Siirry sisältöön

Humalniementie 3-5

Helsinki, Yliskylä, Laajasalo

kerrostalo 1974 , 4h, k, kph, wc, lasitettu parveke (4h+k yj:n mukainen)

Rakennettu
1974
Pinta-ala
84 m²
Velaton hinta
360 000 €

Kohteen kuvaus

Tervetuloa tutustumaan upeaan, täysin remontoituun 4h+k -läpitalon päätyasuntoon Yliskylän paraatipaikalla! Tämä viehättävä koti sijaitsee taloyhtiön päädyssä ja ikkunoista tulvii luonnonvaloa kolmesta ilmansuunnasta. Avara olohuone johtaa lasitetulle parvekkeelle, joka toimii lisähuoneena keväästä syksyyn. Tanskalaista linjakasta suunnittelua ilmentää kaunis HTH-keittiö, jossa Tulikiven kivitasot ja integroidut kodinkoneet, tuovat luksusta arkeen. Kolme tilavaa makuuhuonetta sijoittuvat sisäpihan suuntaan, tarjoten rauhaa ja yksityisyyttä. Asunnossa on uusi, kaunis tammimosaiikkiparketti, joka korostaa kodin modernia mutta ajattoman eleganttia ilmettä! Päivittäistä elämää perheen tai pariskunnan kesken helpottaa erillis-wc sekä kylpyhuone, jotka ovat remontissa myös kokonaan uusittu tyylikkäin materiaalein. Hyvin hoidettu taloyhtiö omalla tontilla on yksi alueen arvostetuimmista ja kattavat peruskorjaukset, kuten putki-, katto- ja julkisivuremontit, on jo tehty! Tähän taloyhtiöön voit muuttaa ilman remonttihuolia. Sijainti on täydellinen: bussipysäkki on vain 150 metrin päässä josta pääsee Herttoniemen metroasemalle viidessä minuutissa ja ulkoilumahdollisuudet lenkkipolkuineen ja kuntoportaineen sekä palvelut, kuten kauppakeskus Saari, ovat kävelyetäisyydellä. Tämä koti on todellinen helmi, tervetuloa tutustumaan. Asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Hanna Daw Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi Instagram: hannadaw Sp-Koti Helsinki Kortteli https://www.saastopankki.fi/fi-fi/sp-koti/toimipisteet/helsinki-kortteli/hanna-daw

Perustiedot

Kohdenumero
21321504
Sijainti
Humalniementie 3-5, 00840 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, wc, lasitettu parveke (4h+k yj:n mukainen)
Huoneita
4 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ostaja on tietoinen, että ennen 1.1.1992 rekisteröityjen asunto-osakeyhtiöiden yhtiöjärjestyksessä ilmoitettu pinta-ala ei perustu nykystandardien mukaiseen mittaukseen ja saattaa olennaisestikin poiketa nykystandardien mukaisesta asuinpinta-ala tiedosta. Tämän vuoksi tämän ikäisessä kohteessa mainittu pintaala saattaa poiketa nykyisten standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Nykystandardilla tarkoitetaan SFS 5139 standardin tarkoittamaa asuinpinta-alaa.
Kerrokset
3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
kaupanteossa

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
250 460,59 €
Velkaosuus
109 539,41 €
Velaton hinta
360 000,00 €
Neliöhinta
4 285,71 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
411,60 €/kk
Rahoitusvastike
868,56 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 280,16 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Asuntoa koskee taloyhtiön velkaosuudet peruskorjaus 57106.68 e/ 31.07.24 ja linjasaneeraus 52432.73 e/ 31.07.24 . Nykyinen osakas maksaa velkaosuutta takaisin rahoitusvastikkeena peruskorjaus 487,20 e ja linjasaneeraus 381,36 e yhteensä 868,56 e kuukaudessa. Mikäli velkaosuudet maksaa pois, rahoitusvastikkeet poistuu! Peruskorjauksen velkaosuuden voi maksaa kahdesti vuodessa, 30.6. ja 30.12. Linjasaneerauksen velkaosuuden voi maksaa kahdesti vuodessa 31.1. ja 31.7. Tieto maksusitoumuksesta tulee saada edellisen kuun loppuun mennessä. Lainaosuuden poismaksusta isännöitsijäntoimisto ei veloita mitään. Vesimaksu on ennakkoa ja tasataan oman kulutuksen mukaan.

Muut maksut

Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Sauna 30 €/kk, vuoro joka viikko. Pesutuvasta ei peritä maksua. Laajakaistamaksuun 1,50 €/kk sisältyvä nopeus tällä hetkellä 10M, on nousemassa 25M.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
länsi
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
parveke
Varaston käyttö
kellarikomero myyjän käytössä
Energialuokka
D2018
Yleiskunto
hyvä
Lisätietoa kunnosta
Asunto on juuri valmistunut kokonaisvaltaisesta remontista ja on erittäin hyvässä kunnossa.
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Näkymät
Läpitalon päätyhuoneistosta viehättävät näkymät taloyhtiön sisäpihalle sekä Ryytikujan suuntaan.
Tehdyt remontit
Asunto peruskorjattu kokonaan 2024: kph ja wc uusittu vedeneristeineen, vanhat lattiat purettu ja asennettu uusi mosaiikkiparketti, keittiö uusittu kokonaisuudessaan, kaikki kiintokalusteet uusittu, huoneiston sisäiset sähkökalusteet uusittu, seinä- ja kattopinnat tasoitettu ja maalattu, väliovet maalattu. Keittiöremontti. Keittiön ja WC:n välinen ovi suljettu levyttämällä ja kph puolelta kosteussulku ja vesieriste. 01-02/2014.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Seinämateriaalit
Kaikissa tiloissa seinäpinnat maalattu pl. wc ja kph jossa Riverstone suurlaatta.
Lattiamateriaalit
Kaikissa tiloissa uusi kaunis tammi mosaiikkiparketti pl. wc ja kph joissa kaakeli.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopakate
Kattomateriaalit
Kaikissa tiloissa maali, pl. wc ja kph joissa sormipaneeli.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone, jonka yhteydessä lasitettu parveke.
Keittiön kuvaus
Täysin uusittu kuvankaunis HTH design keittiö upeilla Tulikiven kivitasoilla. Varusteluna integroidut kodinkoneet: jääkaappi-pakastin, induktioliesi integroidulla liesituulettimella, Bosch kiertoilmauuni, astianpesukone, Stala allas ja Tapwellin hana.
Makuuhuoneen kuvaus
Kolme mukavan kokoista makuuhuonetta, joissa uusitut HTH keittiöiden laadukkaat vaatekaapistot. Makuuhuoneiden ikkunat suojaisan sisäpihan suuntaan.
Makuuhuoneiden määrä
3
Kylpyhuoneen kuvaus
Täysin uusittu kylpyhuone, jossa upea Riverstone suurlaatta seinissä kiinnittää huomion. Varusteluna Hansgrohen suihkusetti sadesuihkulla sekä käsisuihkulla, wc-istuin, pyyhekuivain, peilikaappi, käsienpesuallas ja allaslaatikosto, Oraksen hana, pesukoneliitäntä. Lattialämmitys (sähkö).
WC-tilojen kuvaus
Tyylikäs remontoitu erillis-wc, jossa varusteluna wc-istuin, peilikaappi, käsienpesuallas.
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä viehättävä saunaosasto, joka on uusittu putkiremontin yhteydessä.
Muut tilat
Eteisessä uusitut kiinteät HTH kaapistot.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
8808 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Asemakaava. Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Valmisteilla olevia kaavoja: LAAJASALO, YLISKYLÄNTIE 2: Yliskyläntie 2:n tontille suunnitellaan täydennysrakentamista (hyväksytty 1.2.2023). YLISKYLÄNLAHTI: Suunnitelman kuvaus Laajasalontien ja Yliskylänlahden alueelle suunnitellaan kaupunkibulevardia ja täydennysrakentamista. MUUT SUUNNITELMAT: Laajasalon renessanssi, alueellinen kehittämissuunnitelma. Tavoitteena on elävä, elinvoimainen kaupunginosa, josta löytyy asuntoja kaikkiin elinkaaren vaiheisiin, sujuvat liikenneyhteydet, monipuolisesti palveluja sekä viihtyisiä ja turvallisia virkistysalueita.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Humalniementie 3-5
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloyhtiöpalvelut-Onnistutaan Ky / Joel Karvinen joel@onnistutaan.fi p. 020 764 1510
Huolto
huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Autopaikkoja 84 kpl, kaikissa sähkötolppa, latausoptio. Paikat jakautuu seuraavasti. - hallissa Kuminakujan puolella 30 paikkaa - sen kannella 16 paikkaa - Ryytikujan puolella 34 paikkaa Autopaikoista varataan ensisijaisesti 1 kpl / asunto. Mahdollisuus autojen lataamiseen (eChargie) 15,-/kk + sähköt
Tehdyt remontit
2023: Vesijohtojen uusiminen 2022: Saunaosastojen peruskorjaus 2022: Digitaalinen lukitus 2022: Kaikkien viemäreiden kunnostus sukittamalla 2002 ja 2016: Patteriventtiilien uusinta ja lämmityksen tasapainotus 2016: Piharemontti 2015: Julkisivujen peruskorjaus ja lämmöneristys 2015: Vesikattojen uusinta 2015: Parvekkeiden peruskorjaus ja laajennus 2015: Ovien ja ikkunoiden uusinta 2015: Viestintäverkkojen uusinta ja kehitys 2015: Ilmanvaihdon muutos koneelliseksi 2005: Autokannen vesieristys ja valuasfaltti
Tulevat remontit
Tiedossa olevat merkittävät kunnossapitotarpeet: Merkittäviä tarpeita ei ole tiedossa.
Taloyhtiössä muuta
Taloyhtiössä on viehättävä ja suojaisa piha-alue leikkialueineen sekä grillikatos. Siistikuntoinen taloyhtiön saunaosasto on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Yhtiössä poikkeava tilikausi 1.7.-30.6.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Humalniementie sijaitsee erinomaisella paikalla, suositussa Yliskylässä. Yliskylä on keskeisessä roolissa Laajasalon keskustana ja sieltä löytyy on erinomaiset peruspalvelut; päiväkodit ja koulut, ruokakaupat ja ravintolat, kirjasto sekä oma terveyskeskus. Kauppakeskus Saari, jossa kattavat palvelut (S-market, K-supermarket, Alko, Apteekki, useita ravintoloita, kuntosali, kirjasto sekä erityisliikkeitä) sijaitsee n. 600 m päässä. Laajarannan talviuintipaikka n. 400m, Ilomäenpuisto kuntoportaat n. 350m, Laajasalon uimaranta n. 1km, Yliskylän koirapuisto n. 800m. Laajasalossa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. oma golf kenttä, jalkapalloseura, tennis- ja padel kentät, talviuintimahdollisuus ja upea luonto luonnossa liikkujalle. Alueella toimii myös Laajasalon naisvoimistelijat, jotka järjestävät viikoittaista ryhmäliikuntaa ja tanssitunteja. Kesäisin saari mukautuu merelliseksi paratiisiksi, josta on mahdollisuus harrastaa, niin sup- lautaillen kuin veneillen lähiympäristöön. Oman mausteensa elämiseen tuo useat rantasaunat mm. Laajaranta, Villa Furuvik, Villa Wuorio ja Karjalaisten kesäkoti, joissa on mahdollisuus rentoutua arjen lomassa. Luonto on alueella erityisen lähellä ja 25 km rantaviivan lisäksi alueelta löytyy luonnonsuojelualueita, hyvin hoidettuja puistoalueita ja niin kävely- kuin hiihtoreititkin. Aluetta kehitetään ja kaavoituksen myötä Yliskylään rakentuu kaupunkibulevardi, josta kulkee autojen ja jalankulun lisäksi pikaraitiovaunu kantakaupunkiin (2027) sekä fillaribaanat.
Liikenneyhteydet
Hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Bussilla Herttoniemen metroasemalle reilun viiden minuutin etäisyys, josta pääsee liikkumaan niin itään kuin länteen. Bussipysäkki (89, 85K, 802, 87N) taloyhtiön vieressä, etäisyys n. 150m. Jatkossa Kruunusiltojen valmistuttua arviolta 2027, Kauppakeskus Saaren edestä pääsee pikaraitiovaunulla Hakaniemeen n. 20 minuutissa. HSL lauttaliikenne Kruunuvuorenrannasta kantakaupunkiin (20min) kulkee noin tunnin välein vuoden ympäri. Kesäisin kaupunkipyöräpysäkki noin 100 m päässä.
Koulut
Laajasalon ala-aste n. 700m, ylä-aste n. 600m. Ruotsinkielinen ala-aste Degerö folkskola n. 900m.
Päiväkoti
Useita hyvämaineisia päiväkoteja alueella. Mm. Daghemmet Pilten (300m), Pk Ilomäki (450m), Pk Yliskylä (1km), Pk Tuorinniemi (1km), englanninkielisiä päiväkoteja Herttoniemenrannan puolella n. 1,5km mm. Pk Bumblebees ja Duckies.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita