Siirry sisältöön

Kylänraitti 3

Laitila, Keskusta

omakotitalo 1904 , 8h+kx2+kph+s+khh+kph/wcx2+etx2+tk+aula+vh:t+TV-tila+varastot+parv.+tal.rak.

Rakennettu
1904
Pinta-ala
212 m²
Velaton hinta
185 000 €

Kohteen kuvaus

Viihtyisä ja loistavalla sijainnilla oleva kahden asunnon omakotitalo Laitilan keskustassa. Asunnot voi halutessaan myös yhdistää yhden kodin asunnoksi tai vuokrata toista asuntoa ja saada siitä vuokratuloja. Oma suojaisa piha ja tilava varastorakennus. Palvelut, monet harrastukset, koulut, päiväkodit ja kaupat lähietäisyydellä. Isommassa kodissa tilat kolmessa eri kerroksessa ja toisella puolella kahdessa kerroksessa. Isomman keskikerroksessa eteinen, keittiö, olohuone, työhuone, kph/wc, yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja varastotiloja sekä kellarikerroksessa TV-huone, takkahuone, kylpyhuone, sauna, kodinhoitotila ja varastoja. Pienemmässä asunnossa eteinen, keittiö, olohuone, yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, alakerrassa pieni makuuhuone, kph/wc ja vaatehuone. Lämmitysjärjestelmä uusittu vesi-ilmalämpöpumpuksi vuonna 2021. Monien mahdollisuuksien ihastuttava koti. Lämpimästi tervetuloa yksityisesittelyyn! Ota yhteyttä ja sovitaan näyttöaika. Eloisa Koti LKV Miia Elo, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, MyAT 044 342 6022 miia.elo@spkoti.fi Jos harkitset asunnonvaihtoa ja haluat siihen liittyvän maksuttoman hinta-arvion niin autan mielelläni. Ota yhteyttä ja tehdään asuntounelmistasi yhdessä totta!

Perustiedot

Kohdenumero
21714779
Sijainti
Kylänraitti 3, 23800 Laitila
Tyyppi
omakotitalo
Huoneistoselitelmä
8h+kx2+kph+s+khh+kph/wcx2+etx2+tk+aula+vh:t+TV-tila+varastot+parv.+tal.rak.
Huoneita
6 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
212 m²
Muiden tilojen pinta-ala
185 m²
Kokonaispinta-ala
397 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot omistajan ilmoituksen mukaan. Kiinteistöllä olevan asuinrakennuksen asuinpinta-alaa ei ole mitattu nykyisin käytettävän huoneistoalan laskemismenetelmän mukaisesti (standardi SFS 5139) eikä asuinpinta-alaa ole sittemmin tarkistusmitattu. Tämän vuoksi asuinrakennuksen ilmoitettu asuinpinta-ala saattaa poiketa merkittävästi todellisesta huoneistoalasta. Ostaja saa halutessaan teettää omakustanteisesti pinta-alan tarkistusmittauksen ennen kaupantekoa. Isomman asunnon asuinpinta-ala n. 120 m² plus kellarin kph/s yht. n. 8 m² ja pienemmän asunnon asuinpinta-ala n. 84 m². Ilmoituksen asuinpinta-alassa ilmoitettu em. tilat yhteensä. Omakotitalon lämmitetty nettoala omistajan ilmoituksen mukaan n. 304 m². Talousrakennuksen kerrosala omistajan ilmoituksen mukaan n. 93 m².
Kerrokset
3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1904
Käyttöönottovuosi
1956
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
185 000,00 €
Velaton hinta
185 000,00 €
Neliöhinta
872,64 €/m²

Muut maksut

Kiinteistövero
453,55 €
Lisätietoja maksuista
Vesi- ja sähkö (nyk. n. 20 430 kWh/v. 2023) kulutuksen mukaan. Jätemaksu oman sopimuksen mukaan. Lainhuuto 161 e. Kaupanvahvistus puoliksi (ostajan osuus 64 e). Varainsiirtovero 3 %.

Asunnon lisätiedot

Asuntoon kuuluu
oma sauna, tie perille, kaapeli-tv, sähköliittymä siirtyy
Lisätietoja 2
kaapistot, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, kiinteät valaisimet, matontamppausteline, jätesäiliö, istutukset
Kauppaan ei kuulu
Palju
Energiankulutus
20430
Energialuokka
D2018
Energialuokan lisätiedot
E-luku 194.
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
ilmavesilämpöpumppu, puu
Tulisija
takka
Tulisijan muu kuvaus
varaava takka ja avotakka
Ilmanvaihto
painovoimainen, muu
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä sekä kaapeli-TV-liittymä
Tehdyt remontit
Kadunpuoleiset piha-aidat uusittu 2024, ilmanvaihtimet (3 kpl) lämmön talteenotolla asennettu 2024, sälekaihtimia asennettu loppuihin ikkunoihin pihan puolella 2023 (Ikkunoiden lisätiivistys tehty aikaisemmin, vuotta ei muistissa), pihalta kaadettu puita 2022-2023, pienemmän asunnon yläkerran lattiat maalattu, väliseinä rakennettu ja ovi puhkaistu 2022, sakokaivot putkitettu kaupungin viemäriverkostoon 2022, päävesiputki vaihdettu seinän sisältä 2022, pihavalot automatiikalla 2021 isomman as. puolelle ja 2022 toiselle puolelle ja samalla lisättiin pistorasioita pihalle, pihalta vaihdettu multaa sepeliksi (2 täyttä rekkakuormallista) 2022, sadevesiputket uusittu 2022,öljylämmityksen muuttaminen VILP-järjestelmään 2021, asunnot erotettu toisistaan 2021 (sähkömittarit jne.), piippu ja hormit putsattu 2021 sekä naakkaverkot ja piipunhattu asennnettu 2021, aita rakennettu pihojen väliin 2021.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Museoviraston suojelukohde. Suojeltava/kaupunkikuvallisesti tärkeä rakennus, jota ei saa purkaa. Lopputarkastuspöytäkirjoja ei ole nykyinen omistaja saanut kiinteistön ostaessaan eikä niitä ole rakennusvalvonnasta saatavilla. Ostaja tiedostaa ostavansa kiinteistön ilman lopputarkastuspöytäkirjoja.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, hirsi
Rakennusmateriaali: Vanhassa osassa hirsirunko.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Peltikate
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneissa lattiat laminaattia ja seinät tapettia.
Keittiön kuvaus
Isomman asunnon keittiössä jää/viileäkaappi, astianpesukone, lattialiesi, liesituuletin ja mikroaaltouuni. Lattia laminaattia ja seinät tapettia. Pienemmän asunnon keittiössä jää/viileäkaappi, pakastin, induktioliesi (uusittu 2022), liesituuletin ja astianpesukone. Lattia laattaa lattialämmityksellä ja seinät tapettia.
Makuuhuoneen kuvaus
Isomman asunnon makuuhuoneissa lattiat muovimattoa ja seinät tapettia. Pienemmän asunnon makuuhuoneissa puulattiat ja seinät puolipaneelia/tapettia. Pienemmän asunnon alakerran makuuhuoneessa lattia laminaattia ja seinät tapettia.
Makuuhuoneiden määrä
4
Kylpyhuoneen kuvaus
Isomman asunnon kellakerroksen kylpyhuoneessa sähköinen lattialämmitys, suihku, allaskaappi ja peilikaappi. Lattia ja seinät laattaa. Isomman puolen 1. kerroksen kylpyhuoneessa sähköinen lattialämmitys, suihku, suihkuverho, allaskaappi, peilikaappi, bidee, wc-istuin ja sähköinen pyyhekuivain. Lattia ja seinät laattaa. Pienemmän asunnon kylpyhuoneessa sähköinen lattialämmitys, suihku, allas, peili, wc-istuin ja bidee. Lattia ja seinät laattaa.
WC:n määrä
2
Saunan kuvaus
Saunassa ikkuna, lattia laatta ja seinät paneelia.
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kodinhoitotilassa kellarikerroksessa pesukoneliitäntä. Lattia laattaa ja seinät laattaa/maalattua betonia.
Säilytystilojen kuvaus
Asuntojen vaatehuoneet, varastotilat ja talousrakennuksen varastotilat.
Muiden säilytystilojen kuvaus
vaatehuone, ulkovarasto
Muut tilat
Kellarikerroksen takkahuoneessa sähköinen lattialämmitys, varaava takka ja pesukoneliitäntä. Lattia laattaa ja seinät paneelia. Kellarikerroksen TV-tilassa sähköinen lattialämmitys, lattia laattaa ja seinät kiveä/maalattua betonia. Isomman asunnon eteisen lattia laminaattia ja seinät paneelia. Työhuoneen lattia laminaattia ja seinät paneelia. Yläkerran aulan lattia muovimattoa ja seinät tapettia. Pienemmän asunnon eteisen lattia laattaa lattialämmityksellä ja seinät puolipaneelia/tapettia.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1500 m²
Tontin tehokkuusluku
0.25
Rakennukset
talousrakennus, varasto
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Kiinteistötunnus
400-419-3-8
Kiinteistön nimi
Airola
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin kaavoitustiedot

Laitilan kaupunki

Lisätietoa muista rakennuksista
Talousrakennuksessa puuvarasto ja varastotiloja.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
S-Market Laitila n. 350 m, K-Supermarket Laitila n. 450 m. Keskustan kaikki palvelut lähietäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Julkinen liikenne, linja-autoasema n. 500 m, lähin pysäkki n. 250 m.
Koulut
Kappelimäen koulu n. 650 m.
Päiväkoti
Apilaniityn päiväkoti n. 650 m.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita