Siirry sisältöön

Klaukkalantie 32

Helsinki, Itä-Pakila

paritalo 1983 , 4 h, k, tkh, khh, s, ph, vh, 2 wc. 98+40 m2. Parveke. Autotalli 14 m2

Rakennettu
1983
Pinta-ala
138 m²
Velaton hinta
498 000 €

Kohteen kuvaus

Muuta Itä-Pakilan vehreimpään kulmaan, jossa nautit upeasta kulttuuri- ja maalaismaisemasta vain puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta. Suurkasken ja Klaukkalantien kulmassa sijaitsevalla yhtiöllä on n. 1000 neliön tontti. Kaksi rakennusta on kytketty toisiinsa teknisen tilan ja varaston kautta, jolloin asuminen on omakotitalomaista. Hyvin hoidetun keltatiilitalon kodikkaat tilat ovat mukavasti kahdessa tasossa. Ylhäällä on erillinen keittiö mittavine säilytys- ja työtiloineen. Olohuoneeseen mahtuu iso ruokapöytä. Asunnon kolmesta makuuhuoneesta kaksi on ylhäällä. Parvekkeelle on käynti olohuoneesta. Molemmissa kerroksissa on ajattoman tyylikkäästi remontoidut vessat. Kesähelteillä yläkertaa viilentää ilmalämpöpumppu. Raikkaan vaaleaksi remontoitu kodinhoitohuone on arjen välttämättömyys. Takkahuone on viihtyisä kakkosolohuone syyspimeillä ja tilaa on kotityöpisteillekin. Sauna ja pesuhuone on muutoin hyväkuntoisessa talossa jätetty seuraavan remontoitavaksi. Sekä alakerran makuuhuoneesta että takkahuoneesta on uloskäynti terassille. Isolla ja suojaisalla etelä-länsisuuntaisella terassipatiolla on kiva grillata ja nauttia kesäpäivistä. Lasten toiveissa on tila trampoliinille ja sille on muutamakin paikka. Säilytystiloina alhaalla on vaatehuone sekä varastotila portaiden alla. Erilliseen varastotilaan on käynti etupihan puolelta. Molemmilla taloilla on autotallipaikka. Hoitovastikkeella katetaan kaukolämpö sekä muut yhteiset kulut mutta muuten kumpikin talo vastaa omasta kunnossapidostaan yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Muutaman askelen päästä kotioveltasi alkaa lehtomainen puistoalue, joka jatkuu Tuomarinkylän kartanoalueen poikki Vantaanjokivartta myötäillen Haltialan kotieläintilalle ja aarnialueelle sekä aina Paloheinän ulkoilualueille asti. Lähin uimaranta on Tuomarinkylän kartanoa vastapäätä ja Pikkukosken uimarannallekin tästä pyöräilee varttitunnissa. Tien vastakkaisella puolella on kaunis Pakilan siirtolapuutarha-alue, jonne kuka tahansa on tervetullut ihailemaan kaunista puutarhamiljöötä. Myös siirtolapuutarhan sauna ja uimaranta ovat kaikille avoinna pientä maksua vastaan. Metsolan uudelle ala-asteelle koulumatka on turvallinen ilman isojen teiden ylityksiä. Päiväkoteja alueella on useita, lähin viiden minuutin kävelyn päässä. Lapsiperhettä ilahduttaa rauhallinen sijainti, jossa ei ole läpikulkuliikennettä. Vapautuminen elokuun alussa. Tervetuloa! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21606397
Sijainti
Klaukkalantie 32, 00680 Helsinki
Tyyppi
paritalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
4 h, k, tkh, khh, s, ph, vh, 2 wc. 98+40 m2. Parveke. Autotalli 14 m2
Huoneita
4 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
138 m²
Kokonaispinta-ala
138 m²
Lisätietoja pinta-alasta
B- asunnon asuintilojen pinta-ala on Helsingin kaupungin epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan on 98 m2 ja huonelukumäärä 4. Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala on 138 m2 ja huoneistoselitelmä 6 h+k+saunaosasto+2 WC sekä autotalli 14 m2. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa ilmoitettua kokonaispinta-alaa ei ole tarkistusmitattu eikä eritelty viralliseen asuinpinta-alaan ja muihin tiloihin. Ilmoitetut pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardin mukaan laskettavista pinta-aloista. Myyntihinta ei ole pinta-alaperustainen.
Kerrokset
1-2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
1.8.2024

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
498 000,00 €
Velaton hinta
498 000,00 €
Neliöhinta
3 608,70 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
345,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
345,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Jätemaksu 4 euroa/hlö/kk. Vastikeperuste on osake. Hoitovastike on 2,5 euroa/osake/kk. Asunnon osakelukumäärä on 138 kpl. Vastikkeen nostosta on ollut puhetta n. 3 euroon/osake/kk kustannusten nousun johdosta; tilikauden aikana on tähän mennessä veloitettu tarvittaessa ylimääräinen vastike.

Muut maksut

Vesimaksu
15,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Osakekirjat ovat paperisia. Asunnon osakeryhmätunnus on OHEHF2C4QDKS7R90 ja autotallin OHTTT2MSHLE23P27. Uuden omistajan on haettava omistuksen sähköistä rekisteröintiä viimeistään kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Rekisteröinti kannattaa kuitenkin tehdä mahdollisimman pian, jotta uusi omistaja saa osakkaan oikeudet taloyhtiössä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisesta osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvasta kustannuksesta sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Asunto ja autotalli ovat erillisillä osakkeilla. Asunnon hinta on 490 000 euroa ja autotallin 8 000 euroa. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kaupanteossa.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
sisäänvedetty
Parvekkeen ilmansuunta
etelä
Asuntoon kuuluu
parveke, oma sauna, kuntotarkastus tehty, oma sopimus, antenni
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, ilmalämpöpumppu
Energiatodistus
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Yleiskunto
tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Tulisija
takka
Näkymät
Eteläparvekkeelta näkymät omalle pihalle ja pientaloalueelle. Talon ikkunat etelä-pohjoinen-länsi-itä.
Tehdyt remontit
2006 Keittiöremontti. 2014 Ylä- ja alakerran wc-remontit. Yläkerran makuuhuoneiden kaapistojen uusinta. 2017 Kuntoarvio B-asunnossa. Kodinhoitohuoneen remontti. Salaojien ja patolevyjen uusinta pohjoispuolelta portaista lähtien alas länsiseinää pitkin rakennuksen länsi-eteläkulmaan. Salaojan tarkastuskaivo näkyville rakennuksen länsi-pohjoiskulmaan. Rännikaivojen asennus länsi-pohjois- sekä länsi-eteläkulmalle. Tiiliverhoukseen lisättiin tuuletusaukot. 2018 Patteritermostaattien vaihto. Yläkerran parkettien sekä alakerran makuuhuoneen parketin hionta ja lakkaus. Koko asunnon pintamaalaukset. 4/2024 Hormi nuohottu. Nuohooja todennut piipun ja takan olevan hyvässä kunnossa.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, tiili
Kattotyyppi
Taitekatto
Kattomateriaali
Peltikate
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti eteläsuuntaiselle parvekkeelle.
Olohuoneen lattia
parketti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaapistot. Keittiöremontti 2006. Kodinkoneet on uusittu vuosien 2019-2023 välillä.
Keittiön lattia
parketti
Keittiön seinät
maalattu, osalaatoitus
Keittiön varusteet
liesikupu, astianpesukone
Liesi
sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin
jää/viileäkaappi, pakastin
Makuuhuoneen kuvaus
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja alakerrassa yksi. Alakerran makuuhuoneesta uloskäynti terassille.
Makuuhuoneiden määrä
3
Makuuhuoneen lattia
parketti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan pesuhuone on alkuperäinen ja vaatii remontin. Pesuhuoneeseen käynti alakerran käytävästä sekä takkahuoneesta.
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
lattialämmitys, suihku
WC-tilojen kuvaus
Sekä ala- että yläkerran wc:t remontoitu täysin 2014. Molempiin laitettiin sähkötoimiset lattialämmitykset remontoinnin yhteydessä (alla vesikiertoiset lämmitysputket).
WC:n lattia
laatta
WC:n seinät
kaakeli
WC:n varusteet
lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku
WC:n määrä
2
Saunan kuvaus
Sauna on alkuperäinen.
Saunan lattia
laatta
Saunan seinät
puu
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen lattia
laatta
Kodinhoitohuoneen seinä
maalattu
Kodinhoitohuoneen varusteet
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, pyykkikaapit
Säilytystilojen kuvaus
Erillinen varasto, johon sisäänkäynti etupihan puolella.
Muut tilat
Takkahuoneen ja alakerran käytävän lattiapinnoite on laminaatti. Alakerrassa on vaatehuone sekä varastotila portaiden alla.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1051 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki asemakaavoitus 09 310 1691 kartta.hel.fi->aineistot->kaavoitus ja liikennesuunnittelu->voimassa oleva asemakaava ja suunnitelmat
Pihan kuvaus
Suojaisa takapiha etelä-länsisuuntaan. Etupihan puoli itä-pohjoinen suuntaan. Takapihalla puupatio ja istutuksia.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Suurkaski 1
Isännöitsijän yhteystiedot
Hallituksen puheenjohtaja Salme Saure Isännöitsijä Jenni Inciarte Villaverde
Huolto
asukkaat
Taloyhtiöön kuuluu
hormi olemassa, Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiön autotalleja
2
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Kummallakin asunnolla autotallipaikka; tallissa ei ole väliseinää. Autotallin eteen mahtuu pysäköimään kaksi autoa. Kadulla vapaa pysäköinti.
Tehdyt remontit
11/2013 Peltikatteen, vesikourujen ja ränniputkien uusinta. 6/2019 Autotallien ovien vaihto sähkötoimisiksi. 4/2024 Viemärien painehuuhtelu.
Tulevat remontit
Yhtiön roskakatoksen uusiminen biojäteastian lisäämisen vuoksi.
Taloyhtiössä muuta
Taloyhtiön rakennukset ovat toisiinsa kytkettyjä teknisen tilan ja asunnon A-varaston kautta. B-asunnon ja autotallin välissä on B:n varasto. Koneellinen poistoilmanvaihto, huippuimuri. Antennijärjestelmä yhteisantenni.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Alepa Tuomarinkylä Ohrahuhdantie 8. K-Market Pikkusisko Yhdyskunnantie 22. K-Market Pikkupekka Kisällinkuja 2. S-Market Oulunkylä Kylänvanhimmantie 29. K-Supermarket Mustapekka Mäkitorpantie 1. K-Citymarket Tammisto Tammiston kauppatie 9. Kauppakeskus Jumbo ja Kaari n. 15 min ajomatka. Oulunkylän kirjasto Kylänvanhimmantie 27. Oulunkylän terveysasema Kylänvanhimmantie 25.
Lisätietoa palveluista
Tuomarinkylän kartanolle n. 10 minuutin kävelymatka metsän poikki. Kartanolla Country White ja ByPias sisustus- ja vaateliikkeet, taidekoulu, ravintola Annan kartano sekä ratsastustalli. Vantaanjokivarren pitkälle ulottuvat ulkoilumaastot lähellä. Haltialan kotieläintilalle sekä Pikku Koskelle fillarimatka. Tapaninvainion uimaranta kartanon vastakkaisella rannalla sekä mahdollisuus saunoa ja uida siirtolapuutarhan saunalla pientä maksua vastaan.
Liikenneyhteydet
Bussit Yhdyskunnantietä. Juna Oulunkylästä. Uusi pikaraitiotie 15 Oulunkylästä Itäkeskukseen Viikin kautta sekä Espoon Keilaniemeen Maunulan, Pitäjänmäen, Leppävaaran ja Otaniemen kautta. Omalla autolla nopeasti Tuusulanväylälle, Kehä ykköselle ja Lahden väylälle sekä lentokentälle.
Koulut
Uusi Metsolan ala-asteen koulu luokat 1-6, Kansantie 1, n. 1,2 km. Oulunkylän yhteiskoulu, ylä-aste ja lukio, Siltavoudintie 24.
Päiväkoti
Lähin päiväkoti Haltia, Lukupolku 2, n. 400 m. Päiväkoti Ankkalampi Koulumestarintie 15, n. 850 m. Katso www.hel.fi: lista päiväkodeista alueittain.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita