sähköautojen latauspisteiden asentaminen (piha+autotallit), asfalttipäällysteen paikkakorjaaminen / uusiminen 2024 Porraskäytävien ja aulatilojen huoltomaalaus 2025 Piha-alueen kunnostustyöt: Sadevesi- ja salaojavesien hallinnointi piha-alueella, talojen välisen mäen loiventaminen, valaistuksen uusiminen led-valoilla toimivaksi, sähköautojen latauspisteiden asentaminen, asfalttipäällysteen paikkakorjaaminen / uusiminen Ikkunoiden tiiveyskorjaukset ja huolto Kuntoarvion päivitys
Omien asuntojen määrä
1
Omien asuntojen pinta-ala
36,5 m²
Taloyhtiössä muuta
Hissit, sauna, huoneistokohtaiset varastot, ulkoiluvälinevarasto, talopesula, mankeli, pyöräkatokset, sähköiset ilmoitustaulut, väestönsuoja, kaapeli-TV, taloyhtiönetti 25M/25M. Langattoman verkon käyttöön tarvitaan ethernet-verkkokaapeli ja/tai reititin. Aurinkopaneelit.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita