Siirry sisältöön

Marunakuja 6

Helsinki, Laajasalo, Yliskylä

kerrostalo 1973 , 2h+kk+kph+las. parv. (Yj:n muk. 2h+kk)

Rakennettu
1973
Pinta-ala
41 m²
Velaton hinta
169 000 €

Kohteen kuvaus

Tervetuloa Laajasalon Yliskylään! Tässä kodissa pääset nauttimaan upeasta näköalasta korkealta kahdeksannesta kerroksesta! Asunnon kruununa toimii oma lasitettu parveke, jolta voit ihailla kauniita maisemia ilta-auringon valossa. Asunto hurmaa käytännöllisellä pohjaratkaisullaan, joka mahdollistaa tilojen optimaalisen sijoittelun. Molemmat tilat ovat omassa rauhassaan eri puolilla asuntoa, tarjoten samalla yksityisyyttä ja mukavuutta asumiseen. Taloyhtiö tarjoaa viihtyisiä ja käytännöllisiä yhteisiä tiloja niin varastojen kuin sauna- ja pesutilojen muodossa. Tulevaisuutta ajatellen taloyhtiössä on suunnitelmissa linjasaneeraus sekä mahdollisesti energiaremontti. Näiden toteutuessa yhtiön talotekniikka päivitetään nykyaikaan, mikä tuo mukanaan paitsi lisää mukavuutta myös energiatehokkuutta. Remonttien jälkeen asukkaille on luvassa remonttivapaita vuosia, jolloin voi huoletta nauttia asumisen iloista ja huolettomuudesta! Aivan lähistöltä löydät mainiot ulkoilumaastot. Pääset kävelylle merenrantaan, treenaamaan kuntoportaisiin tai pulahtamaan avantoon! Myynti: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21357701
Sijainti
Marunakuja 6, 00840 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2h+kk+kph+las. parv. (Yj:n muk. 2h+kk)
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
41 m²
Kokonaispinta-ala
41 m²
Kerrokset
8
Asuinkerrosten määrä
10
Rakennusvuosi
1973
Käyttöönottovuosi
1973
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
160 069,12 €
Velkaosuus
8 930,88 €
Velaton hinta
169 000,00 €
Neliöhinta
4 121,95 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
184,50 €/kk
Rahoitusvastike
104,55 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
289,05 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Autopaikkamaksu
15,00 €/kk
Saunamaksu
20,00 €/kk
Lisätietoja maksuista
Autokatosvuokra 25 e / kk. Kylmäkellarivuokra 3 e / kk. Vuokravarasto 15/20 e / kk. Laariviljely 20 e / kk. Kylmä autopaikka 10 e / kk. Moottoripyöräpaikka 15 e / kk.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu, ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta
länsi, lounas
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke, oma sopimus, antenni, kosteusmittaus tehty
Varaston käyttö
kellarikomero myyjän käytössä
Energialuokka
D2018
Energialuokan lisätiedot
22.9.2023-22.9.2033.
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Näkymät
Avarat näkymät korkealta kahdeksannesta kerroksesta.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Seinämateriaalit
Maali, kaakeli.
Lattiamateriaalit
Parketti, laatta.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Kattomateriaalit
Maali, paneeli.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja tilava olohuone, jossa hyvin tilaa myös ruokapöydälle.
Keittiön kuvaus
Valoisa keittiö, jossa runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Varusteina mikro, astianpesukone, keraaminen liesi, sähköuuni, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, allas, hana, kaapistot ja tasot. Keittiön vieressä hyvin tilaa kunnolliselle ruokapöydälle ja halutessaan keittiön puolelle saa mahtumaan kompaktin aamiaispöydän.
Makuuhuoneen kuvaus
Tunnelmallinen makuuhuone, jossa hyvin kiinteää säilytystilaa sekä käynti lasitetulle parvekkeelle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Käytännöllinen ja nykyaikainen kylpyhuone, jossa varusteina suihku, suihkuseinä/verhotanko, rättipatteri, pesukoneliitäntä, allas/allaskaappi, wc-istuin ja peilikaappi.
Muut tilat
Kompakti, mutta käytännöllinen eteinen, jossa hyvin tilaa ulkovaatteille.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
10150 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki tai https://kartta.hel.fi/. Yliskylänlahti - Laajasalontien ja Yliskylänlahden alueelle suunnitellaan kaupunkibulevardia ja täydennysrakentamista. Arkkitehti Tyko Saarikko, puhelin 310 37441. Tammisalon asemakaavamuutos - Tutkitaan tontinomistajien mahdollisuuksia täydennysrakentamiseen ja tehokkuuden nostoon yleiskaavan asettamien tavoitteiden mukaisesti. Suunnitelmissa huomioidaan myös Tammisalon rakennusinventoinnissa esitetyt näkökohdat, sekä kaupungin kehittämistoiveet alueella. Marjo Vänskä, arkkitehti, p. (09) 310 21301.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Marunakuja 6
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Neliapila / Tuomo Jokela (p. 0451249332 / tuomo@neliapila.fi).
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Kiinteistöhuolto T. Mykkänen Oy.
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Tilanne 26.1.2024: Tällä hetkellä ei ole vapaita paikkoja, jonossa on pari asukasta. Häkkitalleja on 60 ja pihapaikkoja 38.
Tehdyt remontit
Vesikatto 1998 Julkisivut ja parvekkeet 1999 Lämmönjakokeskus 2001 Saunaosastot A- ja B 2003 Ikkunoiden huoltomaalaus ja lukkojen uusiminen 2005 Kuntoarvio ja kannen kuntotutkimus 2006 Julkisivujen ja ikkunoiden peruskorjaus 2009-2010 Jäteaseman uusiminen 2013 Pesutuvan remontointi 2014 D-portaan päädyn vauriot korjattu, kattokaivojen ja katon vaakaosuuksien pinnoitus 2015 Kiinteistön kuntoarvio, putkiston kuntotutkimus, kerhotilan remontointi 2016 Hissien kuntotutkimus, betonikannen kuntotutkimus, parvekelasien huolto, salaojien kuntotutkimus ja huolto, uima-altaan vedenpuhdistuslaitteiston peruskorjaus, alkuperäisiä linjasulkuventtiilejä uusittu, piha-asfaltin paikkaus 2017 C-rapun kylmiön muuttaminen lämpimäksi varastotilaksi, IV-kanavien puhdistus ja säätö 2018 A-rapun kylmiön muuttaminen lämpimäksi varastotilaksi 2019 Piha- ja pihankansisaneeraus, tonttivesijohdon ja viemärin uusiminen 2021 Kaukolämpökeskuksen uusiminen 2022
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukainen kunnossapitotarve seuraavan viiden vuoden aikana: Julkisivun parvekesaumojen tarkastus Sokkeleiden maalaukset Katon kuntotutkimus LVIS-saneerauksen hankesuunnittelun käynnistäminen 2024 Ulkoiluvälinevarastojen kunnostus Energiaselvitys
Remonteista päätetty
Ei päätettyjä remontteja
Omien asuntojen määrä
1
Omien asuntojen pinta-ala
68,5 m²
Taloyhtiössä muuta
Kellarikomerot, kylmäkellari, väestönsuoja, pesutupa, mankeli, ulkoiluväline varastot, pesutupa, sauna, uima-allas.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Laajasalossa on erinomaiset peruspalvelut ruokakaupoista ravintoloihin, kirjastoon sekä omaan terveyskeskukseen. Kauppakeskus Saari, jossa kattavat palvelut (S-market, K-market, Alko, Apteekki, useita ravintoloita, kuntosali, kirjasto sekä erityisliikkeitä) noin 600 metrin päässä. Laajasalossa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. oma golf kenttä, jalkapallo, tenniskentät ja upea luonto luonnossa liikkujalle. Alue on vahvasti kehittyvä ja uusi kaava tuo alueelle runsaasti lisää asuntoja sekä pikaraitiovaunuyhteyden suoraan kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027.
Liikenneyhteydet
Hyvät kulkuyhteydet niin julkisella kuin omalla autolla. Bussilla Herttoniemen metroasemalle n. 5 minuutin etäisyys, josta pääsee liikkumaan niin itään kuin länteen. Jatkossa Kruunusiltojen valmistuttua arviolta 2027, Yliskylästä pääsee raitiovaunulla kantakaupunkiin n. 20 minuutissa. Raitiovaunun lähimmäinen pysäkki tulee vain n. 100-200m päähän.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita